Tedaviye ara verip hamile kalan var mı???

asyacan7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2008
794
2
96
42
Konya
Arkadaşlar merhebelar...Ben 5 ay klomen ve prengly sonra da bir kez puregon ve ovitrelle kullandım ama malesef olmadı.Şimdi bir iki ay ara vermek istedim,çok yıprandım çünkü,hayal kırıklığı çok kötü bişey..
Şimdi merak ettiğim aranızda ya da çevrenizde var mı böyle hamile kalan var mı?
Hamile kalan arkadaşlar,sizi çok tebrik ederim.Sevgiler..

ben varım canımmm
4 yıl boyunca gonaphene ve de klomen kullandım klomenle hıc yumurtam gelısmedı
gonaphene basladım yumurta gelıstı falan fılan aynı seyler en son martta gonaphene kullandım yumurtam 22 mm olmustu catlatma ıgnesı oldum ıkı gun ılıskı ama sonuc bısey olmadı sonra bıraktım tedavıyı yeter dedım artık hatta artık olmasın ıstemıyorum bıle dedım
nisan da adet oldum mayısda da hamıleydım :) hıc umudunu yıtırme ve hıc dusunme olacaksa ınan oluyorrr benım adetım bır gun gectıgınde dr gıttım bhcg 0 cıktı sokturucu alayım dıye gıttım ama adet belırtılerım var dıye kullanmayım bekleyeyım dedım bır gun ıkı gun derken 10.gun tekrar gıttım bu kez hamılesın dedıler
dusunsene adet olman gereken tarıhte bebegım henuz ılk adımı atıyormus
yumurtam gec olusmus ve ılıskı de denk gelmıs ve bebeişim bizee hos gelmısssss
demek ıstedıgım kım ne derse desın iş bızde bıtıyor bırak akısına su gun ılıskı bu gun derken hem bebegımız gelmıyor hemde bız onun gelecegı gunu ertelıyoruz boyle yaparak

Son düzenleme:
canımbende klomen kullnıp çatlatma yaptırdığım halde hamile kalamıyordum .. bu ay hiç birşey yapmadım . ne ilaç ne çatlatma.. ama dün hamile olduğumu öğrendim. ...:teytey:hala inananıyorum bende... demekki herşey beyinde bitiyor canım ..en iyi ilaç mutluluk ..stres cetvel gün tutma hepsini bi kanara bıraktım .. ohh na güzelmiş böyle hamile kalmak .. inşallah sende en kısa zamanda bu duyguyu tadarsın canım ..a.s.

merhaba canım bende 18 ay tedavi gördüm senin gibi çok yıprandığım için bıraktık tedaviyi bebek konusu tamamiyle aklımdan çıkmıştı ikisene sonra kendiliğinden hamile kaldım şimdi bebişimizi bekliyoruz en kısa zamanda seninde olur inşallah

Ayy arkadaşlar saolun ya ilaç gibi geldiniz.Umudumu yitirmeye başlamıştım.Allah çok büyük ben de sizden duyduklarımla daha çok inanıyorum artık olacağına.Çok teşekkürler arkadaşlar.Allah bebeklerinizle size mutlu günler nasip etsin.

Bende 10 Ay Sonunda Tedaviyi Ve Gebelik Testi Yapmayi Isi ölçmeyi Biraktim Ve O Ay Hamile Kalmişim önemli Olan Kafadan çikarmak Bence Inşallah Tez Zamanda Kavuşursun Bebeğine

canım ben klomenle hamile kaldım kullanmamın 2.ayında hamileydim umarım en kısa zamanda sende hamiş olursun

Merhaba ben de iki ay gonaphene kullandım, sonra tedaviye ara vermek istedim bazı sebeplerden ve ucuncu ay hamile kaldim:) allah sana da nasip etsin en kisa zamanda.

Merhaba ben de iki ay gonaphene kullandım, sonra tedaviye ara vermek istedim bazı sebeplerden ve ucuncu ay hamile kaldim:) allah sana da nasip etsin en kisa zamanda.

inşallah arkadaşlar ya vallahi nasıl umutsunuz içime bi bilseniz.Allah'ım bana ve tüm isteyenlere gösterir umarım mucizesini.Sevgiler...:teytey:

bir düşüğüm olmuştu düşüğümden sonra iki yıl bebek için uğraştık.
sonra doktora tedavi için başvurduk eşimde hiç birşey çıkmadı banada ilaç verdi klomen ve prengly
bunları beş ay kullandım olmadı bir gelişme. beş aydan sonra rahim filmi istedi filim temiz çıktı tıkanıklık olmadığını gördük. filmden sonra bir ay ara verdik. tekrar çağırdı doktorum bu sefer göbekten iğne verdi gonal-f 450 diye bir ilaç bu ilacı 3 ay kullanacaktım göbekten hergün uygulayarak. ben bir ay yaptım bu iğneyei kendim daha sonra kızdım bıraktım depresyona girdim artık verirse allah kabulumdur vermezsede kabulumdur dedim. aradan 3 ay sonra hamiş olduğumu öğrendim.
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın çok güzel bir duygu. tek yapmanı gereken arkadaşlar kafanıza çocuk konusunu takmayın gayet rahat olun. ben buna inandım buna güvendim tabi allahın takdiri ama önce insan rahat olmalı.
sevgiyle kalın allah hepinizin gönlüne göre versin.

Ya canım benim düşüğüm olmadı ama tam da senin yaşadıklarının aynısını yaşadım ben de ilk iğneden sonra bıraktım bu ay,aynı senin gibi ayy inşallah senin gibi olur banimde ya.Klomen prengly,rahim filmi hepsi ömür törpüsüydü ya.Bu göbek iğnesi de çok umutlandırdı beni ama olmadı.Sanırım haklısın stres yapmamalı..Çok saol ilgilendiğin için.Allah!ım yadım edecek biliorum.Sevgiler:teytey:

sevgili arkadaşım gerçekten herşey önce beyinde bitiyor ben 4 yıl tedavi gördüm amiliyatlar aşılamalar herşeyi denedik klomeni bende çok kulandım ama olmadı bitürlü tam herşeyden umudumu kesmişken hamile olduğumu öğrendim şu an 7 aylık hamileyim 2 aysonra inşşalah kızıma kavuşucam. önce allahtan diliyicen canım hayırlısıysa ozaten zamanı gelince veriyor umudunu hiç bizaman yitirme canım arkadaşım.a.s.

inşallah arkadaşlar ya vallahi nasıl umutsunuz içime bi bilseniz.Allah'ım bana ve tüm isteyenlere gösterir umarım mucizesini.Sevgiler...:teytey:
Hamileligim icin doktora gittigimde doktorun bana soyledigi tam olrak su: "genelde hamile kalmak icin kullanilan ilaclar birakildiktan sonra ve de stres yapilmadiginda bebek oluyor". ben cok kafama takiyordum, sonra amaan bosver olursa olur olmazsa olmaz dedim ve inan hamile kaldigim ay hic kafama takmadim. Bir de baktim bebis geliyor:)) En onemlisi kafana takma, stres yapma gerisi gelecek inan bana.

Allahim insallah hayirlisiyla yaparsin dogumunu,ben de cooook istiyorum sizin gibi olmayi...Zaten ara verince ister istemez unutuyo insan,baska islere dalio.Sizler ii ki varsiniz .Hep umutsunuz.Allahim eminim cok guzel bi anne olacaksin.sabirla bekleyip kucagina almak muhtesem olmali.Cok saol ilgilendigin icin'sevgiler.

ya canim inanmaz miyim,oyle cokki ara verip hamile kalan'bana da boylesi mi nasip olur bilmiyorum ama inaniyorum ki ben de bi gun hamile kalip bebegimi kucagima alacagim hayirlisiyla...Allahim sana nasip etmis ne guzel,kucagina da alirsin umarim hayirlisiyla..Cook opuyorummmŞeniz

canım eğer kendine bi mucize arıyorsan işte o benim....3 sene önce evlendim evlendikten sonra 40-50 günde bir adet görmeye başladım ağrılarım vardı doktora gittim yapılan test sonucu bana asla çocuğumun olmayacağını söyledi ağlayarak eve geldimn başka bi doktora daha gittim o da aynısını söyledi kahrolmuştum...bu arada rahatsızlığımda devam ediyordu tavsiye üzerine çok iyi bi doktora gittim bana daha bakar bakmaz rahatsızlığımın adını söyledi polikistik over...hemen tedaviye başladık haplar iğneler...olmuoyr olmuyordu...tam 5 ay ilaç kullandım gebelik olmadın doktor daha fazla devam edemeyiz biraz bekleyelim dedi ve aradan 5 ay geçti ....tedavi zamanında adetim düzene girmişti geçen sene mart ayında adetim gelmedi eyvah gene düzenim şaştı dedim hamileliği unutmuştum bileee...arkadaşım ısrar etti test yaptık veeeeeee çift çizgi.....işte sözlerin bittiği andı benim için.....hemen doktoruma gittim 2 aylık hamileydim şimdide 7,5 aylık dünyalar güzeli bi kızım var....Allah a hep inandım bekledim ve şimdi çok mutluym....inşallah seninde dünyalar güzeli bir bebeğin olur...ama şuna inan stres çok önemli stres büyüyen yumurtayı küçültüyorsakin ol inan ve bekleee...
hadi bakalım inşallah anneyim dediğin günüde görürüz......

arkadaslar Allah cok buyuk iste.Hepiniz sonunda kavusmussunuz bebeklerinize.Umarim hamile olanlar hayirlisiyla kavusursunuz bebeklerinize.Allah'm bebegime beni ve benim gibi bekleyen herkese verir en kisa zamanda..
Bekliorum artik sabir ve umutla..
Ii ki varsiniz ve umutsunuz icim de.Hamile kaldigimda insallah gorusecegiz burda...

keşke bende sizin gibi iradeli olabilsem yeter artık diyip bikenara atabilsem beynimdekileri ama olmuyo yapamıyorum sabırsızlanıyorum inş.Rabbim her dileyene verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…