Bu varikosel tam olarak ne oluyo canim?evet adetim düzenli tüplerim tıkalı eşimdede varikosal başlaması varmış ikimizdede sorun var yani eşimle
Hos geldin canimŞenizbende varım.2 yıldır hep doktorlardayım ciddi anlamda bıktım usandım hele en son tüp bebek tedavisinde mayıs ayında negatif sonuç aldım.bebek için uğraşıken hayatımın en güzel yılları geçiyor diye düşünüyorum evliliğimde ilk günden beri konu hep bebek.çok zor arkadaşlar hele bide etrafınızdakilerin bebeği varsa ve hamileyse.omuzumuzdaki yük daha çok oluyor yani benim öle oluyor bebek ve hamile görmeye dayanamıyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun
Olmuyo iste canim olmuyo, ne kadar dusunmeyim desem olmuyo.kızlar işte bunu yapmayın hayatınızın merkezine koymayın gençliğin en güzel yıllarını üzülerek geçirmenin ne anlamı var ben geziyorum eğleniyorum hiç bir zaman bebek hayatımın merkezinde değil bu sizin elinizde hayatı yaşayın bebek geleceği zaman gelir zaten :lepilumunekankayizsmile
Akasıa nbr ne zmandır goremıordum senı nasıl gıdıor
Basliyamyorum canim,bnde bayramdan sonra adan baskent hastanesı ıle gorusmeye gıdıorum rabbım nasp eders
tupe baslıcam ekımde olur heralde
neden baslamadın hala tedavıye
korkmakmı daaha ıı yoksa her gun böle acı cekmekmı?
ne zamn bebegım olacak deyıp kendını yemekmı
tum cesaretını topla vede basla tedavıne
Bu varikosel tam olarak ne oluyo canim?
Adet olmayi unuttum desem yeridir, agrilarini bile unuttum.
Cok istiyorum ama olmuyo iste.
Bide en kotusu kilo yapiyosenağlama
Hos geldin canimŞeniz
Senin yasin kac canim? Kac yillik evlisin?
Benimde etrafimda cok hamile var, cok yeni dogan bebek var,
dedigin gibi cok zor, baskasinin cocugunu sevmek o kadar zoruma gidiyo ki:çok üzgünüm: anlatamam.
Bide surekli soru soranlar yokmuklava: "hadi bebek yokmu" "beceriksiz" diyen bile oldu bana mafoldumben
Olmuyo iste canim olmuyo, ne kadar dusunmeyim desem olmuyo.
Bende gezyorum tozyorum ama bi an aklimdan cikmiyo.
Sen bunu basaryosan ne mutlu, ama ben yapamyorum.
Senin gibi hic bir sorun yokmus gibi davranamam.
Anladim canim, baska bi tedavisi yokmu bunun ya?varikosal damarların daralması ve spermin kalitesinin düşmesi gibi bişey cnm ameliyat olsada yüzde beş kadar şans artıyo tüp bebekte onun içinde yaptımıyoruz ameliyat
haklısın belkide benim eşimde sorun olduğu için bu kadar rahatım ( gerçi ben sorun yokmuş gibi davranmıyorum gerçekten sorun etmiyorum )senin işin daha zor tabi sonuçta umarım bir an önce güç toplar tedavine başlarsın ...
ben motive etmek için topiğe destek verdim ama motivem ters tepmesin ben nasıl sürekli sorun edenlerden sıkılıyorsam benimde bu kadar sorun etmememem bir süre sonra burdaki arkadaşları sıkabilir tabi herkesin gönlüne göre hayırlısını versin diyor ve motivelerime burda son veriyorumkaydirigubbakcemile3
Anladim canim, baska bi tedavisi yokmu bunun ya?
Sadece amelyat mi var?[/B
evet sadece ameliyat
Anladim canim, baska bi tedavisi yokmu bunun ya?
Sadece amelyat mi var?[/B
evet sadece ameliyat
Allah yardimciniz olsun canim.
Kurler felan yapilmuyo mu? o madanada sormustum yani.
Allah yardimciniz olsun canim.
Kurler felan yapilmuyo mu? o madanada sormustum yani.
inanki okadar bıktım ki hiç bilmiyorum kürleri varmı
mrb bende sbebsiz infertiliteyim 1 kez iğne 1 kez de aşılama tedavisi gördüm ama ne fayda sonnuç negatif ben sonra 1 yıldır doktora gitmedim hala yok bebek ama evliliğimiz çok sıkıcı olmaya başladı herşeyim eşime batıyor gibi geliyor çoçuk olsaydı daha farklı olurdu ama yok işte kocamın seviyorum ama çoçuğum olsaydı beni daha çok severdi herhalde .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?