- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
Tup bebek tedavisine baslicam ama bi türlü korkumu yenemiyorum negatif alma korkusunu aşamadığım için gidemiyorum nasıl asacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi anlıyorum sizi, aynı korkularla başladım tedaviye..Hatta hep zaten ilk denemede tutmazsa,negatif olursa tekrar deneriz diye yatıştırdık kendimizi eşimle..Ama mucizemiz ilk seferinde bizimle..Güzel düşüncelerle başlayın tedavinize ama negatif olursa da unutmayın bu herşeyin sonu değil. Umarım herşey güzel gider sizin için, mucizeniz sizi bulurTup bebek tedavisine baslicam ama bi türlü korkumu yenemiyorum negatif alma korkusunu aşamadığım için gidemiyorum nasıl asacağım
1 senedir erteliyorum gercekten bu konuyu mart ayında kurtaj oldum ama tekrar tekrar o tedaviyi almaya korkuyorum aşamadim bir türlüÇok iyi anlıyorum sizi, aynı korkularla başladım tedaviye..Hatta hep zaten ilk denemede tutmazsa,negatif olursa tekrar deneriz diye yatıştırdık kendimizi eşimle..Ama mucizemiz ilk seferinde bizimle..Güzel düşüncelerle başlayın tedavinize ama negatif olursa da unutmayın bu herşeyin sonu değil. Umarım herşey güzel gider sizin için, mucizeniz sizi bulur![]()
Anladım daha önce tedavi oldunuz demek ki..Çok zor bir süreç, hele ki baştan yaşamak daha da zor olsa gerek..Ama çok güzel bir sonuç alma ihtimaliniz var, sırf bu ihtimal için tekrar denemeye değer bence..İmkanınız varsa psikolojik destekte alabilirsiniz, aynı tedaviyi tekrar alsaydım kesinlikle psikolojik destej almayı düşünüyordum..1 senedir erteliyorum gercekten bu konuyu mart ayında kurtaj oldum ama tekrar tekrar o tedaviyi almaya korkuyorum aşamadim bir türlü
3 kere denedim cnm bir oglum var en son kurtaj oldum işte korkular var psikolojik destek almaya da başladım ama bakalım nolcakAnladım daha önce tedavi oldunuz demek ki..Çok zor bir süreç, hele ki baştan yaşamak daha da zor olsa gerek..Ama çok güzel bir sonuç alma ihtimaliniz var, sırf bu ihtimal için tekrar denemeye değer bence..İmkanınız varsa psikolojik destekte alabilirsiniz, aynı tedaviyi tekrar alsaydım kesinlikle psikolojik destej almayı düşünüyordum..
bence psikolojik destek alıp da bu korkuyu yenmeden başlamayın tedaviye çünkü psikoloji çok çok büyük oranda etken.Tup bebek tedavisine baslicam ama bi türlü korkumu yenemiyorum negatif alma korkusunu aşamadığım için gidemiyorum nasıl asacağım
Zaten öyle yapıyorum şu an ama hala bastirqmadim o korkuyubence psikolojik destek alıp da bu korkuyu yenmeden başlamayın tedaviye çünkü psikoloji çok çok büyük oranda etken.
Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsın ınsallah:) Sonucu guzel olucakTup bebek tedavisine baslicam ama bi türlü korkumu yenemiyorum negatif alma korkusunu aşamadığım için gidemiyorum nasıl asacağım
Bir çocuğunuz varmış zaten3 kere denedim cnm bir oglum var en son kurtaj oldum işte korkular var psikolojik destek almaya da başladım ama bakalım nolcak
Ay evet negatif alma korkusu çok daha kötü insan zaman geçtikte evham yapiyor en iyisi beklememek sanırımNegatif alma korkusu, negatif olduğunu bilmekten çok daha kötü bir durum. Belirsizlik, umutla karışık endişe yerine "en azından denedim, elimden geleni yaptım" demek çok daha iyi. Hem ilkinde olmazsa bir daha denersiniz. Zaten anladığım kadarıyla bir evladınız varmış. En kötü tek çocukla kalırsınız, hiç annelik duygusunu tatmamış değilsiniz ya. Moralinizi bozmayın, olumsuz düşüncelere kapılmayın bence.
EmekBir çocuğunuz varmış zaten
Olmazsa ne kaybedersiniz ?
Ins cok tesekkur ederimAllah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsın ınsallah:) Sonucu guzel olucak