TEcrübelilerden yardım lütfen

O zaman eşiniz ya hasta ya sizi kandırmış. 180 derece dönüşler çok mantıklı değil. Evlenene kadar rol yapan, sizi kandıran bunda da çok başarılı olan bir adamla nasıl bir ömür geçireceksiniz?
hasta değil o kesin çok şaşırıyorum ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum son kez yazıp sessiz kalmak mesela . Bu aralar ikmizde yorgunuz ve benn. Ne zaman konuşsam senn hhep by dönemnde oluyo bnlar diyo ..

hasta değil o kesin çok şaşırıyorum ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum son kez yazıp sessiz kalmak mesela . Bu aralar ikmizde yorgunuz ve benn. Ne zaman konuşsam senn hhep by dönemnde oluyo bnlar diyo ..
Hasta degıl kesin derken neye dayanarak net konusuyorsun konu sahıbı

Yavrucummm benm evlendiğim adam herşeyi konuşabildiğim dertleşebildiğim yeri geldiğinde paylaştgım maddi mabevi deper veren bi adamdı yol tam evlilik yoluydu yani bahsettiğinz durumları biliorum yaşlarımız ufak değil ayrıca evlenmeden önce ses çıkarmadığım nereden çıktı herseye evete demedim hayırda demedim .
Nereye gitti peki o adam?
3 ay içinde kaybolmuş, alla alla 🤔

Okuduklarıma göre sizi baya kandırmış eşiniz. Onunla konuşun. Konuştuysanız dha iyi konuşun ve daha etkili ve daha anlaşılır. Mesela dostum hayırdır sen var Türkçe konuşamamak anlamamak deyin adamın dili ruhu bozulmuş baksanıza evlenince 180 değil 181 dönmüş

Adam size rol yapmış, oynamış, kandırmış. Siz ne yaparsanız yapın bu durumu telafi eder mi?

Sanırım 34 yaşındasınız.Bende 30 lu yaşlarda evlenmeyi planlıyorum.İnsanın o yaşta kendini ve karşısındakini daha iyi anlayacağını düşünüyordum.Konunuz beni ümitsizliğe sevk etti resmen

atım ben sana bu kadr yol parası vermiştim maşallah baya sey almışsın bi yerden para mı geldi dedim 🙄

bu nasıl bir evlilik

9 yaşındaki oğlum okuldan bir şeyler alıp geldiğinde soruyorum arada sendeki para ile bunları almak nasıl mümkün oldu diye

kocaman adama sadece yol parası mı veriyorsunuz

burada kadınların konusu var eşim bana şu kadar para verdi bir daha vermedi vs diye de herkes adamları topa tutuyor

bence adam benden sakladığın para varmış demek ki gibi bir ima sezmiş

aile bütçesi yapılır, alınan büyük şeyler konuşulur vs de alınan üç beş şeyin hesabı da sorulmaz

Şüpheci yaklaşıyor. Mesela eşimn tarafı annemlere oturmaya geldi eniştesi o an bişy anlatmış ben duymadım dün aksam konusu oldu aaa öylemi dedim eee anlattı sende şaşırdın ya dedi ne bu şimdi dedi .. ben duysam neden böyle yapayım demekki baska seye öle dedim herhlde dedim.

şimdi bu olayda şüphe nerede

sonuçta adam o gün anlatı, sen de duydun ya demiş, siz hatırlamıyorsanız belki ben içeri gitmişimdir çay vs getirmeye der kapatırsınız konuyu ya da Allah Allah nasıl olmuştu sen de bir anlatsana der tekrar konuşmaları hatırlatmasını istersiniz belki o an önemsemediniz duydunuz da şimdi değişik geldi

hemen gard alıp neden bana inanmıyor, neden ille de böyle diyor olmaz ki

eşiniz de aynı şeyi sizin için düşünüyor, neden bildiği halde bilmemiş gibi yapıyor, neden hatırladığım şeyi yok saydırmaya çalışıyor vs

bir de cidden aile ilişkilerini azaltın

sizin anne babanıza, eşinizin kardeşi ve eşi neden gitti

(korona vs es geçeceğim o ayrı başlık da)

bu ziyaretin sebebi ne

eşimin kardeşinin anne babasına HİÇ gitmedim 15 yıllık evliyim

ortak bir yerde karşılaşabiliriz, yine kardeşlerde yahut kv de rastlaşabiliriz ama görümcemin kv sine neden oturmaya gideyim ki

bence çekirdek aile yaşantılarına evriltirseniz hayatlarınızı kim ne dedi sorunlarınız azalır daha huzurla yaşarsınız

şimdi bu olayda şüphe nerede

sonuçta adam o gün anlatı, sen de duydun ya demiş, siz hatırlamıyorsanız belki ben içeri gitmişimdir çay vs getirmeye der kapatırsınız konuyu ya da Allah Allah nasıl olmuştu sen de bir anlatsana der tekrar konuşmaları hatırlatmasını istersiniz belki o an önemsemediniz duydunuz da şimdi değişik geldi

hemen gard alıp neden bana inanmıyor, neden ille de böyle diyor olmaz ki

eşiniz de aynı şeyi sizin için düşünüyor, neden bildiği halde bilmemiş gibi yapıyor, neden hatırladığım şeyi yok saydırmaya çalışıyor vs

bir de cidden aile ilişkilerini azaltın

sizin anne babanıza, eşinizin kardeşi ve eşi neden gitti

(korona vs es geçeceğim o ayrı başlık da)

bu ziyaretin sebebi ne

eşimin kardeşinin anne babasına HİÇ gitmedim 15 yıllık evliyim

ortak bir yerde karşılaşabiliriz, yine kardeşlerde yahut kv de rastlaşabiliriz ama görümcemin kv sine neden oturmaya gideyim ki

bence çekirdek aile yaşantılarına evriltirseniz hayatlarınızı kim ne dedi sorunlarınız azalır daha huzurla yaşarsınız
Benm ailem istfan komple tasınıyor helallik almak için gitmişlerdi snra ailem onları da çağırdı oturmaya . Çünkü görüöcem kv altlı üstlü oturuyor . Hep birlikte hareket ediyorlr ondan. Ama ben gittiğimde direk kv giderim gideriz.

Para konusunda eşim öyle istedi çünkü elinde para durduramıyor hiç.

bu nasıl bir evlilik

9 yaşındaki oğlum okuldan bir şeyler alıp geldiğinde soruyorum arada sendeki para ile bunları almak nasıl mümkün oldu diye

kocaman adama sadece yol parası mı veriyorsunuz

burada kadınların konusu var eşim bana şu kadar para verdi bir daha vermedi vs diye de herkes adamları topa tutuyor

bence adam benden sakladığın para varmış demek ki gibi bir ima sezmiş

aile bütçesi yapılır, alınan büyük şeyler konuşulur vs de alınan üç beş şeyin hesabı da sorulmaz

Ben burayı atlamışım. Adam sadece yol parasıyla mı dışarı çıkıyor? 😵

Bu adamın hiç sosyal hayatı yok mu? Öğle yemeğinde arkadaşlarıyla bir şeyler yemek içmek, iş çıkışı bir yerlere takılmak falan yok mu böyle şeyler hayatında?

Hadi bunları da geçtim bir insan cebinde sadece yol parasıyla nasıl dışarı çıkar? Ters bir şey olsa, başına bir iş gelse ne olacak?

Ya cidden anlamıyorum maddi olarak hersey bende durur ben sağlarım yani o istedi geçen eve alışveriş yapmış doğal olarak sordum güzellikle hayatım ben sana bu kadr yol parası vermiştim maşallah baya sey almışsın bi yerden para mı geldi dedim 🙄 ne demek istiyorsun sen dedi şüpheci yaklaşıyorsun yoo dedim eşin olarak soruyorum sende bana sorabilirsin sana açıklamak zorundayım dedim sustu..
Yani şurayı es geçemeyeceğim. Koca koca insanlar, maddi konularda bu kadar ayrıntıya girmemeli.
Adam sadece yol parası alıyormuş o bile saçma, ne yaptı ne kadar harcadı bunun hesabını kendi yapsın.
Çocuk gibi iz sürmeye gerek yok.

Benm ailem istfan komple tasınıyor helallik almak için gitmişlerdi snra ailem onları da çağırdı oturmaya . Çünkü görüöcem kv altlı üstlü oturuyor . Hep birlikte hareket ediyorlr ondan. Ama ben gittiğimde direk kv giderim gideriz.

Para konusunda eşim öyle istedi çünkü elinde para durduramıyor hiç.

bu yaşına kadar kim sahip çıkmış parasına kendi sahip çıkabilir

peki o parayı nereden bulmuş ben de merak ettim

annesi ya da kardeşi harçlık mı vermiş

bir de işte kv ile görümce ile bu kadar içli dışlı olmayın

kv ile bir yere gidince görümceyi de çağırmayın

bu konu için değil bunlar bundan sonrası için tavsiye

altlı üstlü de otursalar da siz evinize ayrı ayrı davet edin ve bunu vurgulayın

Ben burayı atlamışım. Adam sadece yol parasıyla mı dışarı çıkıyor? 😵

Bu adamın hiç sosyal hayatı yok mu? Öğle yemeğinde arkadaşlarıyla bir şeyler yemek içmek, iş çıkışı bir yerlere takılmak falan yok mu böyle şeyler hayatında?

Hadi bunları da geçtim bir insan cebinde sadece yol parasıyla nasıl dışarı çıkar? Ters bir şey olsa, başına bir iş gelse ne olacak?
Birde üstüne eşin şaka yollu da olsa bu parayla ilgili sana laf söylüyor 😩

Bir insana sürekli hatasını söylemek o kişinin savunma almasına sebep olur. Siz kocanızı mı eleştiriyorsunuz yoksa kocanızın hareketini mi? İkisi arasında fark var.

iletişim hatası yapıyorsunuzdur belki de... Sandviç tekniği deneyin. Bir sorun varsa önce olumlu bi şey söyleyin sonra da olumsuz bir şeyi söyleyin. "Şunu şunu yapmanı çok seviyorum ama bunu böyle yapman hoşuma gitmiyor" tarzında eleştirebilirsiniz.

Back
X