Tedirgin ve Şaşkınım, Hamile miyim?

ayse_denizy

yakışıklı prensin annesi
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
1.612
1
156
İçel Mersin
Merhaba arkadaşlar;
Ben dün idrar testi ile kan testi yaptırdım.İdrar testi çift çıktı.Kan testinde de değerim 32,5 çıktı sizce hamile miyim?Çok tedirginim meraktayım.:çok üzgünüm

Gerçekten mi?ınanmıyorum.Valla mı?
Ayyy çok sevindim.
Perşembe günü gene doktora gidecegim gene kan tahlili yapacakmış.Neden ama?

canımm benım 7 temmuzu baz alıyosun tam 4 haftalık hamılesın suanda ultrasona gırdıgınde mılımetrık bı gebelık kesesı gorunur sakın endıselenme daha sonrakı haftalarda bebegınıde kalp atıslarını gorursun emın ol

Amin inşallah.Valla şu perşembe akşamı gideyim şu doktora Cuma günü hemen yazacağım.Beni bir arkadaşım çok korkuttu.Yok olmayabilir kötü kötü şeyler söyledi moralim o kadar bozuldu ki

Amin inşallah.Valla şu perşembe akşamı gideyim şu doktora Cuma günü hemen yazacağım.Beni bir arkadaşım çok korkuttu.Yok olmayabilir kötü kötü şeyler söyledi moralim o kadar bozuldu ki

canım benım korkmanı gerektırecek bısey yokkı bızzat yasamıs bırı olarak sana garantı verıyorum hamılesın sekerım degerın kabak gbı ortada nasıl bı arkadasmı o bakimmmmmlmaz:burdan ona pıs dıyorummmm

Valla kötü arkadaşmış onu anladım ben.Bana olmayabilir.Dış gebelik vs olabir dedi.Nasıl korktum nasıl korktum anlatamam.Hemen duaya başladım.

Ay kızlar inşallah yaa.Yüce rabbim olmayanlara da nasib etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…