Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım öncelikle sakın okulunu bırakma. Senin okuman için okulunu bırakmış bir adama hakaret gibi olur. Bizim burda üniversitede okuyan bir sürü genç part time çalışıyorlar. Ders programın nasıl? Part time bir işe girmek içim müsaitse sen de bir işe girip rahatlatabilirsin eşini.
eşin işinden değil de
sanki erken yaşta hayata atılmış olmanın verdiği ağırlığı yaşıyor
kolay değil ki
yaşıtları gezer,eğlenirken o sizin ve evin sorumluluğunu almış
okulu sakın bırakma
zaten 1 sene değil mi?
ancak part tıme işlerle destek olabilirsin
okulu bırakmak yerine yarı zamanlı çalışabilirsin. senin kazandığın parayıda gezmek için kullanırsınız. eşin bişeyleri elde edicem derken sanırım hayatı yaşamayı bırakmış bunun için desteği yine eşinizden alabilirsiniz bence..
Pirt time iste calisirsam buranin vergi sistemi cok tuaf kazandigimi vergiye oderim yani calismasam daha iyi universiteyi bitirdim ben bitirip esimin yanina geldim ama buradada dil okuluna gidiyorum dili de ogrendim kurtaracak kadar dil okulunu birakip ise girsem oradada gelistiririm dilimi ewet farkindayim esim hayir yine olsa yine genc yasta evlenirdim diyorda durum bu degil agir geldi nasil bu yuku hafifletirimi calissamm hafifletirmiyim diye bu yuzden dusunmustum tesekkurler yardimin icin
Eşiniz hırs yapmış bence, birikim mevzusu olmayıp bu yaşta bu kadar ruhsuz olsaydı eğer hayata erken atılmanın yorgunluğu diye düşünürdüm, ki yine onunda etkisi olabilir ama iş değiştirirse ev almaya kalkar, sonra başa döneriz demişsiniz. Böyle bir tanıdığım var yaşı da 22 değil 30 üstü, evi vardı ama hırsı, idealleri yüzünden yaşamıyor gibi bişey, birikim, mal mülk sahibi olmak elbette büyük bir artı her zaman için, ama olduğu kadar neredeyse 2 kuruşun hesabını yaparak, herşeyden eksik kalarak yaşamak bana pek uymuyor maalesef.
Bence daha esnek bir bütçe planı yapın, yaşlarınız da küçük şimdiden kendinizi bu kadar sıkar, hayatın tadını çıkarmazsanız ne zaman çıkaracaksınız?
Sonuçta insan dünya ya bir kere geliyor on kere gelmiyor. Geçen zaman da bir daha geri gelmiyor, herşey zamanında güzel..
Ewet bu durumu su son sinavimdida yapiyim esimle n konusucam insallah is mevzusunu cok tesekkurler og derdimi kimselere anlatamiyodum iyi olduben orayı anlamamışım normal okul zannetmiştim
işte de dilin gelişir tabi ki neden olmasın
destek olursun rahatlarsınız biraz
en azından eşinin kendine almadığı kıyafetleri sen alırsın hediye olarak
hangi ülkede yasiyorsunuzki?
Haklisiniz bende uni mezunuyum belcikiya geldim dil okuluna ve meslek okuluna gidiyorum sinifimda latin alfabesini okuyamayan insanlar var bende sinirleniyorum hak etmiyosun bu durumu ama disimi sikiyorum.Esimin isyeri yukselebilecek bir yer degil agir ve pis bir is esim kucuklugunden beri temiz pak giyinebilecegi bir is istermis hepte oyle soylerdi gercektende.Esimle konusmaya calisicam bende hataliyim hemen moralim birseye bozuldugunda direkt soylemek yerine biriktiriyorum sonra hepsini huraaaa soyluyorum ozaman karsimdaki kiside sok oluyo nezaman biriktirmis bukadar seyi diye.bu hayatta kaç kişi gerçekten işini seviyor ki..eşinin durumunda olan bir sürü insan var..eşim , işletme mezunu ama fabrikada işçi..ben yüksek lisans yaptim öğretmenim ama çağri merkezinde çalişiyorum bu hak mi şimdi? ortada memnuniyetsizlik varsa eşin ya başka iş baksin yada o işte göze girip yükselsin..başka çare var mi ki? para konusuna gelince..çok gençsiniz..elbette para biriktirebilirisiniz...ayni zamanda da istediklerinizi alirsiniz..her ay bişi almaki yerine 2 ayda bir 3 ayda bir alirisiniz..hayat çabuk geçiyor,gençlik te öyle..şimdi yaşamayacaksin da ne zaman yaşayacaksin..sonuyçta mutsuz olacaksann o birikiminde bir anlami yok..
İstikrarlı olmak güzle bişey ama eşin çok abartmış
Taş bile olmuyo demişsin af edersin ama köprü altı adamlarına dönecek böyle giderse tabi özgüven kalmaz
O kadar da değil yani, berbere gitmezsin anlarım ama en azından bi permatik al kendin traş ol evde bari temizlik gibisi var mı.
Evet haklisiniz erken evlendik ama yine olsa yine esimle evlenirdim ama erken olmasi iyi olmadi evliligimizin.Herseyin bir zamani varmis ama biz evlenmeyi dusunmuyordukta oda baska bi derdim benim ailem yuzunden erken evlenmek zorunda kaldik yoksa 20 yasindan assagi evlenecek dusuncwye sahip degildik biraz mecburiyetten olmustu.Sorun su ki ikihaftada bir gezmeye cikiyoruz sorun zaman ayirma degilki o ayrilan zamandan esim dayasiya zevk alamiyo b3nde bunu hissedince daraliyorum yedigimden gordugumden ictigimden bisi anlamiyorum hele 5 ay once felandi her seferinde disari ciktigimizda tartisiyorduk bu konuyu:gezerken eglenirken hic konusmuyo yada iki lafindan biri pazar gunuyse o gezme gunu of yarin calisacam ya stresiyle benimle geziyo durunum cok karisik ama ben esime yardim etmek istiyorum17 yasında hayati tanımadan evlenmişsiniz. Her şeyi çabuk tüketmişsiniz. Part-time çalışıp sizde kendisine destek olabilirsiniz. Ev almayı değil , hayattan zevk almayı kendine amaç edinsin. Hafta sonunda mutlaka bir günü kendinize ayırın.