emzirme işini nasıl yapmıştınız ayrı odada uyandığında her seferinde giderek mi? ayırırsam ikisni biren ayırayım diyorum kıskançlık vs olmaması için çocuk odası var orda yatak da var.babanneleri yatıyor gündüz o bakıyor o odayı o kullanıyor şu an.küçük mü diyorum bir yandan da ayırmak için ?Malesef aliskanlik meselesi 20 aylik oglumun odasini 7 aylikken ayirmistim ama 20. Ayindan 25. Ayina kadar bazi sebeplerden dolayi beraber yattik ve eve geldiğimizde yatagina alismasi 10gunu aldi sabahlara kadar uyumadim yaninda durdum burdayim falan dedim yatagina alisip orda uyumasi icin 10 gunun sonunda normale dondu. Arada gece uyaninca yanima aliyorum ertesi gun yine istiyor en iyisi hic almamak.yani siz onlarin yaninda yattiginiz surece onlar isteyecek.bir hafta 10 gun zorluk cekecesiniz yataklarina alistiracaksiniz baska caresi yok
teşekkür ederim yorumunuz için22 aylık kızım bir ay önceye kadar sık uyanıyordu emmek icin,uykusuzluga dayanamayip yanima aliyordum.Suan ise sabah 6ya 7ye kadar beşiğinde,sonra emmek için kalkiyor yanima aliyorum yani uyanmadigi döneme geçene kadar sıkıntı çekmiştim şimdi rahatım. Ablası daha fenaydı 3 yasa kadar odasını istemedi.Size tavsiyem su olabilir belki,odalarına rahat bir yer yatagu koyun birkaç gün yanlarında uyuyun,yataklarına alışsınlar.
Emzirirken her uyandiginda odasinda emziriodum tekli koltuk vardi odasinda emzirip yatagina koyuyordumemzirme işini nasıl yapmıştınız ayrı odada uyandığında her seferinde giderek mi? ayırırsam ikisni biren ayırayım diyorum kıskançlık vs olmaması için çocuk odası var orda yatak da var.babanneleri yatıyor gündüz o bakıyor o odayı o kullanıyor şu an.küçük mü diyorum bir yandan da ayırmak için ?
Yanlarinda yattigi surece yataga degil annelerine alisirlar malesef22 aylık kızım bir ay önceye kadar sık uyanıyordu emmek icin,uykusuzluga dayanamayip yanima aliyordum.Suan ise sabah 6ya 7ye kadar beşiğinde,sonra emmek için kalkiyor yanima aliyorum yani uyanmadigi döneme geçene kadar sıkıntı çekmiştim şimdi rahatım. Ablası daha fenaydı 3 yasa kadar odasını istemedi.Size tavsiyem su olabilir belki,odalarına rahat bir yer yatagu koyun birkaç gün yanlarında uyuyun,yataklarına alışsınlar.
Yatagina yatirmaya başladığınızda vazgecer :) cok uyaniyor diye kendi rahatinizi dusunup yaniniza almaya devam ederseniz sonunu alamazsiniz gece 15dk da bir uyanip emdigini bilirim yine de yanima alip yatmadim o donemGelecekteki kendimi gordum. Korktum valla.Bizimki daha 3 aylik ama gaz sorunundan dolayi kaliteli uyuyamiyor .Gece milyon kere uyandigi icin benimle yatiyor .Sahii nasil vazgecer?
Yataklarına bırakıp gidince de agliyorlar,ağlayarak uyutmak bana göre degil:) Yatak odasına alışmaları da fena. Odalarında yataklarında uyuyana kadar yanlarına uzanıp veya oturup sonra çıkıyorum ben. Gecen sure 5 dk.:)Ufak olanı da emzirerek uyutuyorum.Yanlarinda yattigi surece yataga degil annelerine alisirlar malesef
Kendi rahatim icin degil aslinda. Cunku sabaha kadar pek uyumuyorum.Kimildadigi zaman cabuk fark edip karnina masaj yaparsam rahatlayip uyumaya devam edebiliyor. Degilse mumkun degil. Surekli dr a gidiyoruz bu gaz yuzunden. Uyuyamadigi icin cok üzülüyorum .Bazi geceler koltukta oturuyorum omzumda uyuyabiliyor. Cocuk gaz yüklü tup gibi.Yatagina yatirmaya başladığınızda vazgecer :) cok uyaniyor diye kendi rahatinizi dusunup yaniniza almaya devam ederseniz sonunu alamazsiniz gece 15dk da bir uyanip emdigini bilirim yine de yanima alip yatmadim o donem
Gaz ayri bi sıkıntı Allah yardimciniz olaunKendi rahatim icin degil aslinda. Cunku sabaha kadar pek uyumuyorum.Kimildadigi zaman cabuk fark edip karnina masaj yaparsam rahatlayip uyumaya devam edebiliyor. Degilse mumkun degil. Surekli dr a gidiyoruz bu gaz yuzunden. Uyuyamadigi icin cok üzülüyorum .Bazi geceler koltukta oturuyorum omzumda uyuyabiliyor. Cocuk gaz yüklü tup gibi.
Yaptiginizda bi sıkıntı yok o zman benim kastettigimde bu odasinda uyutup cikmak gece yaninda olmamak.sorun ne o zman gece uyaninca mi yanina yatiyorsunuzYataklarına bırakıp gidince de agliyorlar,ağlayarak uyutmak bana göre degil:) Yatak odasına alışmaları da fena. Odalarında yataklarında uyuyana kadar yanlarına uzanıp veya oturup sonra çıkıyorum ben. Gecen sure 5 dk.:)Ufak olanı da emzirerek uyutuyorum.
allah yardımcınız olsun gazlı çocuk çok zorKendi rahatim icin degil aslinda. Cunku sabaha kadar pek uyumuyorum.Kimildadigi zaman cabuk fark edip karnina masaj yaparsam rahatlayip uyumaya devam edebiliyor. Degilse mumkun degil. Surekli dr a gidiyoruz bu gaz yuzunden. Uyuyamadigi icin cok üzülüyorum .Bazi geceler koltukta oturuyorum omzumda uyuyabiliyor. Cocuk gaz yüklü tup gibi.
zamanla herşey rayına giriyor kızım 1,5 yasına kadar bızımle uyudu, sonra odaya park yatak attık 6 ay kadar orada uyudu, şimdi odasında uyuyor kendi isteği ile bazen sabahları yanımıza biz alıyoruz birkaç saatliğine.. ya iki çocuğunda odasını ayırın aynı odada uyusunlar ya da bu sekılde akışına bırakmaktan başka çözüm yok büyükte küçüğü kıskanır o gelince o da gelmek ister haliyle..artık dayanılmaz hale geldim diyebilirm.üç yaşına yaklaşık ve 15 aylık iki çocuğum var.küçük hala emiyor.odamda gayet büyük park yatak var ama hepimiz aynı yatakta yatıyoruz küçük uyutup yatağına bıraksam bile geliyor gece yatağa geliyor emmek için.ya da büyük uyursa gece bazen uyanıp geliyor biz uyumadan uyumamışsa katiyen yatağına yatmıyor.çalışıyorum sabah dövülmüş gibi kalkıyorum.netten okudum filan yok onlar fayda etmedi.tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum
Evet amin insallahGaz ayri bi sıkıntı Allah yardimciniz olaun
Sagolun. 3 ayda gecer dediler geçmedi. Hayirlisi.allah yardımcınız olsun gazlı çocuk çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?