- 15 Ekim 2015
- 395
- 153
- 53
- 34
- Konu Sahibi yagmur0790
Darısı başımıza inşallahEvet canım laboratuvar ciddi önem taşıyor biz genetiği gönderdik iyi gelmişti ordan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darısı başımıza inşallahEvet canım laboratuvar ciddi önem taşıyor biz genetiği gönderdik iyi gelmişti ordan
promotil kullanabilir eşin benim eşim kullanıyorPromenk kullandık çok fayda göremedik şimdi aşılama için virüsün geçmesini bekliyoruz o bekleme süresinde bunlardan birini alsam mı acaba diyorum keçiboynuzu pekmezine devam ediyor sadece
Amin inşallahDarısı başımıza inşallah
Fayda gördünüz mü peki imprly yada neofertil de varpromotil kullanabilir eşin benim eşim kullanıyor
aslında yeni başladı eşim ama içeriği baya iyiFayda gördünüz mü peki imprly yada neofertil de var
İnşallah fayda görürsünüz bu arada hacamat deneyebilirsiniz belki yararı oluraslında yeni başladı eşim ama içeriği baya iyi
Merhaba canımsize aşılama yaptılar mı kuuzm bize aşılama olmaz direk tüp bebek dediler 15 milyon sperm gerek aşılama icin bizim 5 milyondu 2 ay önce 8 milyondu 5 e düştü o düşüşün nedenini de anlayamadık ama daha da düşer diye korkudan hemen başlamak istedik
Sizde mi ıspartadan antalyaya tedaviye geliyosunuzMe
Merhaba![]()
Aynen canım :) önümüzdeki ay başlıyoruz insallah sizde mi?Sizde mi ıspartadan antalyaya tedaviye geliyosunuz
Hayirli olsun canım evt benim de aynı benim bitti tedavim sali günü yumurta toplamam olduAynen canım :) önümüzdeki ay başlıyoruz insallah sizde mi?![]()
Nerde yaptırdın canım ? Ben sana özelden mesaj atayım:)Hayirli olsun canım evt benim de aynı benim bitti tedavim sali günü yumurta toplamam oldu
varikosel var mı eşinizde ?Bizde tedavi asamasindayiz degerlerimiz boyle morfolojiyi yukseltemiyoruz 5 aydir ilac kullaniyor ama 2 den yukari cikmiyor suandada hizli hareket sayimiz %16 ya dustu dusus normalmi bilemiyoruz
Yok hayir varikosel cikmadivarikosel var mı eşinizde ?
ilaçta fayda olmuyorsa Bence corono virusu geçtikten sonra tüp bebek deneyinYok hayir varikosel cikmadi
Ben hamile kaldim ikizlerimi fakat dusukle sonuclandi malesef.Doktorumuzda bu hafta oyle dedi tekrar ilac yuklemesi yapmayalim nisan ayi gecsin tup bebek baslatalim dediilaçta fayda olmuyorsa Bence corono virusu geçtikten sonra tüp bebek deneyin