Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

ghdente

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
349
370
23
44
Alıp kullanmadığınız malzemeler var mı? En gerekliler neler?

Bu baslik cok iyi olacak ben bazi seyler icin liste cikarttim ama detayli degil soyle kapsamli kac adet alinacaginin belirtildigi bi excel listesi varsa bizimle paylasirlarsa cok sevinirim

aynen canım, hafta sonu alışveriş mağazasında ikizleri olan bir aile ile konuştuk, puset çok kullanmadık diyor, bol bol primanın 0 ından stok yapın diyor, emzik kullanmamışlar ve pişmanlar mutlaka kullanın diyorlar, bide 4 kişi zor bakıyorlarmış :)

0 beden icin bizde stok yapmayi dusunuyoruz ama sonra elimizde patlamasin bezler☺☺ mesela kac paket☺

Puset deyince bebek arabasindan bahsediyoruz dimi canim.. bizde dun bebek arabasi baktik tum gun kraft fit travel sistemde karar kıldık simdilik.. tek bebek olsa kullanmadan olabilirde iki bebisle disarida napicaz ki .. alipta pisman olmayalim sonra.. ☺

yok bebek arabası değil, ana kucağı olan galiba, alacaksanızda ucuzundan alın diyorlar, bebek arabasını cihicco yan yana olandan almışlar çok memnunlar. Bez stok sayısı demedi ama alabildiğim kadar aldım diyor.

yok bebek arabası değil, ana kucağı olan galiba, alacaksanızda ucuzundan alın diyorlar, bebek arabasını cihicco yan yana olandan almışlar çok memnunlar. Bez stok sayısı demedi ama alabildiğim kadar aldım diyor.

Boyle tecrubeli ikiz annelerini yakalarsam bende sorucam☺☺ cok iyi oluyo dimi ☺

Prima 0 bedenlerin buyuk paketleri gormedim hic hep kucuk paket gordum dogrumu biliyorum canim:KK56: buyuk paket varsa daha iyi olur stoklamak
Indirim kolluyorum suan :rolleyes: o zaman bolca stoklariz:KK46:

Oto koltugunu diosun o zaman canim o olmadan arabada ne yapcaz iki yaramazi peki:rolleyes:

Surayi atlamisim 4 kisimi bakiyolarmis bebeklere aman Allahimm:KK48::KK48: ben ilk 40 sonrasi tek basina bakarim havalarina giriyorumda:KK48::KK48:

bana sordular yardım etcek biri varmı diye, bende o kadar düşünmememe rağmen 5,6 ay annem gelir dedim, güldüler :) onların 8 aylık bebekleri ve hala 4 kişi bakıyormuş:) bütün moralimi alt üst ettiler :) yalandan bari insan; hıhı bakarsın bakarsın der :)

Bi de öğretmen bir arkadaşım hiç prima dan başlama bimin ucuz pedleri bile artık çok kaliteli dedi:)

bebeğin cildi bazı bezleri kabul etmiyor pişik yapıyor, belki ucuzlar iyi gelir.

bana sordular yardım etcek biri varmı diye, bende o kadar düşünmememe rağmen 5,6 ay annem gelir dedim, güldüler :) onların 8 aylık bebekleri ve hala 4 kişi bakıyormuş:) bütün moralimi alt üst ettiler :) yalandan bari insan; hıhı bakarsın bakarsın der :)

ya bende bakarım diye planlıyodum çünkü ne kadar çok kişi o kadar kafa karışıklığı olucak gibi geliyo ve bi düzen oturtamam diye düşünüyorum

forumdada okuyorum bakabilenlerde var aslında.. tamam kolay olmayacağı kesin ama yapabiliriz bence :KK47: belki biraz sıyırırız o kadar :rolleyes::rolleyes:

şimdilik benim listemde
1- park yatak
2- bebek arabası
3- süt sağma makinesi
4- biberon takımı
5- prematüre kıyafetler
6- prima 0 bez
7- silikon emzik
9- emzirme yastığı
10- kendime 2,3 adet gecelik tk, emzirme çamaşırı, iç çamaşırı var

bende önümüzdeki günlerde almayı düşündüklerim

Bebek Arabası 2
Philips Avent 3ü1 arada Sterilazatör 1 ad
Philips Avent Natural Seri 60 ml 2 ad
Philips Avent Naturel Biberon 260ml Mavi 1 ad
Philips Avent Naturel Biberon 260ml Pembe 1 ad
Philips Avent Soothie Yeni Doğan Emzik 0-3 Ay Kız 1ad
Philips Avent Soothie Yeni Doğan Emzik 0-3 Ay Erkek 1ad
Emzik taşıma kutusu 4
Biberon temizleme fırçası 1

Süt Pompası Manuel & Elektrikli mi ? karar veremedim

bunlar haricinde bikaç zıbın tulum prematüre takım önlük çorap felan aldım

en son olarak da

Beşik 2 ad
Dolap 1 belki 2 küçük dolap (ikeada görmüştüm)

daha bi dünya var ama bunlar şimdilik planladıklarım

ben Sterilazatör konusunda tam karar veremiyorum

Philips avent natürel Yenidoğan seti güzel,ayrı ayrı biberon almaktansa ben bu seti alcam,10 parça var içinde.mycey emzirme yastığı indirime girmiş o da alınacaktır arasında.yine aventin sterilizatoru,biberon isiticisi.

Süt sağma makinesi de gerekli bence çünkü bebekler küçük dogacaklari için emmeleri çok iyi olmayabilir.bi de sonrasında ise başlayacaklar için elzem bence.

evet süt sağma benim içinde elzem avent düşündüm, biberonda aventten olunca direk biberona sağlıyormuş

Back
X