Tecrubelilerden yardım ..!

eskiden daha konusmazdı zamanla çözduk o kısmı ama benimseme alışma süreci daha bizimki..

İşte bu zamanla olur.

peki zamanla olur dediniz ya bu süreçte ben neler yapmalıyım? sürekli ona anlatmalımıyım? böle davranman gerekıyor böle yapman gerekıyor benmle paylaş vs vs diye..
Hayır o zaman ters teper. Sen olması gerektiği gibi davran. Zaten aranızda sevgi varsa özünde iyi biriyse zamanla alışır seni benimser.

Hayır o zaman ters teper. Sen olması gerektiği gibi davran. Zaten aranızda sevgi varsa özünde iyi biriyse zamanla alışır seni benimser.
beni seviyor iyi biri de bunu biliyorum hissediyorum. Ama ben istiyorum ki alışsın bana benimsesin. elbette özel durumları olur kendine vakit ayırmak ister ama ben derdine de sevıncınede ortak olmak isterım..

Oda zamanla görür düzelir cok optimist bir bakis acisi. Fedakarligi sorunlu olan taraf yapmali. Hakkinizda hayirlisi insallah

Ben daha hiç derdini paylaşmayı seven bi erkekle tanışmadım. Kimle konuşup tanımaya çalıştıysam bi adım ileri gittiğimde soğudum. Bi şeye alınır içinde onu büyütür asla bana söylemez. İyice biriktirdikten sonra olmadık bi zamanda patlatır. Ya da başka bi şeye canı sıkılmıştır kem küm eder anlatmaz beni endişelendirir. Derdini asla anlayamam.

Daha farklı erkeklerle tanışan ve hayatına alanlar çok şanslı bence.

Oda zamanla görür düzelir cok optimist bir bakis acisi. Fedakarligi sorunlu olan taraf yapmali. Hakkinizda hayirlisi insallah
iyimser bir bakış açısı ile nasıl davranmam gerek o zaman . o zaman benm bir şekilde bu adama bundan rahtsz oldugumu göstermem söylemem gerek. yukarı da bazı arkadaslar sen yap o da senden görr zamanla demişler..

Lanet bir huydur. Soğutur, yalnizlastirir, evlilikten soğutur insanı. Asla değişmez . Evlenince değiştiririm diye düşünenler de benim gibi havasını alır. Onun için insan uzun uzun sohbet ettiği, her şeyini paylasabildigi insanla evlenmeli.

Noktasına kadar katılıyorum. Bizim ilişkimiz böyle sağlamlaştı.

Konu sahibi arkadaşım biraz sabır. Ne çok üstüne düşün ne de kendi haline salın. Sizi ev içinde tanıdıkça kendiliğinden gelişir her şey merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…