Tedaviye ara verip hamile kalan var mı???

keşke bende sizin gibi iradeli olabilsem yeter artık diyip bikenara atabilsem beynimdekileri ama olmuyo yapamıyorum sabırsızlanıyorum inş.Rabbim her dileyene verir.

ınsallah hepimiz hamıle kalırız arkadasım.Stres yapmamamız gerek yoksa olacagı varsa da olmuyo.Ben tedavıye ara verıp hamıle kalan arkadasların rahatlıktan hamıle kalabıldıklerıne ınanıyorum tabı ılaclar da sonradan etkılı olmustur ama stres olmayınca daha rahat olduguna ınanıyorum.

çok saolun arkadaşlar,umarım en yakın zaman da ben de kalırım hamile ve isteyen herkes...

canım umudunu yıtırme olur ınsallah,benım arkadasın yengesının cocuğu olmuyodu oda ılac ığne tedavısı gordu 14 yıl boyunca ve sımdı 2 aylık kızı var.ne ılac kullandığını falan bılmıyorum ama oda senın gıbı coğu zaman umudunu yıtırıp ara verdı tedavıye ama sonra yıne devam ettı.ve 14 yıl sonra bır kızı oldu allah sana ve butun anne olmak ısteyenlere hayırlı evlatlar nasıp etsın tatlım.

kimse yok mu gerçekten?

canım bende 3 ay tedavi gördüm ama olmadı dr. yokmuş başka dr. gittim oda bu ay dinlenin şu testleri yaptırın gelin bu ay ilaç yok dedi testleride yaptıramadım bu ay adet olmayı bekliyordum testler için ama gerek kalmadı çünkü hamileyim bence herşey psikolojik

Çok sevındımm arkadasım yaaa umarım ya ınsallah olurr.Öyle çok istıorum kı.Allah'ım hepimize nasip etsin kısa zamanda yaaa...Çokk sevınıyorum senın ve senın gıbı olanlar için...:dance::teytey:

tatlim gebelik oldu mu senin..aradan 7 sene gecmis gerci :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…