Tedaviye gitmemize izin vermiyorlar

Perimasali3737

Birdaha keskeler olmasin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.218
1.155
48
Arkadaslar yorumlariniz icin konuyu burda acmak istedim ben tup bebek tedavisi goryrdm bu hafta sonu ankaraya gitmemiz gerekiyor tup bebek uygulamasi basliycak zaten sorunumuz buyuk hwr gecen zaman aleyhimze isliyor. Esim astsby ve komutani izin vermiyo bi kac ay sonra gitti diyor ama bizimde gitmemiz gerekiyor 3 senedir hep bu teskilat yuzunden tedaviye cok gec kaldik komutanda kendi oglunun okulun oldgu sehre tayin istedi 1 senedir cocugu olmadan duramadi ve gidiyor bizimde cocugumuz olmuyor ve tek caremiz tup bebek o bile cok zor kendine gelince evlat olur bize gelince hicbsey sizce ne yapmaliym 3 senedir gec kaldik zaten bi kac aydrda tedavi gorydm ve kesin gitmem lazim gecen her gun aleyhimze isliyor siz olsaniz ne yapardiniz

bir haftasonu idare edemiyorlar mıymış eşiniz olmadan, yoksa bu haftasonu mu özel bir etkinlik var?
eğer öyle ise izin alamaması normal, yapacak da pek bir şey yok.

yoksa normal bir haftasonu ve gıcıklığına izin vermiyorlarsa rapor vs alma imkanı var mı, askeriyede bu da zor diye duymuştum ama.

Sadece 2 günlüğüne gidecekse rapor alabilir. Tabi eşinizin izin isteği reddedildiğinden raporun neden alındığı da anlaşılacaktır. Sonuçta her şey bebek için ve sizin de zaman sıkıntınız varsa gözünüzü karartıp raporunuzu alın. Çok kinci biriyse belki gidene kadar eşinize biraz eziyeti olur.

Iznimzde var herseyi biliydu simdi vermiyo 3 senedir bekledim zaten artik sabredemyrm baskalarina gelince bedavadan izin veeilir bize gelince yok

komutanı durumun ciddiyetini biliyor mu ?

biliyorsa eğer çok ayıp ona.. yazıktır ya insanın vicdanı sızlar.
Aynen biliyo hatta bizi kendi yonlendrdi ve biz burdan sevkle gdyrz baskalari izne gidecek dyo sende bi kac ay sonra git dyo baskasnn keyfi izin biz niye zor durmda kalam ya

Bide olan izinimizi vermiyor herseyi bilmesine ragmen dgerlerini hep izne gonderyor bize yok keyfmden mi istym ya amelyat olma ihtimalimde var bu yuzden bi amelyat gecrdm tekrar olma ihtmalimde var inanin su ramazanlik gunde gozyasimi doktryrlar agzim kurudu

Aynen biliyo hatta bizi kendi yonlendrdi ve biz burdan sevkle gdyrz baskalari izne gidecek dyo sende bi kac ay sonra git dyo baskasnn keyfi izin biz niye zor durmda kalam ya

Allah yardımcınız olsun arkadaşım tez vakitte bir bebek sahibi olursunuz inşallah bizde olalım inşallah isteyen herkese Allah sağlıklı hayırlı bir evlat versin amin

Allah yardımcınız olsun arkadaşım tez vakitte bir bebek sahibi olursunuz inşallah bizde olalım inşallah isteyen herkese Allah sağlıklı hayırlı bir evlat versin amin
Canm cok sagol ama inan cok yoruldm her gun agliyorum bide cok gencm ve tek caremiz tup bebek o da olursa tutarsa o kadar masraf yapyz soncta butum elimizi avcmzu bunun icin harcyrz

Asker eşinin halini asker eşi anlar. Umarım her şey yoluna girer.

ahhh ahhh..
geçen sene sınavım vardı benim de ankara da. eşime yıllık izin vermediler. polis kendisi. silsile usulüyle en üst makama kadar çıktı aldık izni. çocuğum vardı mecbur eşim izin kullanmak zorundaydı.
siz de öyle yapın. belki özelinizi açmak gibi olacak ama anlatsın durumu en üste.

Canm bizdeki komutan herseyi biliyo bizi kendisi yonlendrdi ve sorun esimde oldgu icin esimin gitmesi lazim esim azosperm hastasi kac kere kntrlmz vardi gidemedik zaten ama bu ay benm ozel gunumde kesn gtmemiz lazim ikimzn islemleri baslyo zaten cok gec kaldik ucsuz bucaksiz bir ilcede gorev yapyrz burda hastane desen yok doktr desen yok burasi sevk etti zaten ankara tipa bide herkes izin kullancakms temmuzda ona git dyo bize siz 3. 4ay snra gdn dyo canm zaman zaten bizim aleyhmze isliyo zaten cok gec kalmssz 2 aydr ne cekym bi Allah bi ben bilirim evlat kokusuna hasretim iste iyce bittim tukendim bana kalsa ben her yere sikayet ederim ama iste esim durduryo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…