merhaba benim bebeğim 6 aylık bir hafta olacak bebegim yataktan düştü nasıl düştüğünü görmedim 2 saat uyutmadım kusma gibi birşey olmadı gözlerinde de anaormal birşey yok ama ben vicdanen çok rahatsız olduğumdan mıdır nedir sürekli tedirginim doktora götürsek isterseniz filim çekelim dicekler oda zararlı biliyorum.asıl sorum bebeğim biraz fazla uyumaya başladı gündüzleride biraz oynuyor hemen uykusu geliyor acaba düşmesiyle alakası olabilir mi
vucudunun hiçbir yerinde kızarma şisme olmadı her yerini kontrol ettim ama düşeli bir hafta oldu keyfi yerinde ama biraz oynuyor hemen uykusu geliyorne zaman düştü. kafasında değişik bişey var mı?
benim oğlum çok kötü düşmüştü öyle çektiler tomografiyi. zira tomografi çok zararlı .
normal seviyede düşünce diyorlar ki gözde kayma kusma sürekli uyku hali varmı. 48 saat kontrol edin. zaten 48 saat sonunda ciddi bişey olsa kendini fazlasıyla belli eder.
bu arada yataktan düşmeyen çocuk yoktur sanırım.
evet eşimede dedim ben doktora gitmeden içim rahat etmicek randevu alıp yarın götürücemBence doktore gidin mutlaka
Ne lazımsa da yaptırın, içiniz rahat etsin
vucudunun hiçbir yerinde kızarma şisme olmadı her yerini kontrol ettim ama düşeli bir hafta oldu keyfi yerinde ama biraz oynuyor hemen uykusu geliyor
Çok geçmiş olsunevet eşimede dedim ben doktora gitmeden içim rahat etmicek randevu alıp yarın götürücem
evet uyku konusunda bi günümüz bi günümüzü tutmuyor ama gündüzleri şöyle 3 4 saat oyalanır sonra uykusu gelirdi şimdi bir saat oynuyor sonra uykusu geliyor huzursuzlanmaya başlıyorYok canım kafanız rahat etsin diye görütürün dicem ama zaten üzerinden zaman geçmiş
Bence mevsimlerle alakalı sadece siz piskolojik yaklaşıyorsunuz
Daha miniğiniz 6 aylık uyku düzeni karışık olabilir
bi haftadır ağlıyorum aklımdan çıkmıyor babasını kapıdan uğurlıyayım demiştimhakketen düşmeyen bebekmı var boşuna kuruntun 1 hafta geçmiş am sen git dr emin ol için rahat etsin piskolojin bzoulmasın
vucudunun hiçbir yerinde kızarma şisme olmadı her yerini kontrol ettim ama düşeli bir hafta oldu keyfi yerinde ama biraz oynuyor hemen uykusu geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?