Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaslar dun gıttım anatolyaya bulent hoca muayene ettı sol tarafımda agrım oluyordu sol tüpümde sıvı varmıs ayrıca endometrioma almamız lazım dedı bu sıvı embriolara zarar verır basarılı olamayız dedı 28 nısanda amelıyat olucam umutlar ertelendi.....
doktorlar banada laparoskopi yap dedi ama bence gerek yok çünkü benim rahim filmim temiz çıktı muayneler iyi çıkıyor ama 3 yıldır bebek olmuyor artık bende laparoskopi ile falan vakit kaybetmek isdemiyorum direk tüp bebek yapacağım inşallah doğrusunu yapıyorumdur
evet canım benim ağrım oluyordu.zaten 2008 hazıranda endometrıozısten laparoskopı yapılmıstı bana agrılarım tanıdıktı o zamankı gıbı söyledım hocaya 3 deneme ıcın geldık ama agrım var dedım hoca muayenede anladı endometrıoma ve tuplerde sıvı var dedı sonrakı denemem mayıs yada hazıranda olacak laparoskopı genel anestezı ıle yapılıyor karından 2 yada 3kucuk delık acıp ordan kanullerle gırıp ıslem yapılıyor yanı acık amelıyat degıl ama 1 hafta agrın oluyor karnın şişiyor agrıyor ben en çokta ıptal olmasına değil aynı agrıları sıkıntıları yaşayacağım icin tedirginım ama bulent hoca gazı üniversıtesınde kendısı yapacak bu açıdanda ıcım cok rahat senın tedavın ne zamandıAdacım geçmiş olsun şimdiden, bu tüplerdeki sıvıyı muayene edip mi anladı? merak ettim ben de gideceğim ya, çok çok geçmiş olsun.. her işte bir hayır vardır bak en azından bir engel ortadan kalakacak.. sonraki deneme ne zaman olacak? laparoskopi ameliyatı nasıl yapılıyor, anestezi ile mi?
bende kist yok mambaa
bende hiç birşey bulanamadım hata yaşıma göre yumurta rezervim oldukça iyiymiş buarada 32 yaşındayım eşimde problem yok
canım anlıyacağın oldukça iyiyiz ama 3 yıldır çocuğumuz olmuyor 2 aşılama yaptık olmadı rahim filmidede kanallar açık çıktı doktorlarda acaba laparoskopide bir şey çıkarmı ki diyorlar? bende açıkcası laparoskopi yapmayı düşünmüyorum çünkü bir şey çıkmasa yine bilinmeyen inferbilite diyecekler ve tüp bebek yapacaklar yok birşey varsa yine tüp bebek yapacaklar yani haksızmıyım bana vakit kaypı gibi geliyor
yapmamın bir faydası olurmu sence?
buarada ben doktorlara gitmeden önce soğan kürü uygulamışdım belkide ondan yumurta rezervim falan iyi çıktı
bende kist yok mambaa
bende hiç birşey bulanamadım hata yaşıma göre yumurta rezervim oldukça iyiymiş buarada 32 yaşındayım eşimde problem yok
canım anlıyacağın oldukça iyiyiz ama 3 yıldır çocuğumuz olmuyor 2 aşılama yaptık olmadı rahim filmidede kanallar açık çıktı doktorlarda acaba laparoskopide bir şey çıkarmı ki diyorlar? bende açıkcası laparoskopi yapmayı düşünmüyorum çünkü bir şey çıkmasa yine bilinmeyen inferbilite diyecekler ve tüp bebek yapacaklar yok birşey varsa yine tüp bebek yapacaklar yani haksızmıyım bana vakit kaypı gibi geliyor
yapmamın bir faydası olurmu sence?
buarada ben doktorlara gitmeden önce soğan kürü uygulamışdım belkide ondan yumurta rezervim falan iyi çıktı
Arkadaşlar bu laporoskori ve histereskopi hakkında bilgisi olan varsa benide bilgilendirebilirmi.Aralarındaki fark nedir diye
merhaba arkadaslar dun gıttım anatolyaya bulent hoca muayene ettı sol tarafımda agrım oluyordu sol tüpümde sıvı varmıs ayrıca endometrioma almamız lazım dedı bu sıvı embriolara zarar verır basarılı olamayız dedı 28 nısanda amelıyat olucam umutlar ertelendi.....
merhaba canım ben de aynı sorunu yaşadım
laparaskopi histereskopi, hsg, laparatomi herbişeyi oldum ve şimdi sol yumurtalığım fazla çalışmıyor
demem o ki sana tavsiyem kanallarını aldırman
çünkü bu şekilde iltihap kapan sıvı toplayan kanallarda delikler kalıyor bu da dış gebeliğe neden olabiliyor
ben bunu yaşadım benim kanallarım su topladı ilaçlarla kurutuldu ama delikler kalmış ve ilk tüpbebek denemem de bu delikten bir embriyo dışarı çıktı karnıma tutundu
amelyattan önce bunun gerekip gerekmediğini bülent beye sor
gerekirse aldır , benim ilk doktorum bunun gerekip gerekmediğini bana sormadı amelyatta eşime sormuş o da ben buna karar veremem demiş doktor da almamış
sonuç ilk tüpbebek denemesinde dış gebelik ne bileyim hayırlısı olsun Allah kolaylık versin