Tecrübeli Temmuz Annelerinden Yeni Temmuz Annelerine Tavsiyeler

Sevgili loneLiness arkadasim kesinlikle baston tipi arabayi tavsiye etmiyorum o tarz modeller 6 aydan sonra kullaniliyor.
Eger butceni sarsmicakda maclaren marka araba alabilirsin.5 yasina kadar rahatlikla kullanirsin cnm.ilk yatarli basit bisi al 6 aydan sonra dedigim markanin baston tipini al kullanimida cok kolay cnm

merhaba,
şimdiden herkese hayırlı doğumlar dilerim.
araba konusunda bir tavsiyem var chicconun liteway modeli hem baston hem de yatar vaziyette kullanılabiliyo.hem de çok hafif.
arabada aramanız gereken ilk özellik hafif ollması kolay sürülmesi bence.
ben 3 tekerlekli babymax marka bir dangoz araba almıştım:) çok ağırdı 3 kere kullanmadık dersem yeridir.
sonra şok marketten baston puset aldım 50tlye 6 aylıktan sonra hep onu kullandık.
zaten artık araba kullanmıyoruz.
ilk üç aylık için bol bol kısa kol çıtçıtlı badi alın.
2 tane tulum yeter giymeyebilir bile 2010 temmuzu çoook sıcaktı isilik döktü bizim kuzular...

sağol canım tavsiyeler için

bu arada hangi kremi sürmek lazım acaba? Sen hangisinden kullandın? Ben bebe yağı sürüyorum fayda eder mi ki

göğüs kremi olarak kesinlikle Lansinoh kullanmanızı öneririm

kıyafet konusunda ben son aya kadar pek bişey almanızı tavsiye etmem
tahmini doğum kilosuna göre alın bence
ben çook kıyafet almıştım ve kızım 2,5 kilo doğdu nerdeyse hiç birini giyemedi
onları giyeceği zamanda havalar soğumaya başlamıştı elimde kaldı bir çoğu

bebek arabasıda chicco Trio for me aldık biz ve çok memnunum
şimdiki aklım olsa 2li modelini alırdım çünkü diğer parçayı hiç kullanadım ben
puset yetiyor evde arabada çok kullandık
minik kuzuları sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim

ben de önerdiğiniz markayı aldım şimdiden çok hoşuma gitti gerçekten çok kullanışlı ve hafif bir model

sağol canım tavsiyeler için

bu arada hangi kremi sürmek lazım acaba? Sen hangisinden kullandın? Ben bebe yağı sürüyorum fayda eder mi ki

canım hayırlı doğumlar diliyorum,sağlıkla al kucağına inşallah,benimde emzirme döneminin başlarında çok acımıştı uçları aman diyim tavsiyelerime kulak ver,inşallah emzik acısı çekmezssin ,bebeğini her emizrdikten sonra badem yağı sür inan ben çok faydasını gördüm,gerçi çok geç bilgim olduğu için yara olmuştu bile canım inanılmaz yanıyoduağlıyodum her emzirmede,ama badem yağını sürdükten sonra bi yumuşama hafifleme oldu acıda,oyüzden her emzirmeden sonra sür,diğer emme zamanında silmenede gerek yok hemkrem sürmeyi tercih etmedim çünkü ne kadar silsemde tadı kalıyodur veya etkisi bebeğime zarar verir diye tırstım:26:en doğalı en iyi olanı bence

mrb hamişler

öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum sağ salim kucağınıza alın inş..bizimkiler bu ara tam sevilcek zamanlarındalar..bende 2011 temmuz annesiyim..

göğüs ucu için lansinoh,emzirme atleti(sütyeni demiyorum atleti diyorum çokdaha kullanışlı),tulum bende tavsiye etmiyorum hiç giydiremedim nerdeyse..bol bol çıtçıtlı askılı ve kısa kollu zıbın,ve özellikle şunu söylemek isterimki;
benim gibi tek başınıza bakıcaksanız kışıda düşünerek şimdiden 3-6 ve 6-9 aylık kadife zıbınlar,alt pantolonlar alın çünkü dışarı çıkamıyo insan..çıksanda acele acele alamıyosun bişey..rahat rahat dolaşıp bişeye bakamıyosun çocukla özelliklede şu kış sonu indirimdedir herşey almanızı tavsiye ederim...

bebek arabasını ben daha buün çıkardım 8 aylık olduk yeni binicek çokda acil değil..gideceğimiz yerlere arabayla götürdü eşim kucağımızdanda indirmedik zaten çok küçüktü ana kucağında yada oto koltuğunda taşıdık..

kızım çok küçük doğduğu için en küçük askılı zıbınlar bile büyük geliyordu çok ince kapaklı yandan bağlamalı yada bağlamasız kimonomu diyolar ne beyaz renkli ilk 2 hafta ondan giydirdim ben içine..tam adını bilmiyorum ama karnınıda sıcak tutuyordu..

şapka almanızı önerebilirim çok faydasını gördüm geceleri kafası üşümedi hiç..

sonra yazarım bağırıyor çitlembik..

bebek küveti ve banyo fileside çok işime yaradı
sıcaktan isilik ve pişik olabilir sağlık ocağına gidince bi hametan yazdırın derim alın evde dursun..çok etkili pişiğe...pişik önleyici olaraksa nivea dan memnunum..
göğüs pedi hala kullanıyorum özellikllede ilk zamanlar sütüm akıyordu geceleri çarşaflar batardı onlar olmasa hemde ilk zamanlar göğüs uçları çok hassas olduğu için bi yere değmesini önlüyor koruyor pedler..
şampuan vs. mustela alın bence en güzeli..atopik dermatit olduk dalin yüzünden biz..bebek detarjanı olarakda dalin kullanıyorum ama çift durulama yapıyorum..

aklıma gelirse yine yzarım bunlar bizim için geçerli herkesde değişir sizi bebeğiniz yönlendirecek..kıyafetten ziyade bunları yazmak istedim..

canım benim arkadaşımın bebişi 3.5 kg doğdu 40 ı çıktı bebişin hala yenidoğan boy giyiyor bebek. 0-3 ay aldıkları hala büyük geliyordu. sen yinede 4-5 parça yeni doğan al bence.hatta yeni doğduğunda ilk 1 hafta falan yenidoğan badyleri bile bol bol oluyordu büyük geldi dedi.

Chicco trio for me yi kaç paraya almıştınız?
internette baktım hiç bi sitede yok o model, beyazını gördüm geçenlerde caddebostan sahilde, bayıldım bayıldım eve geldim internette araştırdım, satan bi yer bulamadım hiç.

arkadaşlar bebişlerimiz temmuzda doğacak yaza denk gelıyor.hep kısakollu badımı kullandınız yaz donemınde.ya da uzun kollu badılerı pijamaları vs ne zaman kullanmaya basladınız.ben uzun kollu pijamalar da aldım ama sonra kucuk gelecek dıye de endıselenıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…