Tedavi gormekten bikanlar veya korkanlar buyrun dertleselim...

2 senede baya uzun bi sure yaa.
Peki ne olcak simdi hep mi boyle bekliceksin?

şimdilk beklemeyi düşünüyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hayatımı bunun üzerine kurmadığım için normal hayatımı etkilemiyor ama eninde sonunda olucak zamanı gelince ve umarım tekrar kendiliğinden:Saruboceq: benim gibi bir daha yoktur bu şekilde düşünen delikafadulden

birde hayat hiç bir şey dert etmeye değmeyecek kadar kısa dün 17 yaşındaki öğrencimin öldüğünü öğrendim daha 2 ay önce okulda sırada karşımda oturuyordu 17 yaşında güzeller güzeli kız öğrencim annesi ile birlikte trafik kazasında ölmüşşsenağlamasenağlama konu ile alakası yok gibi ama dünden ber çok kötüyüm herşeyin hayırlısı :gitme::gitme:

aminn canım inşallah.....hep birlikte güzel haberler verelim inşallah...

inşallah tatlım ben çok daha imkansız halde hamile kalıp doğuranlar gördüm pozitif ol kimsenin seni üzmesine izin verme ve dua ett olucak inşallahh:Saruboceq:

Demekki sen illada cocuk olsun demiyosun yani simdilik.boshayallersmile
Aslinda en iyisini yapyosun dusunmemek en guzeli aslinda.yerimseniben
17 yasindaki ogrencinede uzuldum Allah rahmet eylesin...fisfisfis

Demekki sen illada cocuk olsun demiyosun yani simdilik.boshayallersmile
Aslinda en iyisini yapyosun dusunmemek en guzeli aslinda.yerimseniben
17 yasindaki ogrencinede uzuldum Allah rahmet eylesin...fisfisfis

sağol canım hala kızı okulda son gördüğümdeki yüzü gözümün önünden gitmiyorsenağlama

öyle canım ben hep rahatım bu konuda çevremde arkadaşlarımda bilirler benim huyumu kimsede saçma sapan sorular sormaz çocuk diye saçmalamaz :1hug: kafanın rahat olması için canını sıkanları şutla hayatından defet gitsin :lepi:

inşallah tatlım ben çok daha imkansız halde hamile kalıp doğuranlar gördüm pozitif ol kimsenin seni üzmesine izin verme ve dua ett olucak inşallahh:Saruboceq:

canım öncelikle öğrencin için geçmiş olsun...haklısın imkansız denildiği halde hamile kalan bi çok kişi olmuş..inşallah bide onlardan biri oluruz..2011 bzim senemiz olsun inşallah canım...

canım öncelikle öğrencin için geçmiş olsun...haklısın imkansız denildiği halde hamile kalan bi çok kişi olmuş..inşallah bide onlardan biri oluruz..2011 bzim senemiz olsun inşallah canım...

sağol bi tanem olumunekankayizsmile olucak inşallah :Saruboceq: 2011 bizim :lepi:

Zati sutluyorum canim artik :mymeka:

şutlaaa gitsin beni bir ara çevremdeki insanlar bunalıma soktu sonra dedim hişt kızım bunlar senin düşüncelerin mi hayır sen rahat hayatından memnun bunu hayatının merkezine koymamış bir insansın ne oluyor sonra baktım ki çevrede böyle bir iki kişi var beni rahasız eden söyledikleri ile onları hayatımdan şuttt ve goll yaptım:roflol::roflol: herkesin kendi hayatı kendi kaderidir yaşadığı hiç kimseyi takma ve kimsenin hayatına bakma hayatından memnun insanlar zaten başla insanları üzmeye çalışmaz problemli mutsuz insanlardanda uzak dur inan çook farkediyor herşey :1hug: merak etme 2011 de biz ve isteyen dileyen tüm anne adayları böyle:CüvCüv::CüvCüv::lepi:

Ay insallah kiz insallah herseyin hayirlisi olsun...
Bu sene umitliyim insallah tum dileyenler hamile kalir...
Bende sut ve gool yapcam artik sempatiksalakcinni

evet böyle hep pozitif hep olumlu devam ediyoruz kaydirigubbakcemile5:1hug:

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.NİNA bende sendenim arkadaşım tedavi beni korkutuyor 1 senedir bekliyorum kendiliğinden olur diye ama olmadıdoktora gitmeye başladım klomen verdi 1 ay kullandım kullandığım ay yumurta takibi için gittiiğimde 1 yumurta oluşmuştu sadece ve sonra çatladımı çatlamadımı ne olu bilmiyorum son dr.gidişim oldu.yurtdışına çıktık 2seneliğine.buralarda da gidemem doktora galiba..yani bıraktım bakalım nolcakkk

mrb kızlar bende siz gibi sorulardan ve doktorlardan bıkmıştım çünkü 3 yıllık evliyim 1.5yı korunduk korunurken hamile kaldım ve 5.5 haftalık düşük yaptım aradan 8 ay geçti o arda istememe rağman kalamdım ve yine hamilelik ve kimyasal gebelik 10 ay hamile kalamadım tabi istediğim için her ay görüdüğüm adet benim için büyük bi hüsrandı her gittiğim dr daha önce olmuş gene olur diyorlardı ilgilenmiyorlardı ve iyi bi dr buldum bütün tahlillerim yapıldı prolaktin yüksekti ilaç kullandım 3 ay ve düştü sonra yumurta takibine başladım ik ay tek yumurtam oldu kendiliğinden çatlıyor benimkiler ama olmadı 2.ay gene klomen gene tak yumurta gene olmadı ve 3. ay ama hep aynı dozda kullandım 3 yumurtam oldu ve doktorum izine çıktı aynı hastenede başka bi dr baktı bu yumurtalr hemen gelişmiş bunlardan bişey olmaz dedi sonra kendi dr gelince gittim normal dedi ama içime kurt düştü ben artık tüp bebeği araştırmaya başlamıştımve adetim 2gün geçti hiç ümitlenmedim ilk defa test falan almadım bu sefer dr gittim tahlil istedi ama hep dua ettim hep ve hamileydim dış gebelikmi falan derken şuanda 4 aylık hamileyim bi oğlum olacak allah izin verirse ve sizi o kadar iyi anlıyorum ki şunu söylemek isterim 3 ay doktordan gelmedim sayılır her 2güne bi perişan oldum soran lar ayrı bidert ama bu benim sorunumsa bende dermanını armalıyım dedim ve şanslıyım istanbuldayım her yer hastane biraz uzun oldu ama rabbim dermansız dert vermezmiş sadece zaman herşeyin bi vakti var buna inanın en kısa zanda hamile laırsınız işallah

zehra bebişin hayırlısı ile kucağına al inşallahh çok sevindim bende 9 haftalıkken kaybettim ilk bebeğimi ümit oluyorsun bize darısı başımıza inşallah :Saruboceq:burdan bizde müjdeli haberleri vericezzz inanıyorum

kızlar selam bende aranıza yeni katıldım az önce doktordan geldim ve moralim çok bozuk
benim yumurtlama sorunum var 3,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım mayıs 25te adet olmuştum sonra d.k. hapını kestim ne yazıkki peşinden 2 ay adet göremedim ilaçlarla en sonunda iki hafta önce cuma günü adet oldum doktor klomen verdi günde 2 tane 5 gün boyunca az önce baktı malesef 2 tanecik yumurta ve çoook küçük bidahaki ay yine klomen ile deneyecek bu sefer günde 4 tane dedi oda işe yaramazsa rahim filmi peşinden iğne ile tedavi dedi
ve ben şimdiden yoruldummmmmmm
benim gibi yumurtlama sorunu olanlar varmı aranızda???

hoşgeldin mehtapcım yumurtalar bazı aylar büyümüyor benimde öle oldu eve gelir hüngür hüngür ağlardım doktor büyümemiş deyince derken o ay 3 günlüğüne edirneye gittim bir geldim 2 yumurta ve 23 mm o arada hiç düşünmedim ne olacak bu yumurtalar diye gebelik olusmadı ben ilaç kullanmayı bıraktım tatile gittim simdi tam motive basladım bu işi iyi istemek lazım ilaçlı rahim filmi sonuçta sart bende dün çektirdim allah yardımcın olsun iğneli tedaviyide oldum bu ay tekrar olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…