Erkek İnfertilitesi TEDAVİ AŞAMALARIMIZ VE SON DURUMLARIMIZ(HEPİMİZ BİRİMİZ BİRİMİZ HEPİMİZ İÇİN BOL BEBİŞLİ GÜNLER İÇİN)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hiç amh testi istemedi mi? Bildiğim kadarıyla tüp bebek sürecinde direkt rahim filmi ve amh isteniyor. Eşinizin fsh’ını düşürmek için bi ilaç kullanıyormusunuz acaba? 🥺
Ben Çorlu’da oturuyorum. Kemal Yıldız’ın muayenesinde başlıyoruz. Trakya’nın en iyi en eski doktorlarından biri. İnsallah yüzümüz güler, ilk denememiz olucak. Siz nerde baslıyorsunuz? Doktorunuz kim 🥰
Biz de Antalya’da başlıyoruz canım batu aydınuraz doktorumuz araştırdık baya çok iyi bir doktor olduğunu söylediler :) ultrasondan baktı kuzum rezervlerin çok iyi gözüküyor o yüzden tekrar istemEye gerek duymuyorum dedi pıhtılaşma testi işte bu genetik hastalıkların testini falan istediğim eşimden hem benden rahim filmini de herhangi bir ameliyat geçirmediysen suan istemeyeceğim dedi çoğu doktor bu şekilde yapıyormuş KESK’e isteseydi aslında daha iyi olurdu 😄 onun dışında eşim klomen kullandı artmed kullandı değerleri daha da düştü klomen kullanımı sonrası olabiliyormuş bıraktık biz de zaten doktor da tüp bebek dedi simdi tüp bebek doktorumuz tedavi başlayana kadar progeny M diye bir ilaç verdi eşime bana D vitamini folik asit ve genesis diye bir balık yağı verdi onları kullanıyoruz bu ay başlayacaktık ama araya bayram falan giricek diye ben hazirana kalmasını istedim 😌

Biz de Antalya’da başlıyoruz canım batu aydınuraz doktorumuz araştırdık baya çok iyi bir doktor olduğunu söylediler :) ultrasondan baktı kuzum rezervlerin çok iyi gözüküyor o yüzden tekrar istemEye gerek duymuyorum dedi pıhtılaşma testi işte bu genetik hastalıkların testini falan istediğim eşimden hem benden rahim filmini de herhangi bir ameliyat geçirmediysen suan istemeyeceğim dedi çoğu doktor bu şekilde yapıyormuş KESK’e isteseydi aslında daha iyi olurdu 😄 onun dışında eşim klomen kullandı artmed kullandı değerleri daha da düştü klomen kullanımı sonrası olabiliyormuş bıraktık biz de zaten doktor da tüp bebek dedi simdi tüp bebek doktorumuz tedavi başlayana kadar progeny M diye bir ilaç verdi eşime bana D vitamini folik asit ve genesis diye bir balık yağı verdi onları kullanıyoruz bu ay başlayacaktık ama araya bayram falan giricek diye ben hazirana kalmasını istedim 😌
Yaa hayırlısı olsun canım insallah bebişlerimize kavusuruz. Rahim filminin çekildiği ay tedaviye başlanıyorsa bende bu ay baslamayı istiyorum nasipse. Tabii gene doktor karar vericek ama.. D vitamini bende kullanıyorum. D vitamini eksikliğim varmış. Tabii bide dostinex kullanıyorum prolaktinim yüksek diye. Günde 4 kez vitamin kullanıyorum, gastritimde var benim ilk zamanlarda çok fena zorluyordu beni vitaminler ama alıştım sanırım :KK15: Keske bu ay baslasaydın ya .. zaten virüs yüzünden Bayramda da evdeyiz gibi duruyor🤦‍♀️

Yaa hayırlısı olsun canım insallah bebişlerimize kavusuruz. Rahim filminin çekildiği ay tedaviye başlanıyorsa bende bu ay baslamayı istiyorum nasipse. Tabii gene doktor karar vericek ama.. D vitamini bende kullanıyorum. D vitamini eksikliğim varmış. Tabii bide dostinex kullanıyorum prolaktinim yüksek diye. Günde 4 kez vitamin kullanıyorum, gastritimde var benim ilk zamanlarda çok fena zorluyordu beni vitaminler ama alıştım sanırım :KK15: Keske bu ay baslasaydın ya .. zaten virüs yüzünden Bayramda da evdeyiz gibi duruyor🤦‍♀️
Ya işte hemen taze transfer yapılırsa bayramda da dinlenemezsem tutunmazsa diye korkuyorum ben de sabırsızlanıyorum ama bir yanım başla diyor bir yanım haziranı bekle diyor 😅

Bu arada araştırdınız mı bilgisi olan varmı azospermide özellikle labaratuvar çok önemli en iyi labaratuvara sahip tüp bebek merkezleri neresi bilgisi olan var mı ?biz sperm çıkmazsa elongo spermle yapacagımız için şu anda bu işlemi yapan centrum ve brüksel tüp bebek merkezi var ilk denemeyi yaparsak centrumda yaptıracagız büyük ihtimal ama benim içimde hep şişli memorial ,yada medicalpark göztepe var
Cnm.mrb bnde recai paputcya gtmeyi dusunuyorumda sen gittnmi acaba

Merhaba canım konuyu hortlatiyorum ama dostinexin bir faydasını gordunmu

Merhaba canım konuyu hortlatiyorum ama dostinexin bir faydasını gordunmu
Kullandıgım süre boyunca görüyorum tabiki, ama bırakınca sanırım gene yükseliyor. Ölçtürdügümde gene yüksek çıkmıştı gene dostinex verdi dr. Daha sonra hipofiz MR istemişti ama virüsten dolayı gidemedim. Prolaktinimin yüksek Oldugunu ben 2 oldu tesadüf eseri öğreniyorum, bende hiçbir şikayet yapmıyor 😮

Kullandıgım süre boyunca görüyorum tabiki, ama bırakınca sanırım gene yükseliyor. Ölçtürdügümde gene yüksek çıkmıştı gene dostinex verdi dr. Daha sonra hipofiz MR istemişti ama virüsten dolayı gidemedim. Prolaktinimin yüksek Oldugunu ben 2 oldu tesadüf eseri öğreniyorum, bende hiçbir şikayet yapmıyor 😮
Ya çok geçmiş olsun canım insallah gittiğin zaman temiz çıkar bende 1.5 yıldır çocuk için uğraşıyoruz olmuyor geçtiğimiz ay hormon testi istedi doktorum orada öğrendik 59 değerim çocuğu engeller dedi ve dostinex 8li olanı verdi bugün 6. İcecem umarım işe yarar ☹️☹️☹️

Merhaba Kızlar, bizde tüp bebek sürecindeyiz.
Eşimde2 taraflı fıtık ameliyatından dolayı azosperm var. Bütün hormon tahlilleri iyi ve genetik sonucu temiz çıktı.
Benim Amh testim 4.875 çıktı, bugun rahim filmi çektirdim, çok şükür tüpler açık, sorunsuz çıktı. 2 aydır sabah-akşam olmak üzere vitamin kullanıyoruz. Birdahaki hafta ise nezaman tedaviye başlayacağımızı görüşücez doktorumuzla ☺️
Merhaba,

tüp bebekle mi hamile kaldınız?

Back
X