Tedaviye yeni baslayanlar buraya

merhaba hanımlar bnde 2 yıllık evlıyım 2009 senesınde cıkolata kıstı amelıyatıyla sol yumurtalıgım aldırdım su anda tek yumurtalıgım var ve tup bebek yaptrmaya karar verdık bu arada yasım 35 dr kontrolunde rahımde yapıskılık oldugunu saptadı ve gecen carsamba gunu hıstereskopıyle acıldı..... salı gunu kontrole gıdıcem bakalım dr ne dıyecek ben 2.3 ay normal deneyıp donra tup yaptrmak ıstyorum ama bakalım allahım herkese evlat nasıp etsın ınslalah cok zormus cokkk

2.5 yıldır korunmamamıza rağmen ben de bebek sahibi olamadım bide bi rahattık sormayın ama bu yaz ilk denemede hamile kalan arkadaşları görünce dank etti.yazın hsg spermogram vs yapıldı hepsi temiz. Bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum beklemedeyim şu an. Psikolojik olarak rahat olmak çok önemli ama ben maalesef olamıyorum olabilen varsa bana tüyo versin :)
Canim catlatma IGnesi yumurta catlamadi diyemi yapiliyor ?

Kizlaar uzun bi sure ovu testiydi şuydu buydu derken epey vakit kaybettim ve bugun bu duruma el koymaya karar verdim :) gittim doktora artik bana bir yol ciz yeter ! dedim :) provera (adet söktürücü) ve srephone ( klomifen turevi) diye iki ilac verdi an itibariyle kullanmaya basliyorum :KK66: siz hangi ilaclari kullaniyorsunuz , gelin tedavi süreclerimizi paylasalim birbirimize destek olalim ,tecrubeliler de bize yardim etsin :) :)
MERHABA canım ben 18 aydır kürler yumurta takipleri klomen vs.kullandim ama yok olmadı bende önümüzdeki hafta iyi bir hekime randevu alıp gitmeyi düşünüyorum hsg çekilmem ve sonra asılama off allah kimseyi bekletmesin inşallah

MERHABA canım ben 18 aydır kürler yumurta takipleri klomen vs.kullandim ama yok olmadı bende önümüzdeki hafta iyi bir hekime randevu alıp gitmeyi düşünüyorum hsg çekilmem ve sonra asılama off allah kimseyi bekletmesin inşallah

Amin canim rabbim kucaklarimizi bos birakmasin ins. Iyi bir doktor bulabilmek gercekten cok onemli hem bilgili hem anlayisli olmali:) Benim tedavi surecinde ilk deneyimim olacak tecrubelerini paylasirsan sevinirim :) bi problem var miydi yoksa nedensiz mi olmuyordu canim

Amin canim rabbim kucaklarimizi bos birakmasin ins. Iyi bir doktor bulabilmek gercekten cok onemli hem bilgili hem anlayisli olmali:) Benim tedavi surecinde ilk deneyimim olacak tecrubelerini paylasirsan sevinirim :) bi problem var miydi yoksa nedensiz mi olmuyordu canim​
Evet canim sebepsiz görünürde bisi yok tabi daha hsg çekilmedim asil ondan sonra çıkar meydana.tabikide paylasirim bu gunlerimizde birbirimize destek olmalıyız

Canim catlatma IGnesi yumurta catlamadi diyemi yapiliyor ?​
bazılarının çatlamıyor ondan yapılıyor bnm çatlama sıkıntısı yok işimizi kolaylaştırsın diye yaptı

Merhaba binn bu sene başlayacam inş şu an dosya aşamasındayız haftaya dosyayı hazırlayıp heyete sunulacak bakalım hayırlısı benim size asıl sormak istediğim antimüllerien hormon testi yumurta rezervi 0.22 sonuş diyor ama çokmu kötü acaba baktım ama testimin karşısında normal yazıyor araştırdım çok iiy değil yazıyor anlamadım sizin bilginiz vardır yaptıranlar​
Canim antimullerhormonunun ne kadar olmasi gerektigini bilmiyorum maslesef ama ben de bi arastirayim yazarim mutlaka :)..belki bu arada yaptiranlardan yorum gelir

merhaba ,ben de tedaviye beşlamak üzereyim. korku ve endişe doluyum. bir dizi test ve tahlil sonuçlarını doktoruma götürünce başlıycaz inşallah. umarım herkes hayırlı bir şekilde amacına ulaşır bu yolda
ayni korku ve endise bende de var canim insaallah hepimiz hayirlisiyla kavusacagiz bebislerimize :)..birbirimize destek olalim..

Bnde uc yillik evliyim ama cocuk yok pcoluyum :KK57: bende ztb hastanesine gidiyorum asilama yapilacakti adetimin ikinci gunu gelmemi soyledi dr ama uc aydir hafta ssonuna denk geliyor buda benm sansim offf offf Allahim nasip etmeyince olmuyor iste... 5gun kaldi adetime bakalim insallah bu sefer gidicem :KK55:
canim adetinin ikinci gunu ne icin cagirmisti doktor...?

kızlar bende 1 yıldır olmadı tabi ben 1 yılı beklemeden gittim hormnlarımda sıkıntı çıktıı yoluna girdii şu an klomen kullanıyorum bu ay 3. ayım olacakk hayırlısıı bakalıımm..
hayirlisi canim insallah en kisa zamanda kavusuruz hepimiz:) ben de bu ay adetin 3. gunu baslayacagim klomen turevi bir ilaca... yumurtan olusup catladigi halde mi olmadi canim klomenle

merhaba hanımlar bnde 2 yıllık evlıyım 2009 senesınde cıkolata kıstı amelıyatıyla sol yumurtalıgım aldırdım su anda tek yumurtalıgım var ve tup bebek yaptrmaya karar verdık bu arada yasım 35 dr kontrolunde rahımde yapıskılık oldugunu saptadı ve gecen carsamba gunu hıstereskopıyle acıldı..... salı gunu kontrole gıdıcem bakalım dr ne dıyecek ben 2.3 ay normal deneyıp donra tup yaptrmak ıstyorum ama bakalım allahım herkese evlat nasıp etsın ınslalah cok zormus cokkk
evet canim hepimizin gozu yollarda kaldi beklerken bebislerimizi.. yorucu bir surec gecirmissin insallah bu 2-3 aylik donemde kendiliginden hamile kalirsin :)

Amin canim rabbim kucaklarimizi bos birakmasin ins. Iyi bir doktor bulabilmek gercekten cok onemli hem bilgili hem anlayisli olmali:) Benim tedavi surecinde ilk deneyimim olacak tecrubelerini paylasirsan sevinirim :) bi problem var miydi yoksa nedensiz mi olmuyordu canim
Evet canim sebepsiz görünürde bisi yok tabi daha hsg çekilmedim asil ondan sonra çıkar meydana.tabikide paylasirim bu gunlerimizde birbirimize destek olmalıyız
insallah hsgde de birsey cikmaz canim ..icimden ne gecti biliyor musun sanki hsg cektirdikten sonra kisa sure icinde hamile olacaksin :):)

Canim catlatma IGnesi yumurta catlamadi diyemi yapiliyor ?
bazılarının çatlamıyor ondan yapılıyor bnm çatlama sıkıntısı yok işimizi kolaylaştırsın diye yaptı
canim beli oldu mu sonucun merakla bekliyorum, insallah hamilesindir :))

insallah hsgde de birsey cikmaz canim ..icimden ne gecti biliyor musun sanki hsg cektirdikten sonra kisa sure icinde hamile olacaksin :):)​
allah söyletmiştir inşallah canim :))) Sende kendinden bahsetsene biraz ne kadarlık evlisin hiç doktora gitmedinmi nerde yaşıyorsun?

hayirlisi canim insallah en kisa zamanda kavusuruz hepimiz:) ben de bu ay adetin 3. gunu baslayacagim klomen turevi bir ilaca... yumurtan olusup catladigi halde mi olmadi canim klomenle
inşALLAH CANIM BENİMM..CÜMLEMİZE..evet her aay 1 yumurtam oldu üyüdü çatladı ama olmadıı..bu ayda olmadıı galibaaa..hayırlısı bakalıım..

insallah hsgde de birsey cikmaz canim ..icimden ne gecti biliyor musun sanki hsg cektirdikten sonra kisa sure icinde hamile olacaksin :):)
allah söyletmiştir inşallah canim :))) Sende kendinden bahsetsene biraz ne kadarlık evlisin hiç doktora gitmedinmi nerde yaşıyorsun?
:) 2,5 senelik evliyim canim yurtdisindayim 1 yildir korunmuyoruz pkoluyum ben ama doktorlar bir problem yok diyor hormonlarim bile normalmis onlara gore ..cok uzun sure dogum kontrol hapi kullandim pkolu oldugum icin birakinca dogru duzgun adet bile olamadim normal diyorlar hapin etkisiymis vucut kendini toparlar demisti...bende onemsememistim ama iki aydir bebek ozlemim tavan yapti cook istiyorum :) doktor da ancak cidiiye aldi komen turevi bi ilac verdi adetin 3. gunu baslayip 5 gun kullanacagim 50mg ile basliyoruz sonrada yumurta takibi olacak buyudu mu diye

inşALLAH CANIM BENİMM..CÜMLEMİZE..evet her aay 1 yumurtam oldu üyüdü çatladı ama olmadıı..bu ayda olmadıı galibaaa..hayırlısı bakalıım..
amin canimmm... esin sperm tahlili yaptirmismiydi mi canim?

:) 2,5 senelik evliyim canim yurtdisindayim 1 yildir korunmuyoruz pkoluyum ben ama doktorlar bir problem yok diyor hormonlarim bile normalmis onlara gore ..cok uzun sure dogum kontrol hapi kullandim pkolu oldugum icin birakinca dogru duzgun adet bile olamadim normal diyorlar hapin etkisiymis vucut kendini toparlar demisti...bende onemsememistim ama iki aydir bebek ozlemim tavan yapti cook istiyorum :) doktor da ancak cidiiye aldi komen turevi bi ilac verdi adetin 3. gunu baslayip 5 gun kullanacagim 50mg ile basliyoruz sonrada yumurta takibi olacak buyudu mu diye
canım tedavin hayırlı olsun ama bi test paylaşmışsın 2.çizgi hafif var gibi noldu yanlışmıymış :110:

amin canimmm... esin sperm tahlili yaptirmismiydi mi canim?
evet yaptırmıştı onunki de normaall ..dr umun dediği herşey normaliş ama olmamış bu durumda bizlerde bi açıklama yapamıyoruuzz..dediimm nasiipppppp...başka kelimeye hacet yook..

evet yaptırmıştı onunki de normaall ..dr umun dediği herşey normaliş ama olmamış bu durumda bizlerde bi açıklama yapamıyoruuzz..dediimm nasiipppppp...başka kelimeye hacet yook..
oyle canim benim her sey nasip gercekten rabbim kucaklarimizi bos birakmasin insallah en kisa zamanda guzel haberler aliriz

Back
X