Gebeliğe Hazırlık Tecrübeli olanlar bana bir akıl versin lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hadikalkgelbulbirbahane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
1.058
964
73
3 aylık tahlil sonuçlarımı ekledim.Üç aydır diane,primolut kullanmama rağmen değerlerim düzeleceğine daha da kötüye gidiyor.İlaçlar 3-4 ayda 4-5 kilo aldırdı yüzüm sivilce doldu.Her seferinde güzel haber almak İÇİN gidiyorum ama daha da kötüye gidiyor değerlerim.
önceki aylar prolaktin ve TSH hormonum gayet düzgündü ama bugün verdiğim testte birden bir fırlama olduğu görüldü.Bu ay dostınex ve tekrar primolut yazdı doktor.Genel cerrahi uzmanına da göründüm guatr hormonu için.Sonuçlar pazartesi çıkacak.Çocuk sahibi olmak istiyorum ama her seferinde bir hormonum yükseliyor.Ne yapmam lazım hiç bilmiyorum

Eklentiler

• FEE5A046-3A22-4DFC-A690-18BB16AA02C0.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Bir arkadaşımın tsh’ı yüksekti, ilaç kullanıp düzenli tahlil yaptırdığı dönemde hamile olduğunu öğrendi.
Diğerleri hakkında bilgim yok ama umarım en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun.

Merhaba öncelikle hormonların düşer merak etme stres yapma yeterki çünkü hormonlar stresle artabiliyor çoğu durumda.. lh fsh tan yüksek olduğun da polikistik over olabililiyor tabi ki doktorun ne dediği bizim dediklerimizden daha önemli ama kafana takma tsh prolaktin birbirine bağlantılı biri düştüğün de diğeri düşüyor

TSH için tahlil ve ultrason yaptırmıştım bugün çıktı sonuçlar genel cerrahi doktoru korkacak bişey yok ultrasonun temiz bazı dönemlerde TSH yüksek çıkabiliyor dedi.İlaç bile vermedi prolaktin dolayı Yüksel miş olabilir mi ? Prolaktin için ilaç kullanıyorum umarım o düşünce TSH de düşer

Tsh için baktırdığım ultrason falan temiz çıktı.3 aydır ilaç kullanıyorum düşeceğine yükseldi değerler.Arkadaşınıx kaç ay ilaç kullanmıştı ?

Tabi tabi düşüyor prolaktin için verilen ilaç çok etkili zaten düşürüyor prolaktinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…