Tedaviye yeni baslayanlar buraya

Rabbim nasip edecek olunca bir seyleri vesile kiliyor canim insallah hayirlisiyla bizim de bebislerimiz gelir.. canim ben ilaclari kullanmadan gebelik testi yaptim yukariya yukledim bi bakar misin sen tecrubelisin bu konuda pozitif mi umitlenmeli miyim
bakınca ikinci çizgi belli oluyor ama kan testi yaptır benim anında ikinci çizgi çok belirgin olarak gözükmüştü inanamamıştım

bakınca ikinci çizgi belli oluyor ama kan testi yaptır benim anında ikinci çizgi çok belirgin olarak gözükmüştü inanamamıştım
Canim yurtdisindayim suan kan testi yaptirmam imkansiz..ayrica bu testi tahmini battan 5 gun once yapmis oldum ...ilaca baslamadan emin olmak icin denemistim

İlaca ne zaman başlayacaksınız adetinizden sonra değil mi
Benim adetlerim duzensiz canim pko yuzunden gecen ay adet olmadim bu ay bi kür uygulamistim ovu.testiyle de meraktan takip ediyordum pozitif gordum 13. de ama doktor yaniltiyor onlar demisti yani adet sokturucu vermisti ondan sonra adetin 3. gunu diger ilaca baslayacaktim ..once gebelik testi yap yoksa ilaca basla demisti

Benim adetlerim duzensiz canim pko yuzunden gecen ay adet olmadim bu ay bi kür uygulamistim ovu.testiyle de meraktan takip ediyordum pozitif gordum 13. de ama doktor yaniltiyor onlar demisti yani adet sokturucu vermisti ondan sonra adetin 3. gunu diger ilaca baslayacaktim ..once gebelik testi yap yoksa ilaca basla demisti
anladım istersen 1-2 gün sonra testi tekrar yap riske atma

Ayin 30unda belli olacak Hayırlısı olur inşallah. Umarım sen de hamilesindir :)
Ayy hadi insallah az kalmis haberdar et durumundan :) ben de bugun bi sevindirik oldum iste ama emin olamiyor insan şaka gibi :)) insallah hamileyizdir :))

merhaba arkadaşlar. ben 37 yaşındayım. 8 yaşında bir oğlum var. aşağı yukarı 10 aydır korunmuyoruz. ama bir gelişme olmadı. artık bir doktora görünmeyi planlıyorum. doktor kontrolüne ilk kez gidenlerin adet döngüsü içinde gitmesi gereken belirli bir gün var mı?

merhaba arkadaşlar. ben 37 yaşındayım. 8 yaşında bir oğlum var. aşağı yukarı 10 aydır korunmuyoruz. ama bir gelişme olmadı. artık bir doktora görünmeyi planlıyorum. doktor kontrolüne ilk kez gidenlerin adet döngüsü içinde gitmesi gereken belirli bir gün var mı?

Evet canim ozellikle hormon tahlili icin adetin 2 ile 4. gunler arasi gitmen gerekiyor 3. gunu en iyisi

Evet canim ozellikle hormon tahlili icin adetin 2 ile 4. gunler arasi gitmen gerekiyor 3. gunu en iyisi

teşekkür ederim bilgilendirme için. o dönemde değilim. ama iki gün sonrayada randevu almıştım. iptal etsem mi acaba? boşuna mı gitmiş oluyorum. bilemedim şimdi

teşekkür ederim bilgilendirme için. o dönemde değilim. ama iki gün sonrayada randevu almıştım. iptal etsem mi acaba? boşuna mı gitmiş oluyorum. bilemedim şimdi
Almissan iptal etme git bence cunku ultrasona bakar en azindan kist falan var mi diye sonra da adetin 3. gunu gel der muhtemelen

Merhaba ben bu sene başlayacam inş şu an dosya aşamasındayız haftaya dosyayı hazırlayıp heyete sunulacak bakalım hayırlısı benim size asıl sormak istediğim antimüllerien hormon testi yumurta rezervi 0.22 sonuş diyor ama çokmu kötü acaba baktım ama testimin karşısında normal yazıyor araştırdım çok iiy değil yazıyor anlamadım sizin bilginiz vardır yaptıranlar

merhaba ,ben de tedaviye beşlamak üzereyim. korku ve endişe doluyum. bir dizi test ve tahlil sonuçlarını doktoruma götürünce başlıycaz inşallah. umarım herkes hayırlı bir şekilde amacına ulaşır bu yolda

Bnde uc yillik evliyim ama cocuk yok pcoluyum :KK57: bende ztb hastanesine gidiyorum asilama yapilacakti adetimin ikinci gunu gelmemi soyledi dr ama uc aydir hafta ssonuna denk geliyor buda benm sansim offf offf Allahim nasip etmeyince olmuyor iste... 5gun kaldi adetime bakalim insallah bu sefer gidicem :KK55:

kızlar bende 1 yıldır olmadı tabi ben 1 yılı beklemeden gittim hormnlarımda sıkıntı çıktıı yoluna girdii şu an klomen kullanıyorum bu ay 3. ayım olacakk hayırlısıı bakalıımm..

Back
X