Tecrübeyle sabit fikirler verin lütfen :(

Hulya411

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
62
10
3
36
FİKİR VEREBİLİRMİSİNİN NE DİYİMDE AYRILIYIM ?

Arkadaşlar 29 yaşındayım 3 aydır felan hayatımın aşkını bulduğum sandığım 28 yaşında bir adamla tanıştım aşık oldum evlilik planları yaptık kasım gibi evlenmeyi düşündük ama beni sosyal medyada aldattığı için hayallerim başıma yıkıldı
Benden ayrılmak istemediğini sevdiğini söyledi barıştık affettm ama gönülden affettim mi hayır..
ailem felan biliyordu bana şimdi annen ne düşünüyor felan dedi keşke belli etmeseydin dedi bende aldattığını söylemedim dedim ben sevdiğim için bana kıyamaz o dedim.. inşh herşey düzelir dedi felan filan
Şimdi ona çok aşık rolü yapıyorım ilgileniyorum ama o eskisi gibi değil ben üstüne çok düşüyorum kendime iyice alıştırmak istiyorum ben ayrılmıcam o ayrılsın benden soğuduysa..
Hala sosyal medyada kız ekliyor felan ben yine çapkınlık yaptığına eminim..
Kötü ayrılmak istemiyorum pişman olduğunda yani olursa tabi bana dönebilceği bi kapı olsun istiyorum..
çünkü döndüğünde onu keyifle red edeceğim..
Şimdi sorum şu
Ben bunu kendime iyice nasıl alıştırabilirim farklı şehirdeyiz ayda iki kez görüşebiliyoruz
Hiç kavga cıkarmıylrum anlaşmayacağımızı düşünmesin die..
hatta başka biri için terk etsin o kızda onu azına etsin ki benim kıymetimi anlasın yani planım bu sizce ?

KIZLAR AYRIL BAS TEKMEYİ DİYORSUNUZ AMA BENİM ANLAMADIĞIM O NEDEN BENDEN AYRILMIYOR BENİ ALDATMAYA DEVAM EDİYOR.
BENİ ADLATMAYA DEVAM ETTİĞİNDEN EMİNİM DİDİKLESEM BULURUM AMA UĞRAŞMIYORUM
İSTEMİYORSAN BENDEN VAZGEÇ AĞZIN VAR AĞZINLA SÖYLE BUNU DEDİM BANA UMUT VERİYORSUN BU ŞEKİLDE HALA SEVDİĞİNİ İSTEDİĞİNİ SÖYLEYEREK DEDİM
İSTEMİYORUM AYRILALIM DEMİYOR..
SEN BENİ İSTEMESEN BEN KAPINA YATACAK DEĞİLİM UMUT VERDİĞİN İÇİN YANINDAYIM DEDİM...
KENDİ SÖYLESİN BENDE AYRILMA TERK ETME FOBİSİ VAR ÜSTÜME GELMEYİN

Son düzenleme:
Gerçekten yaşinin verdigi olgunlukta degilsin.
23 yasindayim gerek lisede gerek is hayatinda bu tur seylerle hic ugrasmadim. Aldattimi? Hadi eyvallah. Kimseyle ugrasamam. Kimse kralin oglu degil. 3 yillik evliyim. Insan kendi kaderini kendi belirliyor. Kimse masal okumasin burda.
29 yasinda koskoca kadinin ugrastigi seylere bakin. Su turk kadinlari kestirip atmayi bi turlu ogrenemiyor. Buna uzuluyorum

Bence kendime nasil alistiririm gibi bir taktik yapmayin. Taktik suresince onu alistirsiniz ava giderken avlanir, ona alisirsiniz. Guvenmediginiz ortada.. O olaydan sonra bile sizi rahatsiz edecek seyleri bildigi halde ekliyorsa bence acinin surecini uzatmayin. Umarim rabbim karsiniza degecek birini cikarir isler daha sarpa sarmadan bitirin ve onunuze bakin bence..

Ben beğenmedim planı maalesef.
Gerçekten seven insanlar ihanet etmezler,kendinizi sevdirmek ya da alıştırmak için boşuna yorulmayın bence.
Ayrılsaydınız iyiydi,yıpranacaksınız çok.
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah.

Cok alengirli isler bunlar. Bence boşyere bu kadar uğraşıp yormayın kendinizi. Çünkü pisman olacak olsaydı ilk yaptığında siz affettiginizde pisman olur ve kızları eklemeye devam etmezdi. Bence direk bitti yazın en küçük bi açıklama dahi yapmadan engelleyin kısa yoldan cok büyük pişmanlık o zaman yaşar tam affettiginizi sandığı anda direk terkedilmek eminim etkili olacaktir.

Ben beğenmedim planı maalesef.
Gerçekten seven insanlar ihanet etmezler,kendinizi sevdirmek ya da alıştırmak için boşuna yorulmayın bence.
Ayrılsaydınız iyiydi,yıpranacaksınız çok.
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah.

Niyee ugraşıyorsun ki! Dallanmak budaklanmadan kes gitsin... Ne gerek var böyle eksantrik durumlara..

3 aylik bi iliski

29 yasindasin

Ve ergenler gibi ayrilsin dönsün onu reddedeyim diyosun

Gereksiz.

Biz lisedeyken böyle davranırdık...

Hiç hoş bir plan değil...Ayrıca affedip üstüne düşmeler , plan gereği bile olsa karşındakinin gereğinden fazla totosunu kaldırmasına sebep oluyor...

Kestirip atmalısın bir kenara...

Onun yaptığı karaktersizliğe karşılık onu affederek zaten onun gözünde onun seviyesine inmişsiniz..

Artık ne yaparsanız yapın ne onu pişman edebilirsiniz,ne de köpek gibi kendinize aşık edebilirsiniz malesef ..

Kendinize olan saygınıza daha fazla ihanet etmeden bitirin bu işi..
Bu tarz entrikalarla sadece siz pişman olursunuz malesef..

Kızlar o beni terk etsin istiyorum oda bırakmıyor ??
Onun seni terketmesi icin seninde onu aldatman gerekir böyle biseyde bence siz3 yakışmaz. Diğer türlüde hic biseye sesini çıkarmayan tartışmayan aldatıldığını öğrendiği halde onu affeden bi insanı neden terketsin ki? Malum bu devirde böyle birini bulmak zor olsa gerek.

Ya çok mu fazla pembe dizi izliyorsunuz , bu ne böyle .. bırakın gitsin . Ama bence siz bırakmaya hazır değilsiniz veya bunu gurur meselesi yapmışsınız bilemiyorum

Bunu kendine neden yapıyorsun anlamadım? Muhtaç mısın ona ? Ölüyor musun aşkından ? Hayır eee bu ne saçmalık o zaman? Kendine biraz değer ver kendine bunu yapma.

O plan tutmaz sen bu adamla evlenirsin ya evlilikten önce adam daha iyisini bulursa seni terk eder zaten boşuna kendini üzme alışma yol yakınken dön sonra yok hazırlık yaptık yok şunu yaptık ayrılamam der kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…