tedavim başladı

msms

09/09/09 hoşgeldin kuzum
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2007
8.533
8
158
İstanbul
Kızlar merhaba
Bugun semra hanıma gıttım. semra hanımda tüp bebek olması yonunde karar verdı. bugun adetımın 21. gunu. tam gununde gitmişim:)
lucrine bugun başlıyorum. iğne yapacakmısım kendıme nasıl olacak o iş bılmıyorum.

canım hayırlı olsun desene 2 mız bırlıkte olcak bende yarın baslıyom yaparsın bı sey yok benım 2.olcak hep aynı saatte yap canım kolay gelsın ınsallah sen ılkınde tutturursun

canım hayırlı olsun desene 2 mız bırlıkte olcak bende yarın baslıyom yaparsın bı sey yok benım 2.olcak hep aynı saatte yap canım kolay gelsın ınsallah sen ılkınde tutturursun
canım ınsallah sende bu sefer tutturursun. çok emek veriliyor. Allah kımsenın emegını boşa cıkarmasın :Saruboceq:

oncelıkle hayırlı olsun ıgnelerle ılgılı hiç korkmayın evde kendı kendınıze yapıyosunuz
ınanın hiç acı hissetmiyosunuzŞeniz

canım Allah yardımcın olsun sanırım tuplerın tıkalıydı degılmı
Rabbım ılk denemede guldursun yuzlerınızı

:Saruboceq:
canım Allah yardımcın olsun sanırım tuplerın tıkalıydı degılmı
Rabbım ılk denemede guldursun yuzlerınızı
evet canım hem bende hemde esımde sorun olunca dr lar daha fazla oyalanmak yersız dedı. bakalım girdik nıyetıne Allah yardımcımız olsun

oncelıkle hayırlı olsun ıgnelerle ılgılı hiç korkmayın evde kendı kendınıze yapıyosunuz
ınanın hiç acı hissetmiyosunuzŞeniz

o zaman güzel. acı hıssetmıyorsak sorun yok. benım kardsemının esının karnı mosmor olmustu..

arkadaşım tedavin hayırlı olsun.
allah yardımcın olsun inşallah seninde güzel haberlerini alırız

hayırlısı olsun inşallah Allah hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın valla paşa paşa vuruyorsun göbeğinden ama değer sonu güzel olacaksa hiç korkma alışıyor insan:)

hayırlısı olsun inşallah Allah hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın valla paşa paşa vuruyorsun göbeğinden ama değer sonu güzel olacaksa hiç korkma alışıyor insan:)

Tesekkur ederım. zaten deger diye diye ne acıolar cektık:) hayırlısıı ıle gelsınde elbette değier..

canım hadi bakalım hayırlı olsunnn,,Rabbimm istediğin bebişi en kısa zamanda hayırlısıyla rahmine yerleştiriversinnnn:Saruboceq:iğnelerden hiç korkma çok basitler bende ççok fazla oldumma.s,,Bebebeğini kucağına alınca hiçbir acıyı üzüntüyü yaşamamışa dönersin inşallahh:Saruboceq:

hayırlı olsun canım ... inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın ..

Canım Allah senınde kucağını doldursun tez zamanda ınsallah. çok sağol.

ilk iğnemi yaptım acımadı ama sınek ısırmıs gibi şişti. normalmı bu. salaklık ettım basta ıgneyı ıyce batırmadan enjekte ettım. bırazını dısarı tasırdım

ilk iğnemi yaptım acımadı ama sınek ısırmıs gibi şişti. normalmı bu. salaklık ettım basta ıgneyı ıyce batırmadan enjekte ettım. bırazını dısarı tasırdım

endişelenme hiç , bi şeycik olmass yerimseniben
bi dahakinde daha dikkatli olursun , olur biterkaydirigubbakcemile5

karnımdaki şişlik sanırım bir kısmını deri altına enjekte ettiğimden oldu:bbo:

Ya arkadaşım ben aşılamada iğnelerimi acile gidip yaptırıyodum yani kendime iğne asla batıramam niye acile gitmiyosunuzda kendiniz yapyonuz anlamadım yaa yani benim tedavi başlayınca heralde hayır kesin yine acilde yaptırırım ben

hem ilaç gittimi gitmedimi endişesi olmaz valla ben kurarım kafamda kendimi biliyorum hııı ben yapamadımda yumurtam o yüzden az çıktıda falan ya kimseyi endişelendirmek istemem ama ben öyleyim siz belkide kendiniz beceriyorsunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…