Eşim diş hekimi maaşı iyi.İs ne
Gelir ne
Bakici ücreti ne
Eş geliri ne
Bebiş de cok miniş daha
O zaman kesinlikle siz bakın miniginize..aceleniz yok benceEşim diş hekimi maaşı iyi.
Kac yil izin aldinizMaddi olarak zorunluluğunuz yoksa kendiniz bakin. Ben kariyerime ara verip iki oğlumu da krese gidecek yasa kadar evde kalmaya karar verdim. Seneye çalışmaya başlıyorum tekrar. Zaman o kadar hızlı geçiyor ki. İnanın sizin içinizde daha rahat eder.
Kac yil izin aldiniz
Yasal hak çocuk 2 yaşına gelene kadar değil mi. Siz farklı bir yerde mi yaşıyorsunuz?Burda yasal olarak hakkıniz 3 sene. Ilk oğlum için 3 sene aldim. İkinci oglum icin 2 sene olacak. Büyük oğlum 3 yaşında kreşe başladı
Yasal hak çocuk 2 yaşına gelene kadar değil mi. Siz farklı bir yerde mi yaşıyorsunuz?
Eğer izin almanızda bir sakınca yoksa eşinizin de maddi durumu iyiyse izin alın bence. Zaten aklınız orada kalacak ne işte verim olacak hem de aklınız bebeğinizde kalacak.Benim bebeğim 6aylik benim ise başlamam lazım. Annemle aynı şehirde olmadığımız için bebeğime bakamiyor. Kv bakmaya çok hevesli değil.(aynı şehirde 6-7gün çocuğu görmese bile hani özlemiyor sanki.Sevgisini gösteren biri de değil.) Ben bakıcı bulup kv başında duracak tek başıma bakamam dedi. Sizce ücretsiz izin Alıp ben mi bakmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?