Tedirgin ve Şaşkınım, Hamile miyim?

Hamilesin caım tebrikler.Pazartesi yaptırmışsın bugün bidaha yaptır zaten bi saate değerleri alırsın.2 katı artması lazım.Pazartesi kaçta yaptırdıysan aynı saatte bidaha yaptırt bugün.48 saat arayla 2 katı olması lazım.Bende 20 temmuz pazartesi 11:30 yaptırtmıştım.Çarşamba tekrar 11:30 yaptırttım 2 katı artmıştı.

Ayırıca mide bulantıların,göğüslerde gerginlik,hastalanıcakmış gibi kasık ağrıları,halsizlik,sürekli acıkma...bunlar hamilelikte normal şeyler.

zemuszemus Tahlil sonucumu aldım.Bugün tam tamına 90,00 olmuşuz.Pazartesi 32,5 tuk.Herşey yolunda gidiyor.:CüvCüv: Hamileyim.İnan o kadar çok sevindim ki ağlıyorum sevinçten şu anopuyorumnanaktan
çok teşekkürler bana destek oldunuz hepiniz dostum oldunuz iyiki varsınız.Rabbim olmayanlara da nasip et yarabbim bu mübarek günde.Benim yüzümü güldürdün.

aaa aysecim bak gördünmü sölemiştim sana:)hayırlısı olsun cnm allah bizi ve meleklerimizi korusun:Saruboceq:

Amin canım.Rabbim sapasağlam bize bağışlsın onları kaydirigubbakcemile3 Çok kötü oldum ama gözlerim doldu ağlam üzereydim ama mükemmel bir duygu:teytey:hihoyyyt

tebrik ederim cnm
sonucun çokgüzel artmış
Sağlıcakla kucağına almak nasip olur inş

İnşallah canıma.s ama hala korkuyorum hadi bişi olursa diye mafoldumben Rabbim bütün bebekleri anneleri.
Bu arada canım inanılmaz ekşi şeyler istiyor.Limon,kısır vs.naniknanik ağzım sulandı.Normal değil mi

normal cnm korkmanı gerektırecek bısey yok ortada. bıran once doktora gıt ve gebelık ılk muahale kontrollerını yaptır bence

Bugün akşam 17.20 de gideceğim.Lab taki bayan dün 90 dediğimde hayırlı olsun hamilesin demişti.
Ay inşallah sana da tekrar nasib olur canım yaaa

slm ben pazartesi günü önce idrar tahlili yaptım pozitif çıktı.. sonra heycanla eşime haber verdim hemen bi hastaneye gittik orada da kan tahlili yaptırdım değer 377.9 çıktı. ama ben hala tedirgindim. doktordan randevumu 1 hafta sonraya alabildim. değer yüksek olunca merak ediyorum herşey yolundamı diye.çünkü reglim sadece iki gün gecikmişti.

Bugün akşam 17.20 de gideceğim.Lab taki bayan dün 90 dediğimde hayırlı olsun hamilesin demişti.
Ay inşallah sana da tekrar nasib olur canım yaaa

inşallah bıtanem benımde canım tatlı istiyo karnımda agrıyo heralde gunum gelınce adet olcam ben ınsallah duzensız olmam ya..3 ayım gecsın yasak bıtsın baslıcam zaten.sımdı eskısınden daha cok ıstıyorum bıde hamıle kalmak bebegını hıssetmek her kontrolu ıple cekmek okadar farklı duygularkı tekrar yasıcam allahın ıznıyle yalnız eger en calısıyorsan bıtanem dıkkat et fazla ayakta kalma konus ona gre sana davransınlar bebegınden onemlı deıl unutma ben hamıleyken hıc ayırt etmedıler eskı yoğunlukda calısmaya devam ettım ne oldu bana madalyamı taktılar bıtanem bebegıne ve kendıne dıkkat et

hayırlı olsun arkadasım hersey yolundadır merak etme doktora gıtmedınmı muayeneye ultrasona gırmen gerek

randevusuz görüştüm reglin ne kadar geçikti dedi bende 2 gün deyince şuan birşey göremeyiz haftaya gel dedi bende başka birine gitmedim. bekliyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum..

randevusuz görüştüm reglin ne kadar geçikti dedi bende 2 gün deyince şuan birşey göremeyiz haftaya gel dedi bende başka birine gitmedim. bekliyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum..

evt cnm dogru demısler 7 gun gecsın bekle 5 haftalıkken bıle bende mılımetrık bı kese gormuslerdı bence 7 gun gecsın doktora oyle gıt muhtemelen vajınal ultrason yaparlar keseyı gorebılmek ıcın cunku daha cok kucuk

ama çok heyecanlıyım. beklemek zor oluyo. herşeyin yolunda olduğunu duymak için sabırsızlanıyorum. inşallah da öyledir.Allahım hepimizin yavrusuna sağlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…