Tecrübeli ve güçlü kadınlardan akıl istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeniden seversin hemde çok güzel seviliyor. İyi ki geçmişi yaşamışım bazı şeylerden ders çıkarmısim iyi ki de yeniden sevmişim

Çok net detaylar vermek istememişsiniz haliyle fakat belli ki çok ağır gelmiş size. Belirttiğiniz gibi özellikle kişiliğinizle özdeşleşmeyen davranışlarda bulunduğunuz için en büyük öfkeyi kendinize duyuyorsunuz. Asıl soruya cevap kimse vazgeçilmez, unutulmaz değil ve hiçbir acı sonsuza dek aynı seviyede yakmıyor canımızı. 5 senelik ilişkim bitti sonrasında kaç kişiyle gönül bağım oldu, şu anda da bir senedir bir ilişkim var seviyorum ama biterse başkasını sevebileceğimi de biliyorum. Acının demlenme süresi var sanırım sonrasında çorap söküğü gibi hayat devam ediyor ve edindiğin +tecrübelerle daha kuvvetli giriş yapıyorsun hayata.
Önceliği kendinize verin, hırs, kin, nefret duymak insanı daha da dibe çekiyor. Birileri bir şeyler yaptı, hazmetmesi zor ama ne o kişiyle var oldun ne o kişi olmadığında yok oluyorsun, o senin hayatından geçen iyi ya da kötü bir tecrübe, bundan sonra gelecek tüm tecrübeler gibi. O da illa ki yaptıklarının acısını büyük çekecek ve karma olarak dönecek hepsi, ama o zaman siz “iyi olsun, uzak olsun” diyecek kadar insani duygular besliyor olacaksınız ve içinizi ekstra rahatlatmayacak ona olan şeyler. Akıllı, tahsis yapmış güçlü bir kadın arkadaşınız olarak hayatta mutlu olunacak bir başka yol var ve o yolu hepimiz biliyoruz, takılı kalmayalım yeter ki.

Onu affetmek zorundasınız. Affederseniz kendinize dönmüş olacaksınız . Bırakın gitsin . Bağınızı koparın. Içten yapın . Eger koparmazsanız sırtınızda yük kalbinize karanlık olmaya devam edecek . Bırakırsanız önünüz açılacak. Kendinizi sevin değer verin. Kendinizi fark edin . O olmadan önce nasi bi insandın kimin ne yapardin bi günün nasıl geçerdi? Bunları düşün. Kendine notlar al . Telkinde bulun . Kotu olduğunda aç oku kendine konuş . Sen istemedikten sonra yuz kisi akil verse ne çare. Silkelen ve kendine gel . Hayat bu itlere gün vermeye değmeyecek kadar kısa. Sevgiler

Konuyu ben mi açtım acaba diye düşündüm bi. On yıllık çocukluktan beri devam eden ilişkim yaklaşık 1 ay önce saçma sapan sebeplerle bitti hem de suçu bana atarak. Bikaç ay sonra nişan falan düşünüyoduk Ayrılırken ben de gitme çözeriz bilmem ne dedim. Ama o masadan kalkarken ben elimden geleni yaptım kendin bilirsin dedim. Tek bir mesaj dahi atmadım. Çünkü onu o kadar yücelttiğimi biliyorum ekmeğine bal sürmek istemiyorum. Eskortları takip etmeye başlamış bi de güzel mesleğimiz var ben utanıyorum cidden böyle biriyle mi oldum diye bakınca o kadar ağladım ki. Gerçi ayrılmadan da yapıyordu böyle şeyler yanlışlıkla takip etmişimdir yeaa niye öyle birini takip edeyim falan diyordu. Ben de aynı şekilde bi gün kıymetimi anlasın istiyorum bi dank etsin de iş işten geçmiş olsun...

Seni manipüle edilmeye alıştırmış. Sakın arkasından gitme. Bir ömür anlayacağına bir ay ağlar kendi benliğini bulursun.

Ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim. Biliyorum evet tüm bunların farkındayım uygulama noktasında problem yaşıyorum aslında. Aşacağım umarım. Çünkü olduğum yere gelmek için çok çaba sarfettim daha da sarfetmem gerek. O yüzden farkındayım takılı kalmamam gerektiğinin. Öyle yada böyle bir gün gelecek o da çakılacak eminim. Sevgiler

25 yaşındayım. Bitti gitti zaten tekrar olmaz.

Ahhh o kadar gençsinki.....
Şu an elinde bir cevher var
Tüm kırgınlıklarının, öfkelerinin, sevginin, haksızlığın seni üzen her şeyin ötesinde bir cevher gençlik
Yapma onu ziyan etme
Geçip giden ömrümün 42. yılında çektiğim acılara, gidenlere,ölenlere, bitenlere değil sadece yaşlanmaya dargınım, pişman olmamak için tek gününü bile ziyan etme, bırak kim ne yapıyorsa yapsın sen yoluna, işine bak, içindeki hesapları kapat ve yaşa.
Hayat zorlu, ağır bir süreç ,insan neler görüyor yaşadıkça, evladını kaybediyor da yaşamaya devam ediyor o yüzden aşk meşk, evlilik,koca bilmem ne bunlara çizgiyi çektin mi bitireceksin içinde yaşatmaya devam etmeyeceksin, tecrübe oldu deyip bir keyif kahvesi yapıp uğurlayacaksın içinden

Çok üretken ve hırslı bi insandım ondan önce. Arkadaşlarım da hep söylerdi ilişkideyken. Bir günüm boş geçmezdi. Sosyal medya hesabımı kapattırdı, kıyafetlerime müdehale etti, erkek arkadaşlarımı sildirdi. Bana diyodu ki seni aileme soktum, beni mahcup etme. Şimdi de benim tam aksim olan tipleri takip ediyor. 7/24 clubda, striptizci gibi giyinmiş. Bir şey demiyorum inşallah böyle birine aşık olur ve bana yaptıklarının aynısını ona da yapar. Kıyafetine, sosyal medyasına karışır. Kendime gelecek olursam hiçbir zaman kolay bi hayatım olmadı. Asla şanslı doğan biri değilim. Sahip olduklarıma yine de çok şükürler olsun ama statümü kendi tırnaklarımla kazıya kazıya aldım. Zaten yani gönül işlerinde de masallardaki mutlu sonu bulmak abes olurdu bana... Bu da geçecek farkındayım. Çok teşekkür ederim tatlı yorumunuz için. Bu site ve sizler iyi ki varsınız

Tecrübeyle sabittir ki onu stalklamaya devam ettiğiniz sürece kötü hissetmeye devam edeceksiniz.
Bence bunu bi bırakın ama kesinlikle bırakın.
Sürekli izleyip naptigini görerek içiniz asla soğumaz ki !
Adamın basına kötü bir şey gelse bile neden koysun sosyal medyaya koymaz yani.
Guvendiginiz arkadaşlarınız sizin için engellesin siz yapamıyorsanız yani gerekirse sosyal medyadan uzak kalın.

Bir de şu ara farklı şeyler yapın farklı yerlere gidin sevdiğiniz insanlarla takılın.
Ne olursa olsun affetmek aslında kendinize yaptığınız bir iyiliktir.
Emin olun zaman geçecek ve çok daha iyi hissedecekseniz.

İnsanlar evlat acısına bile alışıp yaşamaya devam ediyorlar. Yeniden gulebiliyorlar. Hiç bir yol dönülmez değildir. Ve hiç bir acı sonsuza kadar aynı şekilde acıtmaz.

Not: narsist bir adamla 5 yıl beraber yaşamış, dövülmüş, aldatılmış ve hakaret edilmiş biri

Aynen kesin yanlışlıkla takip etmiştir. Hepsi aynı demek ki gerçekten. En okumuşundan, en cahiline kadar. Ben anlayacaklarını düşünüyorum. Benim insan artığı tam bir dengesizdi. Mesela bir gün çok önem verir, el üstünde tutar diğer gün o kadar sallamazdı. Bunun dışında asla ne istediğini bilen biri değildi. Yapacağı meslek konusunda bile kararsızdı. Ki yaşı benle aynı.
Bense akademik kariyer yapıyorum. Böyle saçmalıklara vaktim olmadığı halde hep destek oldum. Salak bi bölüm okuyordu mesela, 6 sene uzatmış. Biz de evlenecektik o yüzden son iki dönemde sayemde alttan üstten ders alarak hızlandı. Yani demek istediğim benim gibi tuttuğunu koparan, fedakar ve aşkı için ölümüne savaşan bir kadınla olamadıysa kimseyle olamaz zaten.
Sizin için de öyleymiş anladığım kadarıyla. Hepsi günün birinde o kadına çok haksızlık ettim diyecek, akıllarına düşünce açıp bakacaklar ve düğün fotoğrafı görecekler inşallah.

Haklısınız, dünyada çok daha büyük acılar var farkındayım. Allah beterini yaşatmasın. Ama zulüm de kimsenin yanına kalmasın.

Denedim. Bakmıyordum gerçekten iki haftadır. Dün başka birine bakarken arama kutusunda adı çıktı daha önce baktığım için story paylaştığını görünce girip bakmış oldum ne yazık ki. En çok da bu basiretsizliğim ve iradesizliğim beni öfkelendiriyor ya zaten. Onu Allah affetsin, ben asıl kendimi affetmeye çalışıyorum. Bu zayıflıklarım yüzünden bugün bunları yaşadım. Teşekkür ederim güzel telkinleriniz için.

Sizin gibi tecrübeli ve güçlü kadınların yorumları o kadar önemli ki benim için. Siz de bu yoldan geçmişsiniz hem de benimkinden daha zor olan bir yol. Çok üzüldüm size, kimse bunları haketmez. Umarım hep mutlu olursunuz artık, sevgiler.

Engelledim artık. İki haftadır da bakmıyordum. Tesadüfen dün başka bir şeye bakarken adını gördüm geçmişte. O şekilde oldu. Geçeceğini biliyorum da emin olamadığım şey sonrası. Elbette ilk zamanlardaki kadar da acımıyor şuan zaten kendime öfkem. Ama dediğiniz çok doğru insanın kendine yaptığını kimse yapamaz. İyiliği de kötülüğü de. Ben artık kendime bu işkenceyi daha fazla yapmak istemiyorum.

Bende eşimden önce çok sevdiğim tarafından ihanete uğramış biri olarak size yaptıklarımı aktarayım.
Olmazsa olmaz ağlama, zırlama, iştahtan kesilme ( ben üzülünce yemek yiyemiyorum ), mide bulantısı, deli gibi telefonu gözlemleme aradı mı, mesaj attı mı ( benim dönemim nokia 3310 dönemi ) ilk 1 ay böyle geçti.

Sonra yavaş yavaş alışma süreci geldi ama benim şanssızlığım aynı semtteydik ve ben her dışarı çıktığımda görmek zorunda kalıyordum. Bir nevi göre göre atlattım. Her birbirimizi gördüğümüzde o çok mutlu ifade takınıyor, ben asık surat depresif modda oluyordum. Bir gün yine şen kahkahalarını görünce, dedim ki kendi kendime '' kızım sen salaksın hem de çok salaksın ihanetin en pisliğini, en rezilini yaşadın hala aklın onda hala mutsuzsun ya sana yazıklar olsun '' dedim kendime.

O gün eve geldim odama çekildim ve elime bir el aynası aldım. Kendimle yüzleştim. Sana hiç kimse yardım edemez senden başka, herkes hayatına devam ediyorsa mutlu mesut sende edeceksin, acıyı da, ihaneti de, öfkeyi de, mutsuzluğu da en dibine kadar yaşadın ama artık yeter. Kendini affet, ayağa kalk. Annen baban bunları yaşa diye doğurmadı seni. Sen çok değerlisin ve senden bir tane daha yok bu dünyada. Şimdi bu aynayı kapat ve bir daha kendini affetmek zorunda kalacağın şeyleri yapma dedim ve o gün öldürdüm onu içimde.

Herkesin acıyı yaşama ve atlatma gücü farklıdır. Ben kendimi bu şekilde ayağa kaldırdım. Umarım siz de kendi gücünüzün, değerinizin farkında tam manada olursunuz ve kendinizi affedersiniz.

Çok sevindim atlatabilmenize ama asıl sevindiğim konu o bitişten sonra şuan evlenip mutlu olmanız. Bir düşününce şimdi zaten kendi çevremde de ikinci evliliğini yapan, uzun bi ilişkiden sonra yeniden hayatında biri olan insanlar var. Beni korkutan şey bundan sonra takılıp kalmaktı. Geri kalan kısmı da aynı sizinki gibi kendimi affedememek. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Siz kendinizi tam manasıyla affedin, görün bakın hayatınız nasıl güzelleşiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…