canım ınsallah sende bu sefer tutturursun. çok emek veriliyor. Allah kımsenın emegını boşa cıkarmasın :Saruboceq:canım hayırlı olsun desene 2 mız bırlıkte olcak bende yarın baslıyom yaparsın bı sey yok benım 2.olcak hep aynı saatte yap canım kolay gelsın ınsallah sen ılkınde tutturursun
evet canım hem bende hemde esımde sorun olunca dr lar daha fazla oyalanmak yersız dedı. bakalım girdik nıyetıne Allah yardımcımız olsuncanım Allah yardımcın olsun sanırım tuplerın tıkalıydı degılmı
Rabbım ılk denemede guldursun yuzlerınızı
oncelıkle hayırlı olsun ıgnelerle ılgılı hiç korkmayın evde kendı kendınıze yapıyosunuz
ınanın hiç acı hissetmiyosunuzŞeniz
inşallah canım. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versın. senınde inşallah en kısa zamanda bebegın gelırarkadaşım tedavin hayırlı olsun.
allah yardımcın olsun inşallah seninde güzel haberlerini alırız
hayırlısı olsun inşallah Allah hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın valla paşa paşa vuruyorsun göbeğinden ama değer sonu güzel olacaksa hiç korkma alışıyor insan:)
canım hadi bakalım hayırlı olsunnn,,Rabbimm istediğin bebişi en kısa zamanda hayırlısıyla rahmine yerleştiriversinnnn:Saruboceq:iğnelerden hiç korkma çok basitler bende ççok fazla oldumma.s,,Bebebeğini kucağına alınca hiçbir acıyı üzüntüyü yaşamamışa dönersin inşallahh:Saruboceq:
ilk iğnemi yaptım acımadı ama sınek ısırmıs gibi şişti. normalmı bu. salaklık ettım basta ıgneyı ıyce batırmadan enjekte ettım. bırazını dısarı tasırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?