Merhaba ben de iki ay gonaphene kullandım, sonra tedaviye ara vermek istedim bazı sebeplerden ve ucuncu ay hamile kaldim:) allah sana da nasip etsin en kisa zamanda.
bir düşüğüm olmuştu düşüğümden sonra iki yıl bebek için uğraştık.
sonra doktora tedavi için başvurduk eşimde hiç birşey çıkmadı banada ilaç verdi klomen ve prengly
bunları beş ay kullandım olmadı bir gelişme. beş aydan sonra rahim filmi istedi filim temiz çıktı tıkanıklık olmadığını gördük. filmden sonra bir ay ara verdik. tekrar çağırdı doktorum bu sefer göbekten iğne verdi gonal-f 450 diye bir ilaç bu ilacı 3 ay kullanacaktım göbekten hergün uygulayarak. ben bir ay yaptım bu iğneyei kendim daha sonra kızdım bıraktım depresyona girdim artık verirse allah kabulumdur vermezsede kabulumdur dedim. aradan 3 ay sonra hamiş olduğumu öğrendim.
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın çok güzel bir duygu. tek yapmanı gereken arkadaşlar kafanıza çocuk konusunu takmayın gayet rahat olun. ben buna inandım buna güvendim tabi allahın takdiri ama önce insan rahat olmalı.
sevgiyle kalın allah hepinizin gönlüne göre versin.
Hamileligim icin doktora gittigimde doktorun bana soyledigi tam olrak su: "genelde hamile kalmak icin kullanilan ilaclar birakildiktan sonra ve de stres yapilmadiginda bebek oluyor". ben cok kafama takiyordum, sonra amaan bosver olursa olur olmazsa olmaz dedim ve inan hamile kaldigim ay hic kafama takmadim. Bir de baktim bebis geliyor:)) En onemlisi kafana takma, stres yapma gerisi gelecek inan bana.inşallah arkadaşlar ya vallahi nasıl umutsunuz içime bi bilseniz.Allah'ım bana ve tüm isteyenlere gösterir umarım mucizesini.Sevgiler...:teytey:
sevgili arkadaşım gerçekten herşey önce beyinde bitiyor ben 4 yıl tedavi gördüm amiliyatlar aşılamalar herşeyi denedik klomeni bende çok kulandım ama olmadı bitürlü tam herşeyden umudumu kesmişken hamile olduğumu öğrendim şu an 7 aylık hamileyim 2 aysonra inşşalah kızıma kavuşucam. önce allahtan diliyicen canım hayırlısıysa ozaten zamanı gelince veriyor umudunu hiç bizaman yitirme canım arkadaşım.a.s.
ya canim inanmaz miyim,oyle cokki ara verip hamile kalan'bana da boylesi mi nasip olur bilmiyorum ama inaniyorum ki ben de bi gun hamile kalip bebegimi kucagima alacagim hayirlisiyla...Allahim sana nasip etmis ne guzel,kucagina da alirsin umarim hayirlisiyla..Cook opuyorummmŞenizHamileligim icin doktora gittigimde doktorun bana soyledigi tam olrak su: "genelde hamile kalmak icin kullanilan ilaclar birakildiktan sonra ve de stres yapilmadiginda bebek oluyor". ben cok kafama takiyordum, sonra amaan bosver olursa olur olmazsa olmaz dedim ve inan hamile kaldigim ay hic kafama takmadim. Bir de baktim bebis geliyor:)) En onemlisi kafana takma, stres yapma gerisi gelecek inan bana.
Arkadaşlar merhebelar...Ben 5 ay klomen ve prengly sonra da bir kez puregon ve ovitrelle kullandım ama malesef olmadı.Şimdi bir iki ay ara vermek istedim,çok yıprandım çünkü,hayal kırıklığı çok kötü bişey..
Şimdi merak ettiğim aranızda ya da çevrenizde var mı böyle hamile kalan var mı?
Hamile kalan arkadaşlar,sizi çok tebrik ederim.Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?