Tecrübesizim, erkekleri tanımıyorum ve yardımınıza ihtiyacım var!

eksisozluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
108
0
46
Gaziantep
benim hiç ilişkim olmadı bu zamana kadar. erkeklerden hep kaçtım.:78: bu senenin kasım ayından beri benimle tanışmak isteyen birisi vardı. arkadaşımla ortak arkadaşım. ama ben o kişiden de kaçtım hep. şu anda yüksek lisansımı yapıyorum. bu kişi bizim okuldan. neyse bir tanıyıveriyim şu çocuğu dedim, yoksa evde kalıcam bu gidişle, bana faceden mesajlar atıyordu ben ya cevap vermiyordum ya da çok kısa kesiyordum. fakat 1 haftadır uzun uzun sohbetler etmeye başladık. her şey çok seviyeli ve çok güzeldi.:97: beni sevdiğini zaten biliyorum ama sohbetlerimiz arkadaş gibiydi, birbirimizi tanımaya yönelik konuşmalar. 2 gün önce gece yarısına kadar konuştuk fakat dün hiç mesaj atmadı.:44: bugün günaydın mesajı da atmadı.:2: ben de yazmadım hiç bir şey çünkü ne bilim, isteyen taraf o, ilk mesajı hep o atardı. ama çok sinirlerimi bozdu. tanışmak için ölüp biten adam - ki bir gün öncesinde de her şey çok iyiydi- neden mesaj atmadı? bu arada ben ona mesaj atmam. sakın, o zaman sen mesaj at demeyin.

belki işi çıkmıştır, monitör başına oturcak fırsatı olmamıştır
belki bu netten flörtleşmeden sıkılmıştır
:26:

belki işi çıkmıştır, monitör başına oturcak fırsatı olmamıştır
belki bu netten flörtleşmeden sıkılmıştır

sıkılmış olabilir ama bu kadar dengesiz olabilir mi ki? yani sıkılsa önceki gün de soğuk davranırdı. bi de zaten facebook a telefondan girebliyor. aman yaaa hiç bulaşmayacaktım şu sevgili işlerine, alışık değilim böyle şeylere, ne kadar rahat ve huzurluydum yalnızken

çok kafana takma bence, aşırı düşünüyosun sanırım bu konuyu
bi günlük ara hatta bi sabahlık ara, karar vermek için çok erken
açıkcası nasıl güveniyorsun anlamadım sadece netten
ya senin gibi bi kaç kızla daha flörtleşiyosa netten
nasıl emin olabiliyosun

bilemem tabi. ama uzun zamandır hoşlanıyor benden. sürekli okula beni görmeye geliyordu. aslında o buluşmak istiyordu, hep ben ''hayır'' diyordum, ''hayır hazır hissetmiyorum.''

seni arayacaktır bir kaç gün içinde... normal bir konuşmadan sonra sana sitemli şekilde soracaktır hep ben arıyorum mesaj atıyorum sen neden aramadın ya da mesaj atmadın diye..sende işi yokuşa sürmeden ver cevabı isteyen taraf sensin senin aramanı bekledim diye sonra sana yoluyla yordamıyla hep ben mi arayacağımın yolunu yapacaktır sende açık konuş ben bu tür ilişkiler yaşamadım sana naz kapriste yapmıyorum ama ilgini böyle gösterip sonrasında bıçak gibi keseceğin bir ilişki istiyorsan ben yokum, kolay kazanacağın bir insan değilim dersin..

bilemem tabi. ama uzun zamandır hoşlanıyor benden. sürekli okula beni görmeye geliyordu. aslında o buluşmak istiyordu, hep ben ''hayır'' diyordum, ''hayır hazır hissetmiyorum.''

canım hazır hissetmicek bişey yokki bunda bunun adına buluşma, çıkma demek zorunda değilsin, çıkarsınız bi saat bi kahve içersiniz, bunda hiç bişey yok, bi söz yok, bi vaad yok,
seninde kafanda bişeyler şekillenmeye başlar, mimiklerini, vucut dilini vs.. vs.. görmeden bi insanı netten tanımak çok zor
buluştunuz diyelim belki hödük olduğunu anlıcan ve bi daha hiç bulaşmıcan, belki nazik sana göre olduğunu anlıcan ilerletmek isticen
buluşmadan bilmezsin

evet, haklısın. bak şu saat oldu hala aramadı. sinir olduğum nokta, ilk defa kendisiyle bu şekilde bir arkdaşlığa başlayacağımı da biliyor. hayır naz yaptımı falan mı sanıyor? kendi de mi kendini naza çekmeye çalışıyor erkek haliyle! belki zaman geçse, ona bağlansam ve alışsam dayanamaz ben ararım ama şu anda bu şekilde davranması gıcıklanmama sebep oldu ve uzaklaşabilirim böyle sürdürürse, soğuyabilirim. ama çok iyi bir çocuk, onu bir anda böyle yaptı diye de üzmek istemiyorum da yaptığı iş, iş değil daha yolun başındayken

Yanlış anlama ama kendin de bi mesaj atsan bi zararını görmezsin.Bence bugün de sen at ilk mesajı,eğer istiyosan tabii ki...

daha cok erken kafana takmaya başlamışsın
erkekler bu kadar düşünülmeye gelmiyor
peşinde koşturacaksın kıymetli olmak icin

mesaj falan atma sakın. arama da. erkekler böyledir işte. peşinden koşar koşar elde edince de sıkılır. seni elde ettiğini sanmasına izin verme. hiç bi zaman
çantada keklik olma. o zaman kıymetli olursun işte. ilişki konusunda düstur gibi inandığım iki söz vardır.
1. kaçan kovalanır (seveni üzerler, üzeni severler de denebilir)
2. bırak gitsin, dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır..

evet aynen öyle, mesaj atmadım atmam da. ama gerçekten neden böyle yaptığını merak ettim..:96:

Bu konu için 1. sine katılabilirim belki ama ikincisine katılamıycam. Kaçan kovalanır evet ama bir yere kadar. Hoş bu arkadaşın ki o "bir yere kadar" a yaklaşamamış. Sonuçta kız da olsa erkek de olsa hep kaçarsa bi gün bakar ki kendi kendine koşup duruyor, arkasından gelen yok. Bunu sırf aşk ilişkileri için değil her konu için böyle düşünüyorum. 2. dediğiniz de bu konuya uygun bi söz değil bence. Buradaki iki kişi zaten birbirlerinin olmamışlar ki hiç.

mantıklı..

kesinlikle onun aramasını ya da msj atmasını beklemelisin canım sonuçta seninle tanışmak isteyen o bırak bu konuda da ilk adım ondan gelsin

Belki bir işi çıkmıştır. Ama diğer sayfada dediğin gibi kendini naza çekiyorsa eğer eninde sonunda pes edip mesaj atar merak etme. Bende mesaj atmaman taraftarıyım. Şu noktada onun atması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…