Tedirgin ve Şaşkınım, Hamile miyim?

bu arada ne yemeliyim ne yapmalıyım.Suyu allahtan seviyorum.Ne gibi değişiklikler olur ki bende.Bu gün farkettim.Ağzımın hiç tadı yok.Oruç gibi.Göğüslerim ağrımaya başladı sanki adet gibi.Hafif mide bulantısı baş dönmesi.Erken mi acaba bunlar için

canım benım bol süt ve süt ürünleri tüket bıde doktora gittiğin zaman folic asidi sor bebegın gelısımı ıcın 12.haftaya kadar ıcmen gereken bı vıtamın doktorun soylemesed kesınlıkle sor sakat dogumları engellıyor.balık tuket haftada ıkı gun tavuk ye süt iç bol su iç 15 dk kendını yormayacak sekılde aksamları yuruyus yap dogumda cok faydalı oluyormus

agzının metal tadı hıssetmen goguslerındekı degısıklıkler ve dıger belırtıler olması normal bellı bı sure sonra kaybolur canım merak etme mıde bulantın sıddetlenırse b vıtamını al

ben bu topıge gırdıgımde kendımı cok ıyı hısedıyorum arkadaslarımızın hamıle olduklarını duyunca sevınıyorum onlar adına allah kucagınıze almayı nasıp etsın bugunde benım dogum gunum allah ınsallah gonderır hedıyemı dua edın banaa bu arda hamıle olan herkezı tebrık edıyorum

benimde adetime 4 gün kala kan testim 15.11 cıkmıştı bende cok korkmstm hatta polikilinikteki kız bana 30 üstü pozitif malesef sizin negatif demişti mafoldumben şimdimi şükürler olsun 7.haftaya girdim bugünkaydirigubbakcemile2

Rabbim sana da o kadar hayırlı bir evlat versin ki herkes gıpta ile baksın size.Seni asla üzmesin vatana millete hayırlı bir evladın olur inşallah en kısa sürede

canım benim kimseye aldırma sen zaman biraz zor gececek tek derdin o olsun insallah kalp atısınıda bi duy sag saglim bak ozaman hersey yoluna gircek

caım benım ben hamıleleıgımı 5 haftalıkken ogrenmıstım ama ben hıc bı degısıklık yasamadım yanı sadece cok fazla açtım.onun dısında ne mıdem bulandı nede basım dondu

Kızlar bir idrar testi daha aldım bugün iki çizgi çıktı ama o kadar silikti ki
Çok moralim bozuldu valla.Sitede diğer yazılanları okuyorum bazıları otuzlu beta hcg ile hamile bazıları ise değil bazılarının düşmüş kimyasal gebelik falan kiyasal gebelik nedir bu arada

dayanamayacağım.öğlen gene kan tahlili yaptıracağım.pazartesi yaptırmıştım.yükselmiştir değil mi?

canım yukselmıstır kafana takma ılk gebelıgın sanırsam,doktor bana hıc kan tahlılı yapmadı ıdrar yaptım demıstım dırek ultrasona almıstı.2 katı artması gerektıgını bılıyorum ama kac gune bır 2 katı artması gerektıgını bılmıyorummm hemsırelere sor onu kan aldırdıgın zaman

bıtanem erken gebelık daha 4 haftalık yanı sılık cıkar elbette kanda 5 ten yukarı cıkmıs hayatım hamılesın oyle kımyasal gebelık falan okuma moralın bozulur ıster ıstemez

ne bilim moralimi bozdu.ılk gebelik evet.Evlendiğimizden beri istiyordum eşim yok olmaz falan diyordu malum kriz.Şimdi bana diyor kesin hamilesin diyo üzme canını diyor.Ama dün de dedim ya sana o arkadaş beni alt üst etti sevinemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…