Erkek İnfertilitesi TEDAVİ AŞAMALARIMIZ VE SON DURUMLARIMIZ(HEPİMİZ BİRİMİZ BİRİMİZ HEPİMİZ İÇİN BOL BEBİŞLİ GÜNLER İÇİN)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar bizimkini de binyorumlar misiniz.Tup bebek doktorumuz tup icin uygun dedi.Ben sanirim cok yeniyim sperm analizi konusunda.Yardimlarinizi rica ediyorum.Mayis ayinda Istanbulda tedavisi baslicak olanlar var mi aranizda
Tüp bebk için uygun ileri hareket 0 çıkmış tüp bebekte ileri harekete gerek yok zaten sperm ve yumurtaya işlem yapıyorlar

Merhaba bu genetik taramayi transferden once mi yaptiniz? Ucret nedir? Turkiyede yapiliyor mu
Tüp bebek sürecine başlamadık henüz devlet hastanesinde yaptırdım kadın dogumdan randevu alıp türkiyede yapılıyor hep araştırma hastanesinde ,tıp fakultesinde yapılıyor 15-20 gün sonra çıkıyor sonuçları

bizim sperm sayımız 12 milyon toplam 65 milyon morfoloji 4 hareket 28 bu değerler ile gebe kalırmıyım arkadaşlar bu sonuçlardan anlayan varmı çinko ve impryl kullanıyor eşmi 1 aydır ve eşim sigarayı bıraktı yardımcı olun lütfen

Son düzenleme:
bizim sperm sayımız 12 milyon toplam 65 milyon morfoloji 4 hareket 28 bu değerler ile gebe kalırmıyım arkadaşlar bu sonuçlardan anlayan varmı çinko ve impryl kullanıyor eşmi 1 aydır ve eşim sigarayı bıraktı yardımcı olun lütfen
merhaba konsatrasyonunuz sanırım 12 milyon onun 15 olması gerek
toplam sayınızda gayet iyi 65 milyon
morfolojiniz iyi
hareket a+b toplamı en az 32 olması beklenir fakat sizin hareketiniz öyle kötü sayılmaz... bence gebe kalınır
fakat takviyelere ddüzenli devam etsin.. çünkü sperm 3 ayda kendini yeniler

Canım sayımız ml de 78 milyondu toplam 450 milyondu hareket 0 di simdi sayı düştü hareket biraz düzeldi 1 ay impryl kullandı eşim acaba diyorum 3 ay kullansa sayı dahada düşermi

merhaba konsatrasyonunuz sanırım 12 milyon onun 15 olması gerek
toplam sayınızda gayet iyi 65 milyon
morfolojiniz iyi
hareket a+b toplamı en az 32 olması beklenir fakat sizin hareketiniz öyle kötü sayılmaz... bence gebe kalınır
fakat takviyelere ddüzenli devam etsin.. çünkü sperm 3 ayda kendini yeniler
Canım sayımız ml de 78 milyondu toplam 450 milyondu hareket 0 di simdi sayı düştü hareket biraz düzeldi 1 ay impryl kullandı eşim acaba diyorum 3 ay kullansa sayı dahada düşermi

hareketinizin 0'dan 28 çıkması mucize.. valla harika olmuş.. sayı düğşermi konusuna gelince
sayılar değişkenlik gösterirmiş 2-3 gün yapsan farklı sonuç çıkarmış dedi doktor bize onun için birşey diyemem

hareketinizin 0'dan 28 çıkması mucize.. valla harika olmuş.. sayı düğşermi konusuna gelince
sayılar değişkenlik gösterirmiş 2-3 gün yapsan farklı sonuç çıkarmış dedi doktor bize onun için birşey diyemem
Canım esas faydayı eşime sigarayı bırakması verdi hem sigarayı bıraktı hemde ilaç kullanınca birden bu kadar arttı morfoloji 0 'di oda 4 oldu tedaviye devam ediyoruz insallah sizlere müjdeli haberi veririm

Canım esas faydayı eşime sigarayı bırakması verdi hem sigarayı bıraktı hemde ilaç kullanınca birden bu kadar arttı morfoloji 0 'di oda 4 oldu tedaviye devam ediyoruz insallah sizlere müjdeli haberi veririm
morfolojinin düzelmesi harikalar ötesi birşeydir ki en önemlisi morfolojidir bizde 0
benim eşimde 3 aydır ilaç kullanıyor 3 farklı ila.. içinde imprlyde var bakalım mayıs sonu test yapacaz

morfolojinin düzelmesi harikalar ötesi birşeydir ki en önemlisi morfolojidir bizde 0
benim eşimde 3 aydır ilaç kullanıyor 3 farklı ila.. içinde imprlyde var bakalım mayıs sonu test yapacaz
Bizim gittiğimiz hekim sayıda sorun olsaydı proxeed plus verirdim ama hareket sorun sa impryl vericem dedi 3 ay sigara 1 ay Bu ilaç sonuç bu şükürler olsun

Merhaba Kızlar, bizde tüp bebek sürecindeyiz.
Eşimde2 taraflı fıtık ameliyatından dolayı azosperm var. Bütün hormon tahlilleri iyi ve genetik sonucu temiz çıktı.
Benim Amh testim 4.875 çıktı, bugun rahim filmi çektirdim, çok şükür tüpler açık, sorunsuz çıktı. 2 aydır sabah-akşam olmak üzere vitamin kullanıyoruz. Birdahaki hafta ise nezaman tedaviye başlayacağımızı görüşücez doktorumuzla ☺️

Eşimde2 taraflı fıtık ameliyatından dolayı azosperm var. Bütün hormon tahlilleri iyi ve genetik sonucu temiz çıktı.
Benim Amh testim 4.875 çıktı, bugun rahim filmi çektirdim, çok şükür tüpler açık, sorunsuz çıktı. 2 aydır sabah-akşam olmak üzere vitamin kullanıyoruz. Birdahaki hafta ise nezaman tedaviye başlayacağımızı görüşücez doktorumuzla ☺
ALLAHIM kucağını bos bırakmasın adetime 12 gun var ama bugün hafif kanamam oldu llekeenme gibi insallah adet olmam cok yoruldum

Benim Amh testim 4.875 çıktı, bugun rahim filmi çektirdim, çok şükür tüpler açık, sorunsuz çıktı. 2 aydır sabah-akşam olmak üzere vitamin kullanıyoruz. Birdahaki hafta ise nezaman tedaviye başlayacağımızı görüşücez doktorumuzla ☺
Biz de tüp bebek sürecindeyiz :) benim eşimde de oligospermi var fshı yüksek :KK43: bana rezervlerin çok iyi dedi ama bir daha amh istemedi başlıyoruz bakalım siz nerde başlıyorsunuz? 😌

ALLAHIM kucağını bos bırakmasın adetime 12 gun var ama bugün hafif kanamam oldu llekeenme gibi insallah adet olmam cok yoruldum
AMİİN ALLAHIM HEPİMİZE BEBİŞ NASİP ETSİN. Transfer oldunuz bekleme sürecinde misiniz? İnsallah bebişiniz sizinledir.

Biz de tüp bebek sürecindeyiz :) benim eşimde de oligospermi var fshı yüksek :KK43: bana rezervlerin çok iyi dedi ama bir daha amh istemedi başlıyoruz bakalım siz nerde başlıyorsunuz? 😌
Hiç amh testi istemedi mi? Bildiğim kadarıyla tüp bebek sürecinde direkt rahim filmi ve amh isteniyor. Eşinizin fsh’ını düşürmek için bi ilaç kullanıyormusunuz acaba? 🥺
Ben Çorlu’da oturuyorum. Kemal Yıldız’ın muayenesinde başlıyoruz. Trakya’nın en iyi en eski doktorlarından biri. İnsallah yüzümüz güler, ilk denememiz olucak. Siz nerde baslıyorsunuz? Doktorunuz kim 🥰

adetime 12 gün var adet belirtilerimin hepsi var arkadaşlar ama kan yok lekelenme var acaba tutunma kanı olabilir mi bi umuttur yaşamak:KK52:

Back
X