- Konu Sahibi ayse_denizy
-
zemuszemus Tahlil sonucumu aldım.Bugün tam tamına 90,00 olmuşuz.Pazartesi 32,5 tuk.Herşey yolunda gidiyor.:CüvCüv: Hamileyim.İnan o kadar çok sevindim ki ağlıyorum sevinçten şu anopuyorumnanaktan
çok teşekkürler bana destek oldunuz hepiniz dostum oldunuz iyiki varsınız.Rabbim olmayanlara da nasip et yarabbim bu mübarek günde.Benim yüzümü güldürdün.
aaa aysecim bak gördünmü sölemiştim sana:)hayırlısı olsun cnm allah bizi ve meleklerimizi korusun:Saruboceq:
zemuszemus Tahlil sonucumu aldım.Bugün tam tamına 90,00 olmuşuz.Pazartesi 32,5 tuk.Herşey yolunda gidiyor.:CüvCüv: Hamileyim.İnan o kadar çok sevindim ki ağlıyorum sevinçten şu anopuyorumnanaktan
çok teşekkürler bana destek oldunuz hepiniz dostum oldunuz iyiki varsınız.Rabbim olmayanlara da nasip et yarabbim bu mübarek günde.Benim yüzümü güldürdün.
İnşallah canıma.s ama hala korkuyorum hadi bişi olursa diye mafoldumben Rabbim bütün bebekleri anneleri.
Bu arada canım inanılmaz ekşi şeyler istiyor.Limon,kısır vs.naniknanik ağzım sulandı.Normal değil mi
Bugün akşam 17.20 de gideceğim.Lab taki bayan dün 90 dediğimde hayırlı olsun hamilesin demişti.
Ay inşallah sana da tekrar nasib olur canım yaaa
slm ben pazartesi günü önce idrar tahlili yaptım pozitif çıktı.. sonra heycanla eşime haber verdim hemen bi hastaneye gittik orada da kan tahlili yaptırdım değer 377.9 çıktı. ama ben hala tedirgindim. doktordan randevumu 1 hafta sonraya alabildim. değer yüksek olunca merak ediyorum herşey yolundamı diye.çünkü reglim sadece iki gün gecikmişti.
randevusuz görüştüm reglin ne kadar geçikti dedi bende 2 gün deyince şuan birşey göremeyiz haftaya gel dedi bende başka birine gitmedim. bekliyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum..
ama çok heyecanlıyım. beklemek zor oluyo. herşeyin yolunda olduğunu duymak için sabırsızlanıyorum. inşallah da öyledir.Allahım hepimizin yavrusuna sağlık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?