• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tedavisi olmayan Hastalığım

Sizde ne kadar surdu? Hangi bolgelerdeydi ve siddeti neydi?
Yuzumdeydi en cok yanaklarimda oluyordu , 7 8 ay doktor gezmekle gecti acile gittigimi bile bilirim yaniyorum diye , tabii prk takan olmuyor sonra oylesine universitenin poliklinligine gittim kampusun icindekine ders arasiydi bu nemlendiriciyi onerdi yine oylesine aldim basit bisey ama kurtuldum dedigim gibi duzenli nemlendr tekrarlamamasi icin hergun sabah aksam sur. Oyle arko nivea gbi nemlendiriciler dahada bozar demisti nem dengesini bi dene derim iyilesene kadar her seyi deneyeceksin careni bulana kadar yapacak bisey yok canim

nerden başlayayım anlatmaya bilmiyorum.
Öyle kötüyüm ve çaresizim ki.
Geçen sene dereceyle üniversiteyi kazanmıştım. İstanbula gidecektim, yıllardır istediğim şehirde istediğim bölümü okuyacaktım. Öyle mutluydum ki. Annem ve babamın yüzündeki gururu her gördüğümde daha da mutlu oluyordum.
İlk başlarda her şey güzeldi. Yeni bir çevre yeni arkadaşlar.. bir erkek arkadaşım da vardı çok seviyordum.
Ama uzun sürmedi. Tam final haftamdı ders çalışıyordum elimi gözüme bir attım bir sürü kirpik elimde. Aynı zamanda kaşlarım da dökülüyodu. Bir kaç hafta sonra cildim de dökülmeye başladı. Derim resmen elime geliyordu ve acı biber sürülmüş gibi yanıyordu.
Kaç doktora gittim, neler denedim. Denemediğim ilaç kalmadı ki zaten doktorlar tedavisi yok sadece kortizonla baskilayabiliriz dediler.
24 saat yanan bir surat düşünün. Bunu yazarken bile buz koyarak yazıyorum. Ve ben bu acıyı 6 aydır yaşıyorum.
Kendime özgüvenimi kaybettim. O kadar çirkin duruyorum ki kaşlarım kirpiklerim cilt döküntülerinden dolayı kepekli gibi duruyor.
Modern tıbba inancımı zaten kaybettim.
bu hastalıktan nasıl kurtulacagim. Sifa allahtandir diyip dua ediyorum ama rahatlatamiyorum kendimi. Okulu birakip ailemin yanina donmeyi dusunuyorum. Yurt hayati ayri bir bunaltiyor beni. Hic degilse orda ailem var. Bir taraftan bunu da yediremiyorum kendime universite hayatini yasayamamak o kadar koyuyor ki. Keske kanser falan olsaydim hic degilse ölüp kurtulurdum diyorum bazen. Böylesi her gunum acı dolu psikolojim zaten yerlerde. Ne olur bana bir şey deyin.
.
Çok gecmis olsun canım Allah şifa versin.Aloe vera jeli denedin mi?Mucize birşey..%100 doğal.Aktarlarda var heryerde eczanelerde de

Merhaba

Öncelikle gecmis olsun.Simdi sizin icin baktim .Ben almanya`da yasiyorum.Buradaki homöopatlar vejetaryan beslenmeyi öneriyor.Bol bol pismemis sebze ve süt ürünleri önerilmis.Bunun disinda karbonhidrat ve asiri yagli besinlerden kacinmak gerektigini söylüyorlar.

Cinko tabletleri ve c vitamini destegi yapiliyormus,Kükürt icerikli kremler tavsiye ediliyor.
Bunun disinda yine elma sirkesi var ama bunu zaten biliyorsunuz.Isirganotu ve karahindiba cayini da öneriyorlar.
Ben daha sonra forumlara girip bakarim.Bu durumdaki insanlarin ne yaptigini okurum.Bir sey bulursam yine yazarim.

Bir de bence kesinlikle stresten uzak durmaya calisin.

Hulya kayhana mesaj atmistim yazin, kortizon kullandiysan bir sey yapamayiz tarzi bastan savma bir cevap vermisti
Sizin tanidiginizin hastaligi neydi ve hangi bayiye gitti
Sedef hastasıydı. kortizonlu ilaçlar da kullanmıştı ama şuan halinden çok memnun, vitamin takviyesi, karaciğer detoksu ve yağlarla şuanki halinden çok memnun. Bayi istanbulda da değil. Ama istanbuldaki bir bayiye ben de gittim. Uyku düzenim ve dikkat eksikliği için koklamalık yağlar verdi ve ben çok memnun kaldım. Bence bir bayiye gidip görünün yine de . Bişey kaybetmezsiniz.Nasıl öyle bir cevap verdiğini anlamadım. Çok ilginç geldi. Bayadır takip ediyorum. Kendisiyle hiç görüşmedim ama kestirip atacağını hiç düşünmemiştim.

Belki alakası yok ama ben de urtiker atlattım. Ve ummadik yerden sifa çıkar bana bir aile hekimi yardım etmişti Allah bin kez razı olsun. Cilt hastalıkları çok zordur ama tedavileri de var

Şuan yazdiginiz icin cok mutluyum cunku ben de aidin salihin ogrencisine gittim fatihteki
Sanirim sizde gtmissiniz
Şuan tek umudum bu tedavi diyebilirim işe yarıyor mu? Hastaliklarimiz da benzer
Tedaviyi uyguladığım süre içersinde çok iyi gidiyordu, diyet programı hacamat tedavisi derken 7 hafta çok iyiydi en ufak kaşıntı vs kalmamıştı ama emzirme döneminde olduğum için karaciğer temizliğini yapamadım. Çocuklara bakacak kimse yoktu, o ortamada çocukları sokmamın hijyen açısından çok doğru olmayacağı söylendi. Bir çok akrabam Ankara ve İstanbul’da ki yerlerine başka rahatsızlıkları için gittiler sonuçları olumlu. Fakat hacamat günlerini takip etmeniz gerekiyor ,, işi ticarete döktükleri için günleri birleştirip bugünde yaptıra bilirsiniz diye sizi yönlendirmeye çalışıyorlar.
Gerçekten psikolojik açıdan çok zor bir durum hele birde yüzünüzde allah yardımcınız olsun ve Şafi ismi ile en kısa zamanda şifa verdin.

Allah şifa versin canım iyi bir ezcacı bulup iyi bir krem yaptır benim çevremde tanıdıklarım hatayda çok iyi bir ezcanı varmış ona özel krem yaptırmıştı ten renkleri açılmış yüzde hiç gitmeyen çil lekeler gitmişti buzla geliyordu o krem yüzleri inanılmaz degişti Rabbim seni sınıyor demekki sevdiği kulusun sende bir güzellik farketmiş.

İstanbuldasınız madem randevu bulabilirseniz Prof.Dr. Agop Kotoğyan' a gitmenizi tavsiye ederim. Onun üzerine dermatolog yok. Kolsuz Agop olarak da bilinir.
Umarım kısa sürede şikayetleriniz hafifler.

Geçmiş olsun Rabbim twz zaman da versin aifanizi inşallah
Egzamanin cok çeşidi var
Benim oğlum da süt alerjisi vardi ve bu sebeble egzamasi
Tam adini bilmiyorum dermotit egzama demişti sanırım doktor
Beslenmemizj değiştirdik içinde süt olan hiçbişey yemedij ve kullanmadığım ilaç krem kalmadi en son cok da iyi olmadığı söylenen bi doktora gittim coresatin verdi
Bi onla geçti, bizinki pembe renkli olandi

Bi doktoruna sor ve kullan derim canım
Biz normal şampuan kullanmazdik güneşe dahi cikamazdik yaralar döküntüler o kadar derin ve cok olurduki:(
Geçmiş olsun

Çok çok geçmiş olsun Allah şifasını verir inşallah bende evlendikten 6 ay sonra böyle birşey olmuştu vücudun yüzüm her yerimde kasintiyla başlamıştı çok kötüydü bi çok doktor gezdim anlamadı kimse aileden gelen alerji vücudum var ve ürtiker yani kurdeşen olmuştum bi prof anlamıştı inanır mısın yağışından buzdolabının önünde yatıyordum o derece ve kaç yıl oldu kızarıklıklar yok ama kaşıntı devam ediyor ara ara en iyisi hiç stres yapmaman gerekiyor bu hastalıkla pek ilgisi yoktur belkide ama yinede stresten uzak dur en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.

Geçen sene dereceyle üniversiteyi kazanmıştım. İstanbula gidecektim, yıllardır istediğim şehirde istediğim bölümü okuyacaktım. Öyle mutluydum ki. Annem ve babamın yüzündeki gururu her gördüğümde daha da mutlu oluyordum.
İlk başlarda her şey güzeldi. Yeni bir çevre yeni arkadaşlar.. bir erkek arkadaşım da vardı çok seviyordum.
Ama uzun sürmedi. Tam final haftamdı ders çalışıyordum elimi gözüme bir attım bir sürü kirpik elimde. Aynı zamanda kaşlarım da dökülüyodu. Bir kaç hafta sonra cildim de dökülmeye başladı. Derim resmen elime geliyordu ve acı biber sürülmüş gibi yanıyordu.
Kaç doktora gittim, neler denedim. Denemediğim ilaç kalmadı ki zaten doktorlar tedavisi yok sadece kortizonla baskilayabiliriz dediler.
24 saat yanan bir surat düşünün. Bunu yazarken bile buz koyarak yazıyorum. Ve ben bu acıyı 6 aydır yaşıyorum.
Kendime özgüvenimi kaybettim. O kadar çirkin duruyorum ki kaşlarım kirpiklerim cilt döküntülerinden dolayı kepekli gibi duruyor.
bu hastalıktan nasıl kurtulacagim. Sifa allahtandir diyip dua ediyorum ama rahatlatamiyorum kendimi. Okulu birakip ailemin yanina donmeyi dusunuyorum. Yurt hayati ayri bir bunaltiyor beni. Hic degilse orda ailem var. Bir taraftan bunu da yediremiyorum kendime universite hayatini yasayamamak o kadar koyuyor ki. Keske kanser falan olsaydim hic degilse ölüp kurtulurdum diyorum bazen. Böylesi her gunum acı dolu psikolojim zaten yerlerde. Ne olur bana bir şey deyin.
çok geçmiş olsun canım..
Araştırma hastanesine mi gittiniz bilmiyorum ama alternatif tıp uzmanları ile gorusurun derim fb ta bir grup var orda bilgili birileri yönlendirme yapabilir dilersen o grubun ismini vereyim bahsettim grubun kurucusu da istanbulda şahsen tanıdığım biri değil bunu belirteyim

pardon süt ürünleri diyeti yapmaliymissiniz.ben tam tersini yazmistim.baska bir arkadas daha iyi söyleyince bir daha baktim evet öyleymis.ayrica kolsuz agop denilen doktoru ben de duymustum.

Hastaliginizdan cok universite hayati yasayamamanizi dert ediyorsunuz sanki..
iyilesince yasarsiniz dilediginiz gibi, simdi iyi olmaya odaklanin sadece.

geçmiş olsun aynı hastalık mı bilmiyorum ama arkadaşım da buna benzer bir sorunla karşılaşmış yüzü kıpkırmızı olup heryeri yara olmuş en son ankarada bir üniversite hastanesine gidiyordu sanırım her ay bir serum gibi birşey veriyorlardı yüzü iyileşti. Mutlaka bir araştırma yaptırın

Hastalığının adı ne bende buna çok benzer bir şey vardı

Çok çok geçmiş olsun, sağlıktan önemli bişey yok, Türkiye'de tıp çok iyi mutlaka bilen birileri bir uzmanı vardır. İyi araştırın ve bakın bir sürü öneri gelmiş asla ihmal etmeyin hepsini deneyin derim. Acil şifalar dilerim

Canım çok geçmiş olsun. Sakın okulunu bırakma. Tedavin içinde umutsuzluğa kapılma. Bu dünyada çaresiz bir hastalık yoktur. Çaresi henüz bilinmeyen hastalık vardır. Başka hastanelere git. Tanınmış alternatif tıp konusunda uzmanlaşmış bitki bilimcilerin reçetelerine bak. Asla umudunu kaybetme. Mutlaka çaresi vardır. Araştır. Pes etme.

Gecmis olsun.
Çay ağacı yağı, iyi bilinen bir anti-mikrobik ve anti-fungal ajandır. Topikal olarak uygulanarak seboreik dermatitle mücadele eder. Aktardan veya internetten organik çay ağacı yağı satın alın. Zeytinyağına 4-5 damla çay ağacı yağı katın. Egzama olan küçük bir yere uygulayın, tahriş edip etmediğine bakın, şayet sorun yoksa tüm etkilenen alana sürüp, 30-60 dakika bekletip, soğuk su ile durulayın.

Bunu netten buldum canim.Sadece saf zeytinyagi sursenbile faydasini gorursun.
Benim yanak bolgemdeki kizarikligi zeytinyagi gecirdi insallah sana da faydasi olur.

Back
X