Aşılama tedavi gördüğünüzü kimler biliyor

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tedavi olduğunuzu kimlere söylediniz-eşiniz dışında tabi:))

• Ankete Katılan
    58
insallah canım ya saol moral oldun sen ılk defa asılama yaptırcan yanı

ben o kürtajdan sonra yani 2.ilaç kullanışımda kist oluştu 3.de ise ilaç yumurtalığı çalıştırmadı bıraktık şimdi adetimi bekliyorum tedaviyi bırakalı 12 gün oldu ne zaman adet olacağım bilmiyorum:uhm:

mrhb. arkadaşlar baştan sona kadar size katılıyorum bende birkaç arkadaş ve aileme söyledim bende gecen ay aşılama oldum tutmadı akrabaların hiç birine söylemedim çünkü senin halinden anlayan yok hep saçma saçma sorular laf vurmalarını çok yaşadım elsana birşeydemiyo teselileriyleazdaolsa yardım ediyor ama akraba en basitini sizle paylaşım kuzenim bana dediki sen anneliyi bilmezsin annelikten neanlarsın çocuklarımı birdakika gözümden ayırmam allah sana yardım etsin kalk bulafın altından kalkarsan allah hepimize versin hayırlısıyla

hepmizin yaşadıklarını yazmışsınız arkadaşlar. benim sadece etrafımdaki çok yakın arkadaşlarım biliyor anneme bile söylemedim. eşim beni ilk başta uyardı çok yıpranırsın sorulan sorular bunaltır seni dedi ve onu dinledim kimseye söylemedim. 3. aşılamada ikiz gebeliğim oldu ama düşük doğumla sonuçlandı malesef 1 gün yaşadı bebeklerimiz. insanlar çok saygısızlar kaybımıza rağmen hala eee hadi ne bekliyosunuz diyolar. bi düşünmek lazım karşındakinin neler yaşadığını neler hissettiğini ve olup olmadığını ısrarla hadi bebek artık sorularından bıktım bir gün avazım çıktığı kadar bağıracağım bırakın artık yakamızı.... bekarken ee hadi ne zaman evleneceksin, nişanlanırsın düğün ne zaman, evlenirsin çocuk ne zaman, 1 tane allah verirse olur, kardeş lazım çokk lüzumsuz insanlar var çok saygısız, düşüncesiz ne diyelim allah ıslah etsin. ohhh içimi döktüm rahatladım :sm_cool: :sm_cool:

hepmizin yaşadıklarını yazmışsınız arkadaşlar. benim sadece etrafımdaki çok yakın arkadaşlarım biliyor anneme bile söylemedim. eşim beni ilk başta uyardı çok yıpranırsın sorulan sorular bunaltır seni dedi ve onu dinledim kimseye söylemedim. 3. aşılamada ikiz gebeliğim oldu ama düşük doğumla sonuçlandı malesef 1 gün yaşadı bebeklerimiz. insanlar çok saygısızlar kaybımıza rağmen hala eee hadi ne bekliyosunuz diyolar. bi düşünmek lazım karşındakinin neler yaşadığını neler hissettiğini ve olup olmadığını ısrarla hadi bebek artık sorularından bıktım bir gün avazım çıktığı kadar bağıracağım bırakın artık yakamızı.... bekarken ee hadi ne zaman evleneceksin, nişanlanırsın düğün ne zaman, evlenirsin çocuk ne zaman, 1 tane allah verirse olur, kardeş lazım çokk lüzumsuz insanlar var çok saygısız, düşüncesiz ne diyelim allah ıslah etsin. ohhh içimi döktüm rahatladım :sm_cool: :sm_cool:

evet canm dediğin doğru ben de birgün çığlık atacağım ama kime patlarım bilmem benim de annem bilmiyor bu arada eşin çok iyi düşünmüş enim eşim söyle ne olacak derdi saklamak zor gelyordu gizlice doktora git falan şimdi o da sıkıldı sorulrdan etraftaki arkadaşların biz her seferinde doktora gittiğimizde sorduğu soulardan ...çocuğunuz mu olmuyor tedavi migörüyorsunuz.....size ne.....si-ze ne..........:mymeka:

ılk 2 asılamamda aılem bılıyordu busefer kımseye soylemıcez sadece eşimle ben bılıcez tutmadıgı zaman ailem cok uzulmustu

Ben de bir kaç arkadaşın dışında kimseye söylemedim.ailemden bile kimse bilmiyor bugün aşılama yaptırdığımı.Gerek yok söylemeye.Sorulardan bıktım.Artık kimseye yüz vermiyorum soramıyorlar.Benim derdim milleti gerdi.Kime neyse.Çok sinirliyim çoooookk.......

Ben de bir kaç arkadaşın dışında kimseye söylemedim.ailemden bile kimse bilmiyor bugün aşılama yaptırdığımı.Gerek yok söylemeye.Sorulardan bıktım.Artık kimseye yüz vermiyorum soramıyorlar.Benim derdim milleti gerdi.Kime neyse.Çok sinirliyim çoooookk.......

bu yazıyı sanki ben yazmışım gibi geldi:sm_cool:
beni gibi düşünenleri ve yapanları gördükçe içim rahatladı:delphin:

arkadaşlar gerçekten buraya yazmak bile rahatlattı beni insanların özel yaşamları planları istekleri kimseyi ilgilendirmez olmuyo mu yoksa bi dr. gitseniz laflarıyla karşılaşıyorum kimse bilmediği için her şeyin hayırlısı diyip geçiştiriyorum hiçde açıklma yapmak zorunda değillllliiiiiimmmmmmm. zaten konuşma tarzımdanda anlıyorlar mevzu uzamıyor yüz vermiyorum çok soramıyorlar o yüzden hiç söylememek en iyisi eşime kızmıştım ilk başta... ailem bilse üzülecek 3. şahıslarda boş boğazlık yapacaklar en iyisi çok yakın 2-3 aradaşla paylaşıp dertleşip rahatlamak o kadar....

arkadaşlar gerçekten buraya yazmak bile rahatlattı beni insanların özel yaşamları planları istekleri kimseyi ilgilendirmez olmuyo mu yoksa bi dr. gitseniz laflarıyla karşılaşıyorum kimse bilmediği için her şeyin hayırlısı diyip geçiştiriyorum hiçde açıklma yapmak zorunda değillllliiiiiimmmmmmm. zaten konuşma tarzımdanda anlıyorlar mevzu uzamıyor yüz vermiyorum çok soramıyorlar o yüzden hiç söylememek en iyisi eşime kızmıştım ilk başta... ailem bilse üzülecek 3. şahıslarda boş boğazlık yapacaklar en iyisi çok yakın 2-3 aradaşla paylaşıp dertleşip rahatlamak o kadar....

bir keresinde teyzemi aradım çocuğu hastaydı benim tedavi gördüğümü falan bilmiyor sadece geçen yıl hamileydim aldırmak zorunda kaldık onu biliyor ben çocuğunu soruyorum geçmiş olsun iyileşti mi diyorum o a bana o arada eee sende bişey yok mu doktora gidin bari olmuyorsa...diyor sinir oldum o an hiçbir akrabayla görüşmeme kararı aldım.:dilcikar:

arkadaşlar merhaba.evet ayıp değil belki ama bu başka boyutlarla da değerlendiriliosa eğer insan kendini saklamak zorunda hissedior.örneğin;allah şükür ben de herhangi bi sorun yok;sadece eşimin sperm sayısı oldukça çok olmasıa rağmen ileri haretli sayısı az ve varikosel söz konusu:( eşimin ailesi değişiktir biraz.sağolsun oğullarına kesinlikle olumsuz bir şeyi yakıştırmazlar.dolayısıyla ben de sorun yok eşim de biraz problem var desek inanmazlar.onlara bişi söylemediğimz halde kızım sizin ailenizde kısır var mı,bizim yok diyip yani eğer çocuk olmuyorsa sorun sendedir boyutuna geliyor olay.sağolsun eşim beni çok kollar böyle durumda üzülmeme asla razı gelmez,ayrıca kendi ailesinin de huyunu bilior.ve kimseye söylemek zorunda değiliz dior.her ikisini de çok seviorum(k.validem ve k.pederim)ama böyle garip huyları var maalesef:(

Back
X