canım ya inşallah sana tedaviye gerek kalmadan nasip eder dua ediyorum sana ve tüm bu sorunla uğraşan arkadaşlara:Saruboceq:
2 senede baya uzun bi sure yaa.
Peki ne olcak simdi hep mi boyle bekliceksin?
aminn canım inşallah.....hep birlikte güzel haberler verelim inşallah...
şimdilk beklemeyi düşünüyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hayatımı bunun üzerine kurmadığım için normal hayatımı etkilemiyor ama eninde sonunda olucak zamanı gelince ve umarım tekrar kendiliğinden:Saruboceq:benim gibi bir daha yoktur bu şekilde düşünen delikafadulden
birde hayat hiç bir şey dert etmeye değmeyecek kadar kısa dün 17 yaşındaki öğrencimin öldüğünü öğrendim daha 2 ay önce okulda sırada karşımda oturuyordu 17 yaşında güzeller güzeli kız öğrencim annesi ile birlikte trafik kazasında ölmüşşsenağlamasenağlama konu ile alakası yok gibi ama dünden ber çok kötüyüm herşeyin hayırlısı :gitme::gitme:
Demekki sen illada cocuk olsun demiyosun yani simdilik.boshayallersmile
Aslinda en iyisini yapyosun dusunmemek en guzeli aslinda.yerimseniben
17 yasindaki ogrencinede uzuldum Allah rahmet eylesin...fisfisfis
inşallah tatlım ben çok daha imkansız halde hamile kalıp doğuranlar gördüm pozitif ol kimsenin seni üzmesine izin verme ve dua ett olucak inşallahh:Saruboceq:
canım öncelikle öğrencin için geçmiş olsun...haklısın imkansız denildiği halde hamile kalan bi çok kişi olmuş..inşallah bide onlardan biri oluruz..2011 bzim senemiz olsun inşallah canım...
sağol canım hala kızı okulda son gördüğümdeki yüzü gözümün önünden gitmiyorsenağlama
öyle canım ben hep rahatım bu konuda çevremde arkadaşlarımda bilirler benim huyumu kimsede saçma sapan sorular sormaz çocuk diye saçmalamaz:1hug: kafanın rahat olması için canını sıkanları şutla hayatından defet gitsin :lepi:
kızlar selam bende aranıza yeni katıldım az önce doktordan geldim ve moralim çok bozuk
benim yumurtlama sorunum var 3,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım mayıs 25te adet olmuştum sonra d.k. hapını kestim ne yazıkki peşinden 2 ay adet göremedim ilaçlarla en sonunda iki hafta önce cuma günü adet oldum doktor klomen verdi günde 2 tane 5 gün boyunca az önce baktı malesef 2 tanecik yumurta ve çoook küçük bidahaki ay yine klomen ile deneyecek bu sefer günde 4 tane dedi oda işe yaramazsa rahim filmi peşinden iğne ile tedavi dedi
ve ben şimdiden yoruldummmmmmm
benim gibi yumurtlama sorunu olanlar varmı aranızda???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?