- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hasta değil o kesin çok şaşırıyorum ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum son kez yazıp sessiz kalmak mesela . Bu aralar ikmizde yorgunuz ve benn. Ne zaman konuşsam senn hhep by dönemnde oluyo bnlar diyo ..O zaman eşiniz ya hasta ya sizi kandırmış. 180 derece dönüşler çok mantıklı değil. Evlenene kadar rol yapan, sizi kandıran bunda da çok başarılı olan bir adamla nasıl bir ömür geçireceksiniz?
Evli misinizBen olsam dayanamam ya eski haline dön ya da boşanalım derim ya gıcık insana hiç tahammülüm yok valla
Hasta degıl kesin derken neye dayanarak net konusuyorsun konu sahıbıhasta değil o kesin çok şaşırıyorum ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum son kez yazıp sessiz kalmak mesela . Bu aralar ikmizde yorgunuz ve benn. Ne zaman konuşsam senn hhep by dönemnde oluyo bnlar diyo ..
Nereye gitti peki o adam?Yavrucummm benm evlendiğim adam herşeyi konuşabildiğim dertleşebildiğim yeri geldiğinde paylaştgım maddi mabevi deper veren bi adamdı yol tam evlilik yoluydu yani bahsettiğinz durumları biliorum yaşlarımız ufak değil ayrıca evlenmeden önce ses çıkarmadığım nereden çıktı herseye evete demedim hayırda demedim .
Değilim bekara karı boşamak kolay diyeceksinizde farkında değilsiniz ama psikolojik şiddet yaşıyorsunuz.Sizin ki normal bir evlilik değilEvli misiniz
Nereye gitti peki o adam?
3 ay içinde kaybolmuş, alla alla
[/QUOT
Bilmiyorumişte benm tanıdıgım hernsyın sevdiğiö adam yok
Adam size rol yapmış, oynamış, kandırmış. Siz ne yaparsanız yapın bu durumu telafi eder mi?hasta değil o kesin çok şaşırıyorum ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum son kez yazıp sessiz kalmak mesela . Bu aralar ikmizde yorgunuz ve benn. Ne zaman konuşsam senn hhep by dönemnde oluyo bnlar diyo ..
atım ben sana bu kadr yol parası vermiştim maşallah baya sey almışsın bi yerden para mı geldi dedim![]()
Şüpheci yaklaşıyor. Mesela eşimn tarafı annemlere oturmaya geldi eniştesi o an bişy anlatmış ben duymadım dün aksam konusu oldu aaa öylemi dedim eee anlattı sende şaşırdın ya dedi ne bu şimdi dedi .. ben duysam neden böyle yapayım demekki baska seye öle dedim herhlde dedim.
Benm ailem istfan komple tasınıyor helallik almak için gitmişlerdi snra ailem onları da çağırdı oturmaya . Çünkü görüöcem kv altlı üstlü oturuyor . Hep birlikte hareket ediyorlr ondan. Ama ben gittiğimde direk kv giderim gideriz.şimdi bu olayda şüphe nerede
sonuçta adam o gün anlatı, sen de duydun ya demiş, siz hatırlamıyorsanız belki ben içeri gitmişimdir çay vs getirmeye der kapatırsınız konuyu ya da Allah Allah nasıl olmuştu sen de bir anlatsana der tekrar konuşmaları hatırlatmasını istersiniz belki o an önemsemediniz duydunuz da şimdi değişik geldi
hemen gard alıp neden bana inanmıyor, neden ille de böyle diyor olmaz ki
eşiniz de aynı şeyi sizin için düşünüyor, neden bildiği halde bilmemiş gibi yapıyor, neden hatırladığım şeyi yok saydırmaya çalışıyor vs
bir de cidden aile ilişkilerini azaltın
sizin anne babanıza, eşinizin kardeşi ve eşi neden gitti
(korona vs es geçeceğim o ayrı başlık da)
bu ziyaretin sebebi ne
eşimin kardeşinin anne babasına HİÇ gitmedim 15 yıllık evliyim
ortak bir yerde karşılaşabiliriz, yine kardeşlerde yahut kv de rastlaşabiliriz ama görümcemin kv sine neden oturmaya gideyim ki
bence çekirdek aile yaşantılarına evriltirseniz hayatlarınızı kim ne dedi sorunlarınız azalır daha huzurla yaşarsınız
bu nasıl bir evlilik
9 yaşındaki oğlum okuldan bir şeyler alıp geldiğinde soruyorum arada sendeki para ile bunları almak nasıl mümkün oldu diye
kocaman adama sadece yol parası mı veriyorsunuz
burada kadınların konusu var eşim bana şu kadar para verdi bir daha vermedi vs diye de herkes adamları topa tutuyor
bence adam benden sakladığın para varmış demek ki gibi bir ima sezmiş
aile bütçesi yapılır, alınan büyük şeyler konuşulur vs de alınan üç beş şeyin hesabı da sorulmaz
Yani şurayı es geçemeyeceğim. Koca koca insanlar, maddi konularda bu kadar ayrıntıya girmemeli.Ya cidden anlamıyorum maddi olarak hersey bende durur ben sağlarım yani o istedi geçen eve alışveriş yapmış doğal olarak sordum güzellikle hayatım ben sana bu kadr yol parası vermiştim maşallah baya sey almışsın bi yerden para mı geldi dedimne demek istiyorsun sen dedi şüpheci yaklaşıyorsun yoo dedim eşin olarak soruyorum sende bana sorabilirsin sana açıklamak zorundayım dedim sustu..
Benm ailem istfan komple tasınıyor helallik almak için gitmişlerdi snra ailem onları da çağırdı oturmaya . Çünkü görüöcem kv altlı üstlü oturuyor . Hep birlikte hareket ediyorlr ondan. Ama ben gittiğimde direk kv giderim gideriz.
Para konusunda eşim öyle istedi çünkü elinde para durduramıyor hiç.
Birde üstüne eşin şaka yollu da olsa bu parayla ilgili sana laf söylüyorBen burayı atlamışım. Adam sadece yol parasıyla mı dışarı çıkıyor?
Bu adamın hiç sosyal hayatı yok mu? Öğle yemeğinde arkadaşlarıyla bir şeyler yemek içmek, iş çıkışı bir yerlere takılmak falan yok mu böyle şeyler hayatında?
Hadi bunları da geçtim bir insan cebinde sadece yol parasıyla nasıl dışarı çıkar? Ters bir şey olsa, başına bir iş gelse ne olacak?
Birde üstüne eşin şaka yollu da olsa bu parayla ilgili sana laf söylüyor![]()
Birde üstüne eşin şaka yollu da olsa bu parayla ilgili sana laf söylüyor![]()