- Konu Sahibi eksisozluk
-
belki işi çıkmıştır, monitör başına oturcak fırsatı olmamıştır
belki bu netten flörtleşmeden sıkılmıştır:26:
sıkılmış olabilir ama bu kadar dengesiz olabilir mi ki? yani sıkılsa önceki gün de soğuk davranırdı. bi de zaten facebook a telefondan girebliyor. aman yaaa hiç bulaşmayacaktım şu sevgili işlerine, alışık değilim böyle şeylere, ne kadar rahat ve huzurluydum yalnızken
çok kafana takma bence, aşırı düşünüyosun sanırım bu konuyu
bi günlük ara hatta bi sabahlık ara, karar vermek için çok erken
açıkcası nasıl güveniyorsun anlamadım sadece netten
ya senin gibi bi kaç kızla daha flörtleşiyosa netten
nasıl emin olabiliyosun:26:
bilemem tabi. ama uzun zamandır hoşlanıyor benden. sürekli okula beni görmeye geliyordu. aslında o buluşmak istiyordu, hep ben ''hayır'' diyordum, ''hayır hazır hissetmiyorum.''
seni arayacaktır bir kaç gün içinde... normal bir konuşmadan sonra sana sitemli şekilde soracaktır hep ben arıyorum mesaj atıyorum sen neden aramadın ya da mesaj atmadın diye..sende işi yokuşa sürmeden ver cevabı isteyen taraf sensin senin aramanı bekledim diye sonra sana yoluyla yordamıyla hep ben mi arayacağımın yolunu yapacaktır sende açık konuş ben bu tür ilişkiler yaşamadım sana naz kapriste yapmıyorum ama ilgini böyle gösterip sonrasında bıçak gibi keseceğin bir ilişki istiyorsan ben yokum, kolay kazanacağın bir insan değilim dersin..
Yanlış anlama ama kendin de bi mesaj atsan bi zararını görmezsin.Bence bugün de sen at ilk mesajı,eğer istiyosan tabii ki...
daha cok erken kafana takmaya başlamışsın
erkekler bu kadar düşünülmeye gelmiyor
peşinde koşturacaksın kıymetli olmak icin
mesaj falan atma sakın. arama da. erkekler böyledir işte. peşinden koşar koşar elde edince de sıkılır. seni elde ettiğini sanmasına izin verme. hiç bi zaman
çantada keklik olma. o zaman kıymetli olursun işte. ilişki konusunda düstur gibi inandığım iki söz vardır.
1. kaçan kovalanır (seveni üzerler, üzeni severler de denebilir)
2. bırak gitsin, dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır..
mesaj falan atma sakın. arama da. erkekler böyledir işte. peşinden koşar koşar elde edince de sıkılır. seni elde ettiğini sanmasına izin verme. hiç bi zaman
çantada keklik olma. o zaman kıymetli olursun işte. ilişki konusunda düstur gibi inandığım iki söz vardır.
1. kaçan kovalanır (seveni üzerler, üzeni severler de denebilir)
2. bırak gitsin, dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır..
Bu konu için 1. sine katılabilirim belki ama ikincisine katılamıycam. Kaçan kovalanır evet ama bir yere kadar. Hoş bu arkadaşın ki o "bir yere kadar" a yaklaşamamış. Sonuçta kız da olsa erkek de olsa hep kaçarsa bi gün bakar ki kendi kendine koşup duruyor, arkasından gelen yok. Bunu sırf aşk ilişkileri için değil her konu için böyle düşünüyorum. 2. dediğiniz de bu konuya uygun bi söz değil bence. Buradaki iki kişi zaten birbirlerinin olmamışlar ki hiç.
Belki bir işi çıkmıştır. Ama diğer sayfada dediğin gibi kendini naza çekiyorsa eğer eninde sonunda pes edip mesaj atar merak etme. Bende mesaj atmaman taraftarıyım. Şu noktada onun atması gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?