- 16 Aralık 2018
- 295
- 615
- 53
- Konu Sahibi FortunaDred
-
25 yaşındayım. Bitti gitti zaten tekrar olmaz.Yaş kaç? Gidiyosun kendi kendine ağlıyosun zırlıyosun ama uzak duruyosun bitiyo gidiyo. Ülkemiz çok kotü örneklerle dolu lütfen olmayacak adamlardan uzak durun lütfen.
Bu cevabı kendim mantıklı düşündüğümde de veriyorum. Haklısınız ama içimdeki ateşi söndürmeye yetmiyor.Yarının son gününüz olduğunu düşünürseniz, bugünü onunla ve kötü hislerle heba etmek ister miydiniz?
Ütopik değil, gerçekten öyle.
Kimimiz için 1 saat bile yok, hayat bu iken başkasına adamak hem ruhu hem de aklı fazla değil mi?
Tamam üzüldünüz, süründünüz de yeter.
Derin bir nefes alın ve yeni hayatınıza başlayın, ne kadar süreceği belirsiz.
Oh güzel daha küçük olmamana sevindim. Daha kolay atlatırsın. Duygular maalesef dizginlenemiyor hissetmeye devam edebilirsin bir süre ama geçecek. Allah sabrını arttırsın canım.25 yaşındayım. Bitti gitti zaten tekrar olmaz.
Sizden 7 sene ilerideyim ve inanın şu 7 seneyi değiştirmek için neler vermezdim...25 yaşındayım. Bitti gitti zaten tekrar olmaz.
Sürekli okuyorum. Çok da üzülüyorum. Aşk değil benim için mesele zaten. Böyle bir zavallıya zamanında hisler besleyip aylarımı kararttığıma ve karartmaya devam ettiğim için kendime öfkeliyim. Belki ona olan öfkemden daha çok.Beraberlik resmileşip
Aldatılınca
Darp edilince
Aşağılayınca
Çocuklarının geleceği yok olunca
O aşkın zerre önemi kalmıyor
Sonu olmayan aşklarda geleceğe şöyle bir göz ucuyla bakın
Hiç olmadı arada bdv 'yi okuyun
16 senelik bir yengemiz vardi. Kuzenimden sogumustu bosandi gitti. Yeniden dogdu. Diyeceklerim bu kadarSizden 7 sene ilerideyim ve inanın şu 7 seneyi değiştirmek için neler vermezdim...
Başıma bir felaket mi geldi, asla!
Evlendim, çoluk çocuğum oldu.
Hem de sizinki gibi gözü kör, çok acılar çektiğim ve ölümüne sevdiğim bir adamla evlendim.
Ve diyorum ki, ne kadar aptalmışım.
Nasıl kendi değerimin farkında değilmişim?
Kendimi niye heba etmişim ki, her türlü imkanım varken neden bu yolu seçmişim diye iç geçirip bulaşık yıkamaya devam ediyorum
O zaman kendinizi affedecek yolunuza bakacaksınızSürekli okuyorum. Çok da üzülüyorum. Aşk değil benim için mesele zaten. Böyle bir zavallıya zamanında hisler besleyip aylarımı kararttığıma ve karartmaya devam ettiğim için kendime öfkeliyim. Belki ona olan öfkemden daha çok.
Benim ayaklarıma dünyayı serse zaten artık onla herhangi bi yola girmem. Ben de aynı nedenden dolayı kendime öfkeliyim. Aylarca kendimi ezdirdim kendi değerimi bilemeden. Ki ben çok boydak ve baskın bir kadındım. Beni sindirmeye çalıştı. Bir dönem buna izin de verdim. Ayrılırken gitme bile dedim. Ağladım da. Şimdi bunları düşündükçe yerimde duramıyorum öfkeden. Aslında bütün mesele bu. Bana çok pahalıya mâl oldu. Çok zarar gördüm. Şimdi de onun 0 zararla bu olaydan kurtulmasına katlanamıyorum. Çok teşekkür ederim bu arada yorumunuz için.Sizden 7 sene ilerideyim ve inanın şu 7 seneyi değiştirmek için neler vermezdim...
Başıma bir felaket mi geldi, asla!
Evlendim, çoluk çocuğum oldu.
Hem de sizinki gibi gözü kör, çok acılar çektiğim ve ölümüne sevdiğim bir adamla evlendim.
Ve diyorum ki, ne kadar aptalmışım.
Nasıl kendi değerimin farkında değilmişim?
Kendimi niye heba etmişim ki, her türlü imkanım varken neden bu yolu seçmişim diye iç geçirip bulaşık yıkamaya devam ediyorum
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Deneyeceğim.O zaman kendinizi affedecek yolunuza bakacaksınız
Hatalardır bizi daha güçlü yapan hem kim hata yapmıyorki hata yaptım ama akkılıymışım hataları erken fark edip az zararla döndüm
Ya herşey için geç olsaydı gibi
Evet ilk kendinizi affedin
Darısı başıma teşekkürler:)16 senelik bir yengemiz vardi. Kuzenimden sogumustu bosandi gitti. Yeniden dogdu. Diyeceklerim bu kadar
Geri dönmek gibi bir gaflete düşerse anasından doğduğuna pişman olur. İnşallah düşer. Çok teşekkür ederim desteğiniz için.Bazıları kadın erkek farketmez. Ayriliktan sonra eskileri, yeni insanları ekleme yapıyorlar. Bekarlığı ilan etme gibi. Tepkisiz kalın. Hayatınıza devam edin. It gibi geri dönüyorlar. Geri döndüğünde siz istemiyo olacaksınız :)
Rica ederim :) hayatımızdaki kişilere bi şekilde taviz veriyoruz. Yapmam diyceğimiz şeyleri yeri geliyo yapıyoruz. Bunları düşünüp üzülmeyin. Kendinizi yipratirsiniz. Ileri gülerek hatırlarsınız. Ders oluyor aynı hatalar yapılmıyor. Tecrübe oluyor. Eski iliskime bakıp diyorum ya niye böyle yapmışım şimdi asla yapmam diyorum. O hataları yapmasaydim suan ki ben olamazdim. Sıkmayın canınızı :)Geri dönmek gibi bir gaflete düşerse anasından doğduğuna pişman olur. İnşallah düşer. Çok teşekkür ederim desteğiniz için.
Benim ayaklarıma dünyayı serse zaten artık onla herhangi bi yola girmem. Ben de aynı nedenden dolayı kendime öfkeliyim. Aylarca kendimi ezdirdim kendi değerimi bilemeden. Ki ben çok boydak ve baskın bir kadındım. Beni sindirmeye çalıştı. Bir dönem buna izin de verdim. Ayrılırken gitme bile dedim. Ağladım da. Şimdi bunları düşündükçe yerimde duramıyorum öfkeden. Aslında bütün mesele bu. Bana çok pahalıya mâl oldu. Çok zarar gördüm. Şimdi de onun 0 zararla bu olaydan kurtulmasına katlanamıyorum. Çok teşekkür ederim bu arada yorumunuz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?