Tecrübeliler yardım edin..

asliim592

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
27
6
1
37
Benim bebeğim 6aylik benim ise başlamam lazım. Annemle aynı şehirde olmadığımız için bebeğime bakamiyor. Kv bakmaya çok hevesli değil.(aynı şehirde 6-7gün çocuğu görmese bile hani özlemiyor sanki.Sevgisini gösteren biri de değil.) Ben bakıcı bulup kv başında duracak tek başıma bakamam dedi. Sizce ücretsiz izin Alıp ben mi bakmalıyım?

Bakabildigin kadar kendin bak..sonra kv nin dedigi gibi birini bul o başinda dursun en azından kendi cani kani gözetir korur kollar napcan hayat zor

Maddi olarak zorunluluğunuz yoksa kendiniz bakin. Ben kariyerime ara verip iki oğlumu da krese gidecek yasa kadar evde kalmaya karar verdim. Seneye çalışmaya başlıyorum tekrar. Zaman o kadar hızlı geçiyor ki. İnanın sizin içinizde daha rahat eder.

Siz bakın madem eşiniz iyi kazanıyor mümkünse 2 yaşını doldursun ,olmuyorsa da en az 1 yaş sonrası kreş olsun ,

ucretsız ızın alıp kendım bakardım ben olsam

Maddi olarak zorunluluğunuz yoksa kendiniz bakin. Ben kariyerime ara verip iki oğlumu da krese gidecek yasa kadar evde kalmaya karar verdim. Seneye çalışmaya başlıyorum tekrar. Zaman o kadar hızlı geçiyor ki. İnanın sizin içinizde daha rahat eder.
Kac yil izin aldiniz

Burda yasal olarak hakkıniz 3 sene. Ilk oğlum için 3 sene aldim. İkinci oglum icin 2 sene olacak. Büyük oğlum 3 yaşında kreşe başladı
Yasal hak çocuk 2 yaşına gelene kadar değil mi. Siz farklı bir yerde mi yaşıyorsunuz?

Benim bebeğim 6aylik benim ise başlamam lazım. Annemle aynı şehirde olmadığımız için bebeğime bakamiyor. Kv bakmaya çok hevesli değil.(aynı şehirde 6-7gün çocuğu görmese bile hani özlemiyor sanki.Sevgisini gösteren biri de değil.) Ben bakıcı bulup kv başında duracak tek başıma bakamam dedi. Sizce ücretsiz izin Alıp ben mi bakmalıyım?
Eğer izin almanızda bir sakınca yoksa eşinizin de maddi durumu iyiyse izin alın bence. Zaten aklınız orada kalacak ne işte verim olacak hem de aklınız bebeğinizde kalacak.
Eğer imkanınız yoksa da mecbur k.valideniz bakıcıyla bir bakacak yapacak bir şey yok.

Back
X