3 yıllık birlikteyiz .1 yılı evlilik süreçleri.. 8-9 ay nişanlı kaldık..Evlenmeden önce nasıldı? Kaç yıl sevgililik döneminden ya da Nisan soz vs. Den sonra evlendiniz?
3 yıllık birlikteyiz .1 yılı evlilik süreçleri.. 8-9 ay nişanlı kaldık..
evet hatta daha beterdi az çok konustuk şu paylaşımları birazda olsa düzeltti..Önceden de böyle miydi
e o zaman şu an şaşırtıcı olmaması lazım bu durumun.bunu kabullenip evlenmişsinevet hatta daha beterdi az çok konustuk şu paylaşımları birazda olsa düzeltti..
şaşırmıyorum zaten . şu alışma süreçlerini benimseme olayında nasıl bi yol izlerim onu soruyorume o zaman şu an şaşırtıcı olmaması lazım bu durumun.bunu kabullenip evlenmişsin
susmayınca kavga çıkmazmı ben kavga çıkmadan halletmek istiyorum her şeyi ama işe yarasın izleyeceğim yolBir insan sizi kiriyorsa susmamayi ögrenmekle baslayin ise.o onun evliligi benimsemesinden daha önemli
sizinle 3 yıl boyunca nişanlıyken sevgiliyken bile konuşmayan, paylaşmayan bir adamla nasıl ve niye evlilik kararı aldıniz? meraktan soruyorumevet hatta daha beterdi az çok konustuk şu paylaşımları birazda olsa düzeltti..
konusmuyor demedim ki sadece paylaşmıyor dedim onu da o zamanlar hallettik. evlendim çünkü bana karşı ilgisinden yardımseverliğinden (ev işlerinden) kafa uyuşmamızdan vs sıkıntım yok. tek sorunumuz evliliğin ilk ayı ve alışma süreleri benmsemesi bu ben sanırım yanlş ifade ettim kendmisizinle nişanlıyken sevgiliyken bile konuşmayan, paylaşmayan bir adamla nasıl ve niye evlilik kararı aldıniz? meraktan soruyorum
hayır 2 yıl flört. 1 yıl evlilik süreciTanisir tanismaz mi evlendiniz?
susmayınca kavga çıkmazmı ben kavga çıkmadan halletmek istiyorum her şeyi ama işe yarasın izleyeceğim yol
evet hatta daha beterdi az çok konustuk şu paylaşımları birazda olsa düzeltti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?