Tedaviye yeni baslayanlar buraya

canım tedavin hayırlı olsun ama bi test paylaşmışsın 2.çizgi hafif var gibi noldu yanlışmıymış :110:
evet canim yanlismis maalesef :(( 3-4 gun sonra gun icinde yaptim cikmadi birsey ertesi gun sabah yaptim cook silik cikti bu kez emin olamadim ama kan tahlili yaptirdim bugun sonucu geldi yokmus gebelik, demek ki erken gebelik testlerine pek de guvenmemek lazimmis iyice ogrenmis oldum...ama en azindan emin oldum simdi gonul rahatligiyla tedaviye baslayabilirim

evet canim yanlismis maalesef :KK43:( 3-4 gun sonra gun icinde yaptim cikmadi birsey ertesi gun sabah yaptim cook silik cikti bu kez emin olamadim ama kan tahlili yaptirdim bugun sonucu geldi yokmus gebelik, demek ki erken gebelik testlerine pek de guvenmemek lazimmis iyice ogrenmis oldum...ama en azindan emin oldum simdi gonul rahatligiyla tedaviye baslayabilirim
anladım canım gerçeğini görürsün inş. bu ay bencede güvenmemek gerekiyo aldatıyo insanı :KK43:
ne kadar oldu hapa başlayalı

anladım canım gerçeğini görürsün inş. bu ay bencede güvenmemek gerekiyo aldatıyo insanı :KK43:
ne kadar oldu hapa başlayalı
adet sokturucu ile bugun basliyorum canim yanlis cikan test yuzunden iki hafta bosa gitti :( sonra da adetin ucuncu gunu baslayacagim digerine insallah gercek pozitif testler goruruz artik

adet sokturucu ile bugun basliyorum canim yanlis cikan test yuzunden iki hafta bosa gitti :KK43: sonra da adetin ucuncu gunu baslayacagim digerine insallah gercek pozitif testler goruruz artik
ayy daha adet var önünde allah yardımcın olsun bende bu ay başlayacaktım ama adetin 3.günü olmasına rağmen çatlamayan 1 yumurtam olduğunu farketti dr um bundan dolayı 1 ay daha erteledik :110:
üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır

ayy daha adet var önünde allah yardımcın olsun bende bu ay başlayacaktım ama adetin 3.günü olmasına rağmen çatlamayan 1 yumurtam olduğunu farketti dr um bundan dolayı 1 ay daha erteledik :110:
üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır
evet canim maalesef oyle.. :( ilac falan kullaniyor muydun sen canim?

yok işte aşılama yapacaktık bu ay ama kısmet değilmiş :KK12:

bakalım bi daha ki aya nolcak :KK53:
him anladim canim catlamayan yumurtan kalinca ilacla birden fazla buyudu sandim..insallah bi dahaki aya guzel haberler verirsin canim hadi hayirlisi :)

him anladim canim catlamayan yumurtan kalinca ilacla birden fazla buyudu sandim..insallah bi dahaki aya guzel haberler verirsin canim hadi hayirlisi :)
işte yumurtayı görünce hiç başlamadık ilaca çünkü öyle kalan yumurta ilaçla kist oluyomuş amin canım hayırlısı artıkın :KK51::KK37:

işte yumurtayı görünce hiç başlamadık ilaca çünkü öyle kalan yumurta ilaçla kist oluyomuş amin canım hayırlısı artıkın :KK51::KK37:
evet canim dogru , benimde adeti falan beklerken ayin sonu gelecek gibi hayirlisi artik :) :KK37:

değilim yaaaa. çok üzüldüm anlatamam.yarın doktora gitsem mi karar veremiyorum adetimin 2. günü yarın
Canimm yaa cok üzüldüm :( ama her seyde vardir bir hayir insallah önümüzdeki ay seninle olur bebeğin

bende birsürü tahlilden sonra bu ay başladım tedaviye.önce iltihap var dedi drm antibiyoktk kullandm.o bittikten sonra klomen ve çatlatma iğnesi.eşimede proxed verdi.hepsi bitti bakalım inş işe yarar bunlarda hayırlısyla bizimde bi bebşimz olur.

bende birsürü tahlilden sonra bu ay başladım tedaviye.önce iltihap var dedi drm antibiyoktk kullandm.o bittikten sonra klomen ve çatlatma iğnesi.eşimede proxed verdi.hepsi bitti bakalım inş işe yarar bunlarda hayırlısyla bizimde bi bebşimz olur.
Insallah canim:) cogunu atlatmissiniz zaten insallah guzel haberler alirsin bu ay

Back
X