Tecrübeyle sabit fikirler verin lütfen :(

ne taktiği ya. sen yolu göster ayrıl ondan. boş işler gerçekten. ayırılırsan afallar belki. gerçekten yaşının olgunluğunda değilsin canım kusura bakma. böyle uğraşırsan üzülen sen olursun

hiç gerek yok, niye kendini yıpratıyorsun bile bile. neyin çabası bu

Oyuna ne gerek var ya ?
Böyle ciddi bir mesele için okadar şey yapmanıza gerek yok.
Adam bildiğin bilerek aldatıyor ,yakalanıyor ve bu işi yapmaya devam ediyor.
Bırakın şu 3 ayda evlilik kararı almaları tanıyın birbirinizi.Ne aşık olması ya hu.
Bakın nasıl da dökülüyor hayat yaşantısı ve cidddiyetsizliği.

Bu konularla ilgili daha once de konu acmistin sanirim.

Bosa vakit harciyorsun
Anlattigina gore zaten seni sevmiyor.

Sana daha cok baglanacak da asik olacak da sen de terk edeceksin de falan filan inter milan.

Bosversene
Sana asik olmaz o
Vakit harcama birak gitsin

eski konularınızı okudum ,sevgiliniz sizi güzel bulmadığını dile getirmiş,aldatmış.Yapmayın yazık size .taktiklerle ,planlarla,zamanınızdan kendinizden ödün vererek bir ilişkiyi yürütmek sadece size acı verir.ayrıldıktan sonra gelmek isteyen gelir taktiklerle döndüremezsiniz.bir de bazı şeylerin nasip olduğunu unutmayın.

Böyle yapıp kendine neden eziyet ediyorsun ki terk etsin de geri dönsün bende onu reddedeyim falan çok şans işi bence . Güvenmediğin bi insanla vaktini geçirme bence her anımız o kadar kıymetli ki aslında hak etmeyen birisi için harcamaya değmez

sevmiyorsan dönmesini neden istiyorsun,sırf acı çekip sana dönmesini görmek için harcadığın zamana yazık değil mi,sırf egonu tatmin etmek için kendine bunu yapmaya değmez.

BAKIN BEN ASLINDA ŞÖYLE SÖYLİYİM DAHA ÖNCEKİ SEVGİLİMİ 26 YAŞLARINDA FELANDIM TERK ETTİME COK PİŞMAN OLDUM GERİ DÖNEMEDİM ZOR GÜNLER GEÇİRDİM AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAK İSTEMİYORUM...
ÖYLE ÇOK YALVARDIM Kİ BENDEN NEFRET ETTİ KAPISINDA YATTIM
O YÜZDEN BEN KÖTÜ OLARAK AYRILMAK İSTEMİYORUM
O TERK ETSİN BEN GURUR YAPAYIM HAHHAAH

Çok mantıklı gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…