Tedavi sonrası elinde iğne kalanlar..

minnak1251

Beni takip etmeyi bırakın...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
398
426
78
Merhaba ;

Bu başlıkta sayfa bulamadım emınımkı vardır ama cok karısıkık gelıyor bu form bana nedense :/

Sizden birşey rica edıcem tedavı sonucu elind eiğne kalan arkadaşlar yada kalnı tanıyanalr varmı ? İkinci tüp bebek ıcın başlıcam iğne ile yumrutam olusmadı ilkinde ve uzuun ca iğne kullanıyorum yetmiyor yardımcı olabilirmisiniz bana ?

Merhaba ;

Bu başlıkta sayfa bulamadım emınımkı vardır ama cok karısıkık gelıyor bu form bana nedense :/

Sizden birşey rica edıcem tedavı sonucu elind eiğne kalan arkadaşlar yada kalnı tanıyanalr varmı ? İkinci tüp bebek ıcın başlıcam iğne ile yumrutam olusmadı ilkinde ve uzuun ca iğne kullanıyorum yetmiyor yardımcı olabilirmisiniz bana ?

hangi ilaçları kullanıyorsun ve hangi şehirdesin?

Gonal-f 300 ml dedi doktorum + çatlatma ıgnesı ve İstanbulda yasıyorum tatlım

Aynı sehırde sıkıntı olmaz canım soguk buzlukla gonderıyorlar

Elimde gonalf 450 ıu 4 adet ve cetrotide 2 adet var istanbul içi almak isteyen arkadaslara elden satabilirim

slm arkadaşlar tedaviden kalan ilaçlarımı satmak istiyorum. Ganole f 450 ıu (33 mm cg 0,75 ) den 3 kutu kaldı ve raporsuz aldım kutusunu 395 tl den aldım 300 tlden 1 kutu cetrotide kaldı 68 kusur tl den aldım 50 tlden vereceğim. 2 kutu progestan 100 mg 30 yumuşak kaldı ikisini 28 tl den aldım 20 tl vereceğim. denizlide raporsuz tedavi görenler bana

Back
X