tedaviniz kaç yıldan beri devam ediyor

ben 9 yıllık evliyim biryıllıkevliğimden itibaren sürekli tedavi görüyorum yani 8 yıldan beri beş adet doktor değiştşirdim sonun da yedi ylıdan beri aynı doktorda kara kıldık ama gelgitlerimde olmadı değil bakalım benim rekorumu kım kıracak
8 yıldan beri sürekli tedavideyimÇok üzgünüm çoook:sm_confused:

merhaba arkadaşlar bende7 yıllık evliyim hiç korunmadık ve halen yok bu arada 6 aşılamam oldu sonuç negatif şuan smyrnada tüp bebeğe başladım bizim sorunumuzda bilinmeyenler grubu herşey normal ama sonuç kocaman bir hiiiiiiççççççççççç:çok üzgünüm:

mrb arkadaslar bizde 1,5 yıllık evlıyız.1 kez mıkroenjeksıyon yaptırdık sonuc negatıf oldu.hepımız ıcın hakkımızda hayırlısı olsun.ınsallah bızde bı gun pozıtıf sonucları alırız.

morgül hoş geldin uzun zamandır yoktun ben üye değilken de siteyi takip ediyordum ordan biliyorum a.s.

ben hep buralardayım canım okuyorum ama eskisi gibi yazmıyorum
negatif sonuçlanan 3 aşılamadan sonra kendimi dinlenmeye çektim tüp için kendimi hazır hissetmiyorum
bazen hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor... allah büyük ne diyelim ondan gelene razıyız

bende hemen hemen 2 senelik evliyim ve 1,5 yıla yakındır tedavi görüyorum. sorun sadece bende sandık ilk önceleri sonra eşimde de problem olduğnu öğrendik hemen amileyat oldu 9 ay onun düzelmesini bekledik. neyseki düzeldi ve aşılama yapacak seviyeye geldi. şuan aşılama icin iğne vuruluyorum benim yumurtalar amma inatcı çıktı. 15mm deler 13. gündeyim 2 iğnem daha var inş . yeterli büyüklüğe gelirler. bizim amacımız bir yıl içinde 3 kez aşılama yaptırıp tüp bebek için rapor almak. çok umutlu değilim yani aşılamalardan tutmaz gibi geliyor. bir sürü dr. değiştirdim bu süre zarfından kimisi pkossun dedi kimisi yumurtalıklarında tembellik var dedi. anlayamadım gitti ama bencede ben pkosum. adetlerim hep düzensizdi bildim bileli. buda benim hikayem sizi okuyunca anladım kiii daha çoooook uzun bir süreç varmış önümde.:(

morgül kız özledim seni nerelerdesin yaaa

canım bende snei özledim ben aşılamalardan sonra eskisi gibi yazmıyorum sadece arkadaşları okuyorum anlatacak bişeyim yok çünkü....
tüp için hazır değilim beklemedeyim

merhaba arkadaşlar bende7 yıllık evliyim hiç korunmadık ve halen yok bu arada 6 aşılamam oldu sonuç negatif şuan smyrnada tüp bebeğe başladım bizim sorunumuzda bilinmeyenler grubu herşey normal ama sonuç kocaman bir hiiiiiiççççççççççç:çok üzgünüm:

neden 6 asılama ben hiç 4 den fazla olanı duymamıştım yoksa doktormu değiştirdiniz

mrb arkadaslar bizde 1,5 yıllık evlıyız.1 kez mıkroenjeksıyon yaptırdık sonuc negatıf oldu.hepımız ıcın hakkımızda hayırlısı olsun.ınsallah bızde bı gun pozıtıf sonucları alırız.

inşallah canım canı gönülden diliyorum ki 2 miroenjeksiyonun pozitif olur ve meleğine kavuşursun

ben de yazayım bari.4 yıllık evliyim.2 sene eşim istemedi.2 senedir de uğraşıyoruz.1 dış gebelik ve 2 negatif tüp bebek deneyimim var......

neden 6 asılama ben hiç 4 den fazla olanı duymamıştım yoksa doktormu değiştirdiniz

merhaba canım benim yumurtlama sorunum yoktu ama her ay yumurta çıkıyor ama işe yaramayan yumurtada olabildiği için şansımızı arttırmak için gonaphen yumurtlatıcı hap aldım ama ilç bana fazla geliyordu yumurtalar fazla gelişiyordu arasında normal olanda olduğu için aşılamayı ya tutarsa diye yapıyorduk 4 tane ilaçla aşılama denendi 2tanesinide ilaçsız kendi yumurtalarımla denemek istedi sonuç ellerim bomboş şşş oyüzden 6aşılma oldu.arkadaşlarada söylüyorum aşılama yüzde 15 şans çok az boşa ümit bağlamayın boşa zaman harcamayın ha bide dr.la aynı yerde oturuyoruz tüp bebeğe gerek kalmadan halletmek istediği için sonu 6 aşılama :1no2:

ben hep buralardayım canım okuyorum ama eskisi gibi yazmıyorum
negatif sonuçlanan 3 aşılamadan sonra kendimi dinlenmeye çektim tüp için kendimi hazır hissetmiyorum
bazen hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor... allah büyük ne diyelim ondan gelene razıyız

tatlım seni çok umutsuz gördüm sakın öyle yapma ben bu 7 yıl içinde neler duydum nelere ağladım nelere küstüm bir bilsen bu çocuk yüzünden kendimi soyutladım herşeyden soracaklar diye kaçıyorum herkezden ama bu bir dönem oluyor sonra sadece kendimi üzdüğümü anladım bunu sende anlayacaksın umudunu yitirme başkalarına nasıl yakıştıysa annelik bizede yakışır eminim sende çok cici bir anne olacaksın :emir_bebek:

arkadaşlar bende on yıllık evliyim ilk 2 3 yıl üstüne düşmedik 8 yıldan beri bende tedavideyim artık tedeviler hayatımın bir parçası oldu hep başarısız denemeler artık pek umudum kalmadı en son çare evlatlık almayı düşünüyorum yaşımda gereği fazla geç kalmak istemiyorum.artık bir yerden sonra tedaviler çok yıpratıcı oluyor birdaha denermiyimde bilemiyorum.herkeze bol şanslar.:1hug:

erol tavmergeni denedinmi canım

bende bana 2 asır gibi gelen 2 yıldır bebek için uğraşıyorum...gelgitlerle,vazgeçmelerle sonra tekrar filizlenen umutlarla,tekrar vazgeçmelerle dolu 2 yıl..kah gülerek kah ağlayarak ama hep bi tarafın acıyarak geçen 2 yıl...Rabbim bilir daha ne kadar süreceğini ama artık O,gücümün kalmadığını da bilir.....

merhaba arkasım.bende 4 yıldır ugrasıyorum ilk 2 yıl evet asır gıbı gelıyor ama alısıyo yavas yavas ınsan.tup bebek denedık ama transfere kadar gıdemedık 10 emriyomda tutmadı tırasver gunune kadar yavas yavas gıttı.cok kotu ya bu uzuntu bebek dusurmektende agır geldı bana bilemiyorum ya.allah kucagımızı boş bırakmasın.

Bende 8 yıllık evliyim 4 yıl korundum malesef :( başıma bunların geleceğini ne biliyim
1 yıl bekledik :( olmatınca
2 yumurtlama takibi
3 aşılama
3 tüp bebek
2 yılda biraz fazla değilmi?? Son tüp bebeğin üstünden bir yıl geçti bir yıldır nadasa bırakmıştım kendimi...sanırım başlıycam tekrar bi güç bulabilirsem kendimde...

arkadaslr bende hazirann 3 de 4senemi bitirdim 4 sene boyunca hiç korunmadım evlendiğimde 28 yaşindaydm zaten anne olma zamanm geldide geciodu kendimce anne olmak için evlendim ama sonuç 3 başarısız tüpbebek hormonlarım ve psikolojim bozuldu zaten sosyal biri değildim şimdi daha asosyal oldum insan içinde kalabalıklarda olmayı sevmiorum zaten beni görenya dilenci duasına başlıo acıyarak yada bebelerini çekiolar sanki yiycem bebelerini salak şeyler çok üzülüom ama napıım allahtan gelene boynumuz kıldan ince oo istemezse 10kerede tedavi görsek olmaz ben artık allahıma havale ettim ben derdimin çaresini dualarda ve tıpta aradım ama artık parada yok sabırda belki sonra bende evlatlık düşünürüm işte bende durum bu herkese by allah yardımcımız olsun

arkadaslr bende hazirann 3 de 4senemi bitirdim 4 sene boyunca hiç korunmadım evlendiğimde 28 yaşindaydm zaten anne olma zamanm geldide geciodu kendimce anne olmak için evlendim ama sonuç 3 başarısız tüpbebek hormonlarım ve psikolojim bozuldu zaten sosyal biri değildim şimdi daha asosyal oldum insan içinde kalabalıklarda olmayı sevmiorum zaten beni görenya dilenci duasına başlıo acıyarak yada bebelerini çekiolar sanki yiycem bebelerini salak şeyler çok üzülüom ama napıım allahtan gelene boynumuz kıldan ince oo istemezse 10kerede tedavi görsek olmaz ben artık allahıma havale ettim ben derdimin çaresini dualarda ve tıpta aradım ama artık parada yok sabırda belki sonra bende evlatlık düşünürüm işte bende durum bu herkese by allah yardımcımız olsun

cCANIM KENDİNİ ÜZME. İNŞALLAH HEPİMİZ MUTLU HABERİ ALACAĞIZ. VE BURDAN ARKADAŞLARIMIZ İLE PAYLAŞACAĞIZ. İNSANLAR ÇOK CAHİL AMA ŞUNU UNUTMAMAK GEREKİYOR. ALLAH NE DEMİŞSE O OLACAK.

Back
X