Anladım çok teşekkür ederim sağolunOda hic belli olmuyor onemli olan 2 gunde 2 kat aslinda en az %60 artması.mesela benim ilk kan testinde 30 çıktı 2 gun sonra 89 cikti adetim 1 gun gecmsti 30 ciktiginda.Ama 6 yasinda kizim var onu adetime daha 6 gun vardi ogrendim o zaman onunda 30 çıkmıştı aslinda bebek ne zaman tutunursa herkese gore degisiyor
Dış gebelik falan icin dusunmek için de cok kafana takma tadını çıkarAnladım çok teşekkür ederim sağolun
Tamamdr teşekkür ederimDış gebelik falan icin dusunmek için de cok kafana takma tadını çıkar
Oda hic belli olmuyor onemli olan 2 gunde 2 kat aslinda en az %60 artması.mesela benim ilk kan testinde 30 çıktı 2 gun sonra 89 cikti adetim 1 gun gecmsti 30 ciktiginda.Ama 6 yasinda kizim var onu adetime daha 6 gun vardi ogrendim o zaman onunda 30 çıkmıştı aslinda bebek ne zaman tutunursa herkese gore degisiyor
Maşallah dr. gittiniz mi? 2 gün sonra tekrarlayın isterseniz artışı kontrol etmiş olursunuz187 çıktı hcg
Maşallah dr. gittiniz mi? 2 gün sonra tekrarlayın isterseniz artışı kontrol etmiş olursunuz
Evet bende 5te gittim ama 6 da karından gorunecek zaten gitmesem de olurmuşHayır henüz doktora gitmedim. Akşam üzere hcg değerini öğrendim sonra da haftasonuna denk geldi. Önümüzdeki haftaiçi gidicem ama sanırım 6. Haftada gitmek daha mantıklıymış. Benimki 5 haftalık oluyor sat a göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?