Tecrübesizim, erkekleri tanımıyorum ve yardımınıza ihtiyacım var!

genç arkadaşım çok ilgimi çekti yazmak istedim
- internet telefon vs her türlü sanal ortamdan uzak durmalısın bırakın bu face leri twitt atmaları falan erkekler 10 yıl yanınızdayken bile ne karakterde olduklarını saklayabilen cinsler internetten adam tanıyamazsın yüz yüze olacak telefonda değil bu kişi veya x biri her kim olursa
- hiç kimse için ay beni aramadı ay mesaj atmadı ay ısrar etmedi diye vahlanma vaktine yazık mutlaka başka bir av bulmuştur üzgünüm ama gerçek bu
- birini gerçekten istersen ve o senin kaderinse zaten seni gelir bulur ve gayret etmene nazlanmana veya ilgi göstermene çok da gerek yok olacaksa olur
- evde kalma psikolojisi insana yanlış seçimler yaptırabilir buna girmeyelim lütfen ne demek evde kalmak sokakta kalmak
- erkekler sabit, tekdüze, ayrıntısız düşünür ve öyle yaşarlar ne istedikleri bellidir kurallar gereği yazamıyorum

bu siteye iyi ki sadece kadınlar girebiliyor (yani umarım)

İlk başlarda bu kadar kafaya takmana gerek yok canım, sonuçta sevgili değilsiniz. Sevgili olsaydınız niye böyle yapıyo niye şöyle dedi diye düşün kafa yor derdim ama daha aranızda bişey yok, o yüzden takma kafana onun hareketlerine göre şekillendir kendini. Mesaj atarsa karşılık verirsin arasa konuşursun filan.
bikaç kişi demiş zaten belki bir işi vardı, belki bilgisayarı bozuldu, belki ders çalışması gerekiyor. Birden fazla sebebi olabilir bu durumun. İnşallah seni hakedecek biridir ve aranızda güzel şeyler olur. Hayırlısı olsun diye düşün ve bekle:82:

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.

mutlaka işi vardır o yüzden atamamıştır olur böyle şeyler sana döner işi bitince mutlaka açıklama yaparbelki de bu sefer senden selam bekliyo bu seferde sen selam ver ne olacak canım tecrübe konusuna gelince tecrübeyi insan yaşayarak ve görerek öğrenir sende zamanla öğreneceksindir

Son düzenleme:
İlişkilerde en büyük hata bence daima karşıdan beklemektir.
Siz söylemişsiniz hep ilk mesajları "o" atıyormuş.
Belki de şimdi sizin atıp atmayacağınızı merak ediyor.
İlişkiyi o istedi diye tüm mesajları o atmak zorunda değil, ilişki iki kişinin üzerine kuruludur.
Yanlış anlamayın lütfen amacım yargılamak değil fakat ben yanlış düşündüğünüz hissine kapıldım.

Sağlıcakla kalın...

Son düzenleme:

sonuçta bizim henüz başlamış olan bir ilişkimiz yok ki? bu nedenle beni bu şekilde denemesi, acaba atacak mıyım diye oyunlar oynaması saçma, siz de haklı olabilirsiniz ama beni tanımayan çalışan o. bu şekilde davranarak beni sinirlendirdi. ben nasıl güveneyim şimdi ona? Benimle konuşmadığı zamanlarda da başkalarıyla konuşmadığına?

Seni deniyor demedim ki...
Sadece hep karşı taraftan beklemenin hata olduğunu, atıp atmayacağını merak ediyor "olabileceğini" söyledim:)
Düşünsenize, siz "o atsın" düşüncesindesiniz, o "Hep ben attım biraz da o atsın" düşüncesinde. Sonuç ne?
Siz ona kızıyorsunuz o da size kızıyordur belki.
Burada hata siz de değil onda da var. Niye beklersin ki karşındakinden at gitsin...
Ve karşınızdaki kişiyi tanıma aşamasında olduğunuz için "nasıl güveneyim?" sözünüze takılmadım. Yoksa karşılıklı güvenin çok önemli olduğu kanısındayım.
İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın

Sağlıcakla kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…