Çok sonradan fark ettim ama narsist olacağını sanmiyordumSorumsuz ve ailesini sevmeyen bir adam olma ihtimalini hiç düşündünüz mü?
Teşekkür ederimYoutube, Sezer Ergör izleyin tamamen narsistler üzerine çok detaylı anlatıyor
Şimdi bir tek bu davranışından anlaşılmaz daha detaylı bakmanız gerekir
Narsist yani narsoÇok sonradan fark ettim ama narsist olacağını sanmiyordum
AyrılıyorumAyrıldınız mı
Yaşayamıyorum zaten bitiriyoruz eridim bittim bu yaştaKüsmek ne ya ne aciz herifler var böyle saçma erkeğimsilerle nasıl yaşıyorsunuz
Bitirin bence de böyle insanlarla ömür geçmiyor dünyada tek adam o değil ya, sizi mutsuz eden yoran saçmalayan değer göstermeyen kimseye mecbur değilsiniz. Kaldı ki benim çevremde boşanan her yaşta kadın var, hepsi o adamlardan kurtulduktan sonra hayata döndüler resmenYaşayamıyorum zaten bitiriyoruz eridim bittim bu yaşta
Narsistlik ciddi bir kişilik bozukluğudur öyle küstü diye narsist olmaz. Bir psikiyatristin bir sürü testler neticesinde tanı koymadı gerekir. Kafanıza göre element üretmeyinKüsen erkek narsist mi esi narsist olan var mı küsünce cocugunu bile arayıp sormuyor aylarca yıllarca kus kalsa kalır
Aslında bende narsist birinden ayrıldım ve bir kaç seans psikoloğa gittim, narsist için karşı tarafın yaşadıkları ve hisleri de yeterliymiş anlamak içinNarsistlik ciddi bir kişilik bozukluğudur öyle küstü diye narsist olmaz. Bir psikiyatristin bir sürü testler neticesinde tanı koymadı gerekir. Kafanıza göre element üretmeyin
Peki ona karşı acıma duygusu varmiydi bağımlı hale geldiniz mi ona karşı hiç hakliyken bile haksız mıyım diye düşündünüz mü manipule ediyorlarmisAslında bende narsist birinden ayrıldım ve bir kaç seans psikoloğa gittim, narsist için karşı tarafın yaşadıkları ve hisleri de yeterliymiş anlamak için
Öyle bir duygusal istismar ki ben bunu yaşama ihtimali olan insanlara hiç kıyamıyorum ve çareyi buralarda aramalarını bile anlıyorum
Manipule ediyorlarMesela narsistliğin bir tedavisi bile yok, kendileri isterse ve kabul ederlerse bu ihtimal çok zor, sürekli terapiye gitmeleri gerekiyormuş ki semptomları azaltmak için, karşı tarafın hayatını yemeden de bırakmaz sülük gibi yapışırlar
Evet ona çok acıyordum, yani durup dururken değil, yaralı bir çocuktu o adeta kendi anlatımlarına göre, öyle bir bağımlı oldum ki ayrıldıktan sonra 7 ay ağladımPeki ona karşı acıma duygusu varmiydi bağımlı hale geldiniz mi ona karşı hiç hakliyken bile haksız mıyım diye düşündünüz mü manipule ediyorlarmis
Evet vicdanimla cok oynadiEvet ona çok acıyordum, yani durup dururken değil, yaralı bir çocuktu o adeta kendi anlatımlarına göre, öyle bir bağımlı oldum ki ayrıldıktan sonra 7 ay ağladım
Teşhis koymak bana düşmez. Örnek vermem gerekirse babam 10 yaşımdan itibaren en küçük hatamda bana küser, 1 ay boyunca konuşmazdı. Anneme karşı da öyle. Hâlâ da aynı. Hata olsun olmasın tolere edemez. Şuan terapi alıyorum ve çok zorlanıyorum. Yani sizin yaşam şartlarınızı bilemem ama bence çocuklarınızı buna maruz bırakmayın. Büyüyünce çok zorlanacaklar psikolojik olarak.Küsen erkek narsist mi esi narsist olan var mı küsünce cocugunu bile arayıp sormuyor aylarca yıllarca kus kalsa kalır
Onları arayıp telafuzunda bile bulunmuyor 5 aylik bebegim var 8 yaşında oglumTeşhis koymak bana düşmez. Örnek vermem gerekirse babam 10 yaşımdan itibaren en küçük hatamda bana küser, 1 ay boyunca konuşmazdı. Anneme karşı da öyle. Hâlâ da aynı. Hata olsun olmasın tolere edemez. Şuan terapi alıyorum ve çok zorlanıyorum. Yani sizin yaşam şartlarınızı bilemem ama bence çocuklarınızı buna maruz bırakmayın. Büyüyünce çok zorlanacaklar psikolojik olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?