Merhaba bugun test yaptim bende ve sonuc pozitif cok sükür:)Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Yaaaa maşallah çok sevindim canım darısı başımızaMerhaba bugun test yaptim bende ve sonuc pozitif cok sükür:)
Âminn Rabbim.isteyen herkese nasip etsin inşallahYaaaa maşallah çok sevindim canım darısı başımıza
Yaa çook sevindim gözünüz aydınMerhaba bugun test yaptim bende ve sonuc pozitif cok sükür:)
cok sagolunnnYaa çook sevindim gözünüz aydınBirlikte Kasım ayı hamileleri grubuna katıldık maşallah güzel bir süreç olsun ikimiz için de Allah isteyen herkese nasip etsin
Profilinize girip oradan yapabiliyorsunuz ben de bugün biraz kurcalayıp buldum :))cok sagolunnnya bu hamilelik alintisini nasil ekleyebilirim kendi profilime forumda cok bilgim yokk
Profil>>Hesap detayları kısmında varcok sagolunnnya bu hamilelik alintisini nasil ekleyebilirim kendi profilime forumda cok bilgim yokk
bu arada doktora gittiniz mi sizProfil>>Hesap detayları kısmında var
Evet pazartesi gittim, belli belirsiz olsa da kese görünüyor dedi doktorum bu yüzden artık kanda beta hcg bakmaya lüzum olmadığını söyledi. Bazı kan tahlilleri istedi onları da bugün yaptım haftaya tekrar görüneceğim sonuçlarla birlikte. Folic asit de verdi, iki hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gelebilirsiniz dedibu arada doktora gittiniz mi sizben kadin dogumcu olan kuzenimle gorustum kacinci gun gecikmede ogrendigimi felan soyledim. 1 hafta bekle oyle git dedi folikasit kullanmami soyledi onada yarin basliyorum.
Var tabi besbelli maşallah.Cuma selası okunuyor Rabbim saglıkla nasip etsin inşallah.tebrik ederim.Yeni hamis bi anneden sana çok çok dua...Arkadaşlar benimde reglim düzenli olmaz. Beklenen adet tarihim 5 gün geçti. Kaö gündür kasık ağrım var göğüslerim çok ağrıyor. Bu sabah iki test yaptım böyle silik çıktı. Kimyasal yada dış gebelik diye korkuyorum. Sağlık ocağına gittim pazartesi anca sonuç çıkar diyor. Sizce bişi var mı. 7 aydır deniyoruz.
Ahh çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Peki bu silik çıkma durumuyla ilgili ne düşünüyorsunuzVar tabi besbelli maşallah.Cuma selası okunuyor Rabbim saglıkla nasip etsin inşallah.tebrik ederim.Yeni hamis bi anneden sana çok çok dua...
Benim adetimin gectigi ilk gün neredeyse hic görünmüyordu ertesi gün yaptım yine cok azdi 4 gün sonra elimde test kaldi diye oylesine denedim o zaman orta yogunluktaydi.ilk zamanlar silik cikmasi normal daha yeni hcg salgiliyordur ondanAhh çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Peki bu silik çıkma durumuyla ilgili ne düşünüyorsunuz
Hadi inşallah yaBenim adetimin gectigi ilk gün neredeyse hic görünmüyordu ertesi gün yaptım yine cok azdi 4 gün sonra elimde test kaldi diye oylesine denedim o zaman orta yogunluktaydi.ilk zamanlar silik cikmasi normal daha yeni hcg salgiliyordur ondan
Benim adetimin gectigi ilk gün neredeyse hic görünmüyordu ertesi gün yaptım yine cok azdi 4 gün sonra elimde test kaldi diye oylesine denedim o zaman orta yogunluktaydi.ilk zamanlar silik cikmasi normal daha yeni hcg salgiliyordur ondan
Benim adetimin gectigi ilk gün neredeyse hic görünmüyordu ertesi gün yaptım yine cok azdi 4 gün sonra elimde test kaldi diye oylesine denedim o zaman orta yogunluktaydi.ilk zamanlar silik cikmasi normal daha
Oda hic belli olmuyor onemli olan 2 gunde 2 kat aslinda en az %60 artması.mesela benim ilk kan testinde 30 çıktı 2 gun sonra 89 cikti adetim 1 gun gecmsti 30 ciktiginda.Ama 6 yasinda kizim var onu adetime daha 6 gun vardi ogrendim o zaman onunda 30 çıkmıştı aslinda bebek ne zaman tutunursa herkese gore degisiyorPeki reglim 5 gün gecikti hcgnin kaç çıkması normal olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?