tedavme ara verdim

minnta

her nasip vaktine esirdir
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
691
891
103
37
merhaba kızlar ben 3 ay normal yolla deneyip 3 ayda klomenle hamilelik deneyip hep negatif sonuc aldım, son negatifte cok zor gunler yasadim , aglama krizleri adet ha geldi gelecek derken ofke uzuntu nobetleri kisacasi psikolojim mahvoldu, klomendi igneydi derken kiloda aldım
ve bu ay ara verdim şu an adetimin 15. gunu bir gun ara ile kafaya takmadan iliski oluyor ama benim hic umudum yok. belki ara verirse olur diodum ama bence yine kendimi kandiriorum,
sanirim 2 ay ara vericem hatta :(

moralim bozuk kafaya takmayim diorum ama bazen takilio iste

Canım benim yine ilk ben yazayım =)
Bozma moralini, Rabbimin senin için ayırdığı bir vakit vardır..
Kafana takma, ilaçlardan iğnelerden önemli olan ne biliyo musun,
kafanın boş olması.. Doktorum eşine de ikiniz de kafanızdan bebek fikrini atıp öyle ilişki yaşayın demişti bana.. :KK66: Biliyorum zor, aynı dönemleri yaşadık, az daha sabır..

Canım benim yine ilk ben yazayım =)
Bozma moralini, Rabbimin senin için ayırdığı bir vakit vardır..
Kafana takma, ilaçlardan iğnelerden önemli olan ne biliyo musun,
kafanın boş olması.. Doktorum eşine de ikiniz de kafanızdan bebek fikrini atıp öyle ilişki yaşayın demişti bana.. :KK66: Biliyorum zor, aynı dönemleri yaşadık, az daha sabır..

canım arkadasim cok saol heo destek oldun bana , cok tesekkur ederim,
yazdigin yorumun altinda takvim olmasi inan cok sevindiriyor beni, hamile haberi almak cok mutlu edior beni ki bu sen olunca dahada mutlu oldum

canım evet ya gercekten o cok zor , 10 gun kafamda hicbiseyler yokken iliskiye baslayinca aklima gelior ya :( elimde degil , sarhosmu olsam falan diye sacma salak seyler dusunmeye basladm artik

canım arkadasim cok saol heo destek oldun bana , cok tesekkur ederim,
yazdigin yorumun altinda takvim olmasi inan cok sevindiriyor beni, hamile haberi almak cok mutlu edior beni ki bu sen olunca dahada mutlu oldum

canım evet ya gercekten o cok zor , 10 gun kafamda hicbiseyler yokken iliskiye baslayinca aklima gelior ya :KK43: elimde degil , sarhosmu olsam falan diye sacma salak seyler dusunmeye basladm artik

Bir gün sende hamilelik takvimi ekliyceksin hayatım, ben de hep düşünürdüm
acaba ne zaman hamilelik takvimi eklerim diye.. Bak nasip oldu, hiç ummadığım anda..
Dualarımdasın arkadaşım,
sarhoş olsan ne yazar, ayılınca yine aklında olucak..
O yüzden öyle şeyler düşünme..

Zaman ve sabır gerekli sana..
Kafandan atmalısın, hobi edin..
Değişik aktivitelerde bulun bu aralar..
;)

Bir gün sende hamilelik takvimi ekliyceksin hayatım, ben de hep düşünürdüm
acaba ne zaman hamilelik takvimi eklerim diye.. Bak nasip oldu, hiç ummadığım anda..
Dualarımdasın arkadaşım,
sarhoş olsan ne yazar, ayılınca yine aklında olucak..
O yüzden öyle şeyler düşünme..

Zaman ve sabır gerekli sana..
Kafandan atmalısın, hobi edin..
Değişik aktivitelerde bulun bu aralar..
:KK66:

haklisin canım insallah ya,
bu aralar dedigin gibi kendimi biseylere adayip kafami bosaltmam lazim

amin canım insallah :)

Merhaba, ben de neredeyse sizinle ayni durumdaydım. 2 ay normal denedik olmadı
adet düzensizliğim de olunca 3 ay klomen+iğne kullandım 3.sünde kist oldu. Bir ay doğum kontrol hapı kullandım, kist tamamen geçmediği için 2 ay da sadece progestan kullandım. Bu süre içinde ben de kafama çok taktım, bide tezim vardı stres çoktu yani. En son dr a gittim ben daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum dedim. Ara verdim bi süreliğine. O ara ramazan ayı derken kafam rahattı, tez bitmiş ilaç yok öyle geçirmiştim o ayı. Sonra günün geçince test yaptım ve hamileydim.
Yalniz bebeğimi kaybettim, 7. haftadaydı ve kalp atışı yoktu, gebeligim sonlanmış, ilaçla düşük yaptım simdi yeniden deniyoruz Rabbim nasip ederse artik.

Merhaba, ben de neredeyse sizinle ayni durumdaydım. 2 ay normal denedik olmadı
adet düzensizliğim de olunca 3 ay klomen+iğne kullandım 3.sünde kist oldu. Bir ay doğum kontrol hapı kullandım, kist tamamen geçmediği için 2 ay da sadece progestan kullandım. Bu süre içinde ben de kafama çok taktım, bide tezim vardı stres çoktu yani. En son dr a gittim ben daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum dedim. Ara verdim bi süreliğine. O ara ramazan ayı derken kafam rahattı, tez bitmiş ilaç yok öyle geçirmiştim o ayı. Sonra günün geçince test yaptım ve hamileydim.
Yalniz bebeğimi kaybettim, 7. haftadaydı ve kalp atışı yoktu, gebeligim sonlanmış, ilaçla düşük yaptım simdi yeniden deniyoruz Rabbim nasip ederse artik.

canım gecmis olsun , evet hemen hemen benzer seyleri yasamisiz , hamile kalabilmek de cok onemli dusugun icin cok uzuldum :( ama inanki hamile kalabiliyor olman ve bunu bilmen cok onemli :) rabbim insallah hepimize saglikli bir hamilelik yasatip saglikla bebisimizi kucagimiza almamizi nasip eder insallah

Amin canım, Rabbim isteyen herkese hamile kalmayı ve sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Rabbim en kısa ve en hayırlı zamanda bizlere de nasip etsin.

Back
X