tecrübeliler bir bakarmısınız yumurtladımmı ki acaba

Hafsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
2.061
1.930
133
38
Kızlar merhaba..
Normal de ben hiç kasık ağrısıydı yumurtlamaydı bilmezdim belki belirtiler vardı hiç dikkat etmedim..
Bu ay dikkat ettim ki edilmeyecek gibi değildi..normalde yumurtlamam 16-17 günlerde olmasını beklerim bu ay 14.gün gece aşırı bir kasık ağrısı sol tarafta gündüzü dayanılmayacak bir bel ağrısı adet ağrısından beter..şuan hiç birşeyim yok o neydi sizce yumurtlama belirtisimi..günleri değerlendirdim bugün 18.gün ama çalışmayı bıraktım:) döllenme belirtisi anlaşılmaz değilmi ?
Bilen biri yazarsa çok sevinirim

Kızlar merhaba..
Normal de ben hiç kasık ağrısıydı yumurtlamaydı bilmezdim belki belirtiler vardı hiç dikkat etmedim..
Bu ay dikkat ettim ki edilmeyecek gibi değildi..normalde yumurtlamam 16-17 günlerde olmasını beklerim bu ay 14.gün gece aşırı bir kasık ağrısı sol tarafta gündüzü dayanılmayacak bir bel ağrısı adet ağrısından beter..şuan hiç birşeyim yok o neydi sizce yumurtlama belirtisimi..günleri değerlendirdim bugün 18.gün ama çalışmayı bıraktım:) döllenme belirtisi anlaşılmaz değilmi ?
Anlaşılmaz canım. Sen yine de gün aşırı devam et bence.

canım
Kızlar merhaba..
bende pko var gecen ay klomen kullandm bende 14. gün gece kasık agrısıyla uyandım. oncesınde de hafif hafif ağrı vardı özellikle sol kasığımda vee o ay yumurtlamışım şimdi hamileyim çok şükür. inşallah senin de tutunmuştur meleğin :)

canım

bende pko var gecen ay klomen kullandm bende 14. gün gece kasık agrısıyla uyandım. oncesınde de hafif hafif ağrı vardı özellikle sol kasığımda vee o ay yumurtlamışım şimdi hamileyim çok şükür. inşallah senin de tutunmuştur meleğin :)
Senin adına çok sevindim maşallah ne kadar güzel:) inş yumurtlamışımdır döllenme de Allahtan artık

Kızlar merhaba..
Yumurtlama gnumde asiri kasik agrim oluyodu ilk ay kasik agrimdan dolayi yatmistim 2.ay ovulasyon testi pzotif oldugunda kasik agrim yine cok oldu meger yumurtlamaymis ve hamile kaldm :)

Devam etmekalmadı artık gelecek aya kalsın :KK43:

devam etme isteğim kalmadı bu ay:KK43: gelecek ay inşallah artık
İnşallah tutmuştur canım. Ben aşılama yaptırdım üç gün üst üste oldu sonra gün aşırı oldu ilişki. Ama tek seferde de tutabiliyo tabi nasip kısmet.

Yumurtlama gnumde asiri kasik agrim oluyodu ilk ay kasik agrimdan dolayi yatmistim 2.ay ovulasyon testi pzotif oldugunda kasik agrim yine cok oldu meger yumurtlamaymis ve hamile kaldm :)
Ne güzel Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin o ağrılarım normal değildi inş olur

Reglin ne kadar sürüyorsa hesapla falan bilirsin ovulasyon günü.
Örneğin benim 27 gün sürüyor yumurtlama 13. Gün. Gerçektende hep yumurtlama günü sag ya da sol yumurtalikta agri olur sinir eder. Çisimi yaparken bile ağrır. 3 saat sürer geçer işte o yumurtlamadir 24 saat yaşar. Döllenmezse ölür. Ama korkma spermler 72 saat yaşar ve yumurtayi bekliyor olurlar.

Back
X