Tedavi sırasında erken adet olan var mı?

DIPTISDIPTIS

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
6.393
3.600
373
bütün forumu dolaştım aradım taradım yok
sadece ben miyim test günü gelmeden adet olan
9. günde lekelenmeyle başladı ve sabaha karşı tamamen söküldü
hala sancım var hala parçalar geliyormafoldumben
Anlamıyorum neden bu kadar erken adet oldum
pedler dayanmıyor:1ninca:

teselliye ihtiyacı ykmuşş..pehhhhbuyrunnnnnnnnn

neyse..

canım doktorun ne dedi bu konuda.birde kan testi yaptırdınmı?

sus nan manyah yok aramadım doktoru
o hala bir ihtimal gebelik olabilir diyor ama yok eminim
kan testinide boşuna yaptırmak istemiyorum
ama neden bu kadar erken oldu anlamadım :uhm:

bende gecen sene mikro yaptirdim iki hafta sonrasina teste cagirdilar üstünden bir hafta gectikten sonra kanamam geldi teste cagirdilar sonuc negatifti zaten kanama kesilmedi adet oldum

bana birsey söylemediler zaten yikilmistim arastirma geregi bile duymadim hemen ikinci icin gelmemi söylediler ben ne dertteyim onlar ne dertte anliycagin

tedavı sırasında vucuda alınan aşırı hormondan kaynaklanabılırmış canım......inş adetın duzene gırer yenıden başlarsınn...........çookk uzuldumm......ama çok olmaya devam edersen ara derım doktorunu...

canım bende aşılamada öyle oldu test yaptırmak hiç kısmet olmadı hep erken oldum adet ben sordum doktor pkoslular genelde tutmazsa erken olur dedi çok yumurtadan kaynaklanıyormuş ama tüp bebek farklı tabi

merhaba benim ilk tup bebek denemem bende test gunum gelmeden 10. adet olmustum banada test gunume kadar bekle demislerdi sonuc olmadi daha sonra iki ay sonra dondurulmus tek emriyo ile hamileyim su an umudunu yitirme biliyorum cok zor...

cans canım bu ne hız
vallahi bravo ben 2. denesem mi denemesem mi diye düşünüyorum
sen hemen temmuz için ayarlamaları yapmışsın bile
inşallah bu defa olacak canım[/QUOTE]

canım benım .... ne habersın??.bıraz tatsız şeyler yaşıyorsun bu aralar .. takıp edıyorum ... ama adetlerde sapmalar olabılıyor canım .. hormonların aşırı uyarılmasından kaynaklanıyor canım .. hiç endişelenme .. senden bır suru yumurta elde ettıler ..tabıı kı bunların bedenden atılnması kolay degıl ...
ama annanemın meşhur bır sozu vardı ..hatırladım bır den '' yenılen deve gureşe doymaz diye .. '' yenıldıkce daha bi hırslanıyorum .. hemen olsun ıstıyorum .. temmuzda olacak ınşallah ... baksana hayvanat bahcesındekı fıl bıle 14 yıl sonra dogurmuş .... dugun bayram yapmışlar ... bızım neyımız eksık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…