Tedavisinden kalan elinde cetrotide olan varmı ? Kocaeli 🙏

Ayse543261

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2020
18
6
36
Merhabalar
Daha önce tedavisinden kalan elinde cetrotide kalan varsa lütfen özelden yada burdan yazarsa sevinirim.
Kocaeli de yaşıyorum.

Eregli-Karamürsel'deki evimde gonapeptyl kalmıştı. Cetrotide muadili. 3 veya 4 taneydi. Yazlık ev, ben evde değilim ama almak isterseniz görevli arkadaş yardımcı olur.

Eregli-Karamürsel'deki evimde gonapeptyl kalmıştı. Cetrotide muadili. 3 veya 4 taneydi. Yazlık ev, ben evde değilim ama almak isterseniz görevli arkadaş yardımcı olur.
Önceki tedavimden kalan gonapeptyl benimde hiç acılmamış var. Eminmisiniz muadil olduğuna. Cetrotidenin muadili yok demişlerdi. Eğer öyleyse çok sevinicem.
Teşekkür ederim cevap verdiniz yinede 🙏

Önceki tedavimden kalan gonapeptyl benimde hiç acılmamış var. Eminmisiniz muadil olduğuna. Cetrotidenin muadili yok demişlerdi. Eğer öyleyse çok sevinicem.
Teşekkür ederim cevap verdiniz yinede 🙏
Ben tedavimde cetrotide yerine kullanmıştım, doktorum onu önermişti bulamayınca. Benim için etkili oldu ama doktorunuz bilir tabii.

Merhabalar ,
Bende cetrotide bulamayınca gonapeptly kullanmaya başladım bugün kontrol de hiç yumurtam oluşmadı doktor sana hiç yaramadı dedi iptal oldu . Her vücuda etkisi farklı tabi mecbur cetrotide bulucam

Merhabalar
Daha önce tedavisinden kalan elinde cetrotide kalan varsa lütfen özelden yada burdan yazarsa sevinirim.
Kocaeli de yaşıyorum.
Merhaba bende var , hatta çok üzüldüm zor buldum ama ilacı kesti şimdi doktor, bu arada İstanbul'dayım, özelden yazabilirsiniz,

Back
X