İnşallah hamileyizdirbenim bat 25 kasim dündü. dün olmadim bugunde yok
Sonuç ne oldu merak ettim ❣İnşallah hamileyizdirben eşimi bekliyorum dayanamadım eczaneye yolladım test yapacam birazdan. Hakkımızda hayırlısı olsun ben 2 yıldan fazladır deniyorum sebepsiz infertiliteyiz
Hayırlı olsun sağlıkla alin kucaginiza
Allah razı olsunHayırlı olsun sağlıkla alin kucaginiza
Yaaa maşallah! Sağlıkla gelsin inşallah
Görülmek için can atmışsa demekYaaa maşallah! Sağlıkla gelsin inşallahminiğe bak büyümüş de ikinci çizgiyi net çıkarıyor
Tebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin.. :)
Test yapSon regl baslangicim 27 ekim. korunmasiz iliski yasadim bebek istemeye karar vermistk esimle. bu ay regl 2 gun gecikti. hemen test yapmadim ama karnimin alt kisminda ara ara ince agri oluyo rahatsz etmeyen. bazen rahimde de sanki igne batar gibi bi his var geciyo hemen. acaba gebelikle alakali bisiler mi yoksa regl gecikmesimi normalde duzenli periyodlarim vardir 2 gun gecikmesi heyecanlandirdi
Tebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin.. :)
Sağ olun Allah razı olsunTebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin.. :)
ay cok sevindimmm Hayirli olsuuun
Çok teşekkür ediyorum Allah size de nasip etsin en kısa zamanda sizin de pozitif mesajınızı alırım inşallahay cok sevindimmm Hayirli olsuuun
Çok teşekkür ediyorum Allah size de nasip etsin en kısa zamanda sizin de pozitif mesajınızı alırım inşallahay cok sevindimmm Hayirli olsuuun
alırız demek istemiştim :))Çok teşekkür ediyorum Allah size de nasip etsin en kısa zamanda sizin de pozitif mesajınızı alırım inşallah
yarin yapacagim bende insallah:) geceden beri hafif alt karin agrim var kahverengi lekelenme oldu kesildi bakalim yarin paylasirim sonucu:))Çok teşekkür ediyorum Allah size de nasip etsin en kısa zamanda sizin de pozitif mesajınızı alırım inşallah
alırız demek istemiştim :))
yarin yapacagim bende insallah:) geceden beri hafif alt karin agrim var kahverengi lekelenme oldu kesildi bakalim yarin paylasirim sonucu:))
Güzel haberlerinizi bekliyoruzay cok sevindimmm Hayirli olsuuun
yarin yapacagim bende insallah:) geceden beri hafif alt karin agrim var kahverengi lekelenme oldu kesildi bakalim yarin paylasirim sonucu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?