- Konu Sahibi gozdemmmmmm
Kontrolü olan arkadaşlar ne haberler var. Benim bugün kasıklarıma ağrılar giriyo... Siz nasılsınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gittim doktora daha yeni geldim eve hemen yazayım dedim 15 tane yumurtam oluşmuş. salı günü tekrar çağırdı.ama miğdem bulanıyor başım ağrıyor bunlar ilacın yan etkisiymiş doktor öyle dedi.sizdede varmı butür şikayetler
gozdemmmm cnm yumoslarin buyuyor..bel agrisi,kabizlik,kasik agrilari baslamasi normal..simdiden vucudunu duzene sok..kabizlik icin sabahlari ac karnina ilik su ic,bol bol salata lifli gidalar tuket,kayisi iyi gelir..transferden sonra kabiz olmaman gerek dikkat et kendine..ilac dozun yumurta gelisimine gore azalir belki yarin dusururler...
dozum dün de aynıydı bügün 150 üniteye düşürdü dün bide orgalutran diye bi ilaca başladım üç gün yapacağım onuda salı günü kontrolum var şikayetleri sorarsan hepsi bendede var fazlasıyla
yumurta sayın belli oldumu o iğne ne içinmiş acaba
benimkini azalttı 150 düştü seninkide belki bidaki kontrolden sonra düşer merak etme benimkilerde yarım saat arayla seninkinin tam tersi ben önce orgarutranı yarım saat sonrada puregonu yapıyorum canım
benimkilerin boyutu 14.5 en büyüğü en küçüğüde 4 e kadar düşüyo evet doğru diyorsun çatlamayı önlesin diye ikiside çünki içlerinde büyümüş olanlar çok var.ben dün kötüydüm ama buğün çok şükür iyiyiy.dün nerdeyse hastaneye gidecek kadar kötüydüm baş ağrısı bulantı çok kötüydü gece doktorumu ardı eşim ağrı kesici içebilirsin dedi içtim şimdi iyiyim moralinide hiç bozma bence stres yok okeymi
0.25 lik benimkide
yok canım dün ben oldum birini bugün ikincisini yapacam Allah izin verirse yarında yapacam son zaten toplam 3 doz yapacam yani