Tedaviye Nereden Başlamalıyız?

canım öncelikle psikolojik olarak kendini hazırlamanı öneririm
yaşınızın genç olması bir avantaj tabi ancak buna güvenerek tedaviyi ertelemeye başladığınızda bi bakmışsınız seneler geçip gitmiş
ama tüp bebek süreci mümkün olduğunca pozitif olmayı gerektiren bir süreç
kişiden kişiye değişiyor
ben tedaviye başladıktan ancak 2 ay sonra transferim yapılabildi bazılarında bu süreç 15 günde tamamlanabiliyor
o nedenle sabır çok önemli
malesef maddi anlamdada insanı zorlayabiliyor bunuda göz önüne almalısın
ankarada neresi daha iyi bilemiyorum ben istanbulda kadıköy şifa da yaptırdım
ilk denemem de pozitif sonuç aldım
inşallah bir an önce kavuşursun bebeğine

çok şükür maddi olarak pek bi kaygımız yok. Bizi tek endişelendiren nereden ve hangi doktorla başlamamız gerektiği :25:

kızlar su an ankarada
anatolıa
maya
genart bu 3ü arasındayım yardım edın lutfen bı an once baslamak ıstıyorum

kızlar su an ankarada
anatolıa
maya
genart bu 3ü arasındayım yardım edın lutfen bı an once baslamak ıstıyorum

canım şimdiden tedavin hayırlı olsun inşallah mutlu sona ulaşır bebişlenirsin...anatoliada hakan hoca var.anatolia kalabalık isim yapmış bir hastane.kalabalık olması biraz kötü ilgi azalıyor.ayrıca hakan hoca ünv. hocası.bazen sadece öngrüşmede görüyorsun transfer ve yumurta toplamada başka doktor oluyor ama bunu sana önceden söylemiyorlar.artıları eğer tüp bebek raporu çıkaracaksan kendileri çıkarıyorlar sen uğraşmıyorsun.kalacak yer ayarlıyorlar bu da güzel.

maya hakkında olumlu görüşler duydum genelde. en güzeli sen birebir konuş hangisi içine sinerse orada başla canım.çok araştırırsan kafan karışıyor.çünkü biri mayada yaptırmış tutmuş başkasınki tutmamış doğal olarak tutan iyi tutmayan kötü diyor.biri çok ilgili diğeri ilgi sıfırdı diyor.tabi hastadan hastaya değişir.rabbim nasip ettikten sonra kötü zannettiğimiz devlet hastanelerinde bile bir çok insan yaptırıp hamiş kalıyor.tamamen nasip meselesi canım.ama merkezinde önemi yok değil. eşinde sorun varsa önce kaan aydosu öneririm.ona bir görünsün.sonra sendeki soruna göre işlem yapılır tatlım...

genartın sahibi genetikçiymiş.lab. gelişmiş.özellikle erkek infertilitesinde başarılılar.gelişmiş teknikler kullanıyorlar.

Son düzenleme:
canım şimdiden tedavin hayırlı olsun inşallah mutlu sona ulaşır bebişlenirsin...anatoliada hakan hoca var.anatolia kalabalık isim yapmış bir hastane.kalabalık olması biraz kötü ilgi azalıyor.ayrıca hakan hoca ünv. hocası.bazen sadece öngrüşmede görüyorsun transfer ve yumurta toplamada başka doktor oluyor ama bunu sana önceden söylemiyorlar.artıları eğer tüp bebek raporu çıkaracaksan kendileri çıkarıyorlar sen uğraşmıyorsun.kalacak yer ayarlıyorlar bu da güzel.

maya hakkında olumlu görüşler duydum genelde. en güzeli sen birebir konuş hangisi içine sinerse orada başla canım.çok araştırırsan kafan karışıyor.çünkü biri mayada yaptırmış tutmuş başkasınki tutmamış doğal olarak tutan iyi tutmayan kötü diyor.biri çok ilgili diğeri ilgi sıfırdı diyor.tabi hastadan hastaya değişir.rabbim nasip ettikten sonra kötü zannettiğimiz devlet hastanelerinde bile bir çok insan yaptırıp hamiş kalıyor.tamamen nasip meselesi canım.ama merkezinde önemi yok değil. eşinde sorun varsa önce kaan aydosu öneririm.ona bir görünsün.sonra sendeki soruna göre işlem yapılır tatlım...

genartın sahibi genetikçiymiş.lab. gelişmiş.özellikle erkek infertilitesinde başarılılar.gelişmiş teknikler kullanıyorlar.

canım cok tesekkur ederım paylastıkların ıcın anatolıada rapor cıkartıyolar ama ben 22 yasındayım rapor ıcın 23 yasını doldurmak gerekıyomus ınankı 1.5 sene bekleyemem o yuzden bunun ıcın ayırdıgımız bütceyı kullanacagız.
bende ılk olarak kaan aydosa muane olsun esım sonra tup bebek merkezıne gıdelım dıe dusunuyorum
hafta ıcı hem genarta hem maya ya gorusmeye gıdecegım artık 2sı arasında karar verıcem hersey ıcın cok tesekkur ederım rabbım kımsenın göbişini sonrada kucagını bos bırakmasın her ısteyene anne baba olmayı nasıp etsın ınsallah.

Back
X