- 20 Kasım 2018
- 11.864
- 42.718
- 598
- 35
- Konu Sahibi Rapunzelea
Enabız'da muayene vs durumunda hekimin adı gorunuyor. Operasyonda da görünür mü bilmiyorum ama bir kontrol edin isterseniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkuyorum ya dikişlerime zarar veririm diye dişlerimi fırçalıyorum ama o bölgeye hiç karışmıyorum. Ağzım açılmıyor zorlamıyorum da. Bu sefer dikişleri mi patlatırımda yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Dıştan şişlık indi ama yanagım çok sert dokununcaBen 2 tane dişimindenl dikişlerini aldırmaya gittim bir hafta sonra cagirmislardi.bir hafta sadece çorba bide patates kavurması gibi yumuşak şeyler yediğimi hatirliyorum kolay değil.şişlikte oluyor.size önerim ağzımızı zorda açsanız enfeksiyon olmaması için dişlerinizi hatta dikişli bölgeyi bile fırçalayın hafifçe ağzınızı temiz tutun gargara yapın.benim dikislerim alınınca ağrısı gecti
Reçete de baktım zaten araştırma görevlisiymş ama benim ameliyatı yapan doktora farklı bi adla sesleniyolardıEnabız'da muayene vs durumunda hekimin adı gorunuyor. Operasyonda da görünür mü bilmiyorum ama bir kontrol edin isterseniz.
Ben hepsini aldırdım dikişleri aldırman şart tabiki on gün sonra gitmiştim ben. Şişlik gayet normal hatta benmki morarmıştı iki dişi aynı günde aldırmıştım o yüzden ama. Olmayanlarıda korkutmayalım tabi ama zor acı verici ilk üç günü geride bırakmışsın yarına hafiflerArkadaşlar gömülü 20lik dişim ameliyatla alındı. Üniversite hastanesinde ameliyat oldum. Sorun şu ki biraz korkum var 3. Gün diş hala inmedi ,yemek de yiyemiyorum
Randevu verilirken doktor adını bile söylemiyolar ameliyat yapan gerçekten çene cerrahı mı bilmiyorum. Üni . Hastaneleri böyle mi oluyor ? Ve de adam bana buz koy bile demedi ben internetten araştırarak koymam gerektiğini anladım. Dikiş atıldı ve dikiş alıncak mı onu da bilmiyorum. O an aklıma hiç gelmedi sormadım onlar da bişi demedi. İnternette hep alınıyor yazıyor. Ne yapayım sizce
Yani 20lik gömülü diş tecrübesi olan yazabilir mi![]()
+1Operasyondan 1 hafta sonra dikiş alınır
Sis olması normal daha 3. Gündesiniz
Yemek yiyememeniz normal
Bi kac güne daha ii olursunuz
Sıvı ve paryikülsğz gıda ile beslenmeye devam edin
Bende korkuyordum o bölgede hafif enfeksiyon oluşacak gibi oldu dis hekimim özellikle onerdiKorkuyorum ya dikişlerime zarar veririm diye dişlerimi fırçalıyorum ama o bölgeye hiç karışmıyorum. Ağzım açılmıyor zorlamıyorum da. Bu sefer dikişleri mi patlatırımda yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Dıştan şişlık indi ama yanagım çok sert dokununca
Balon gibi şişmişti diye görünce aklıma geldi yürürken yanağım sallanıyorduBenim dikişlerim alınmamıştı eriyen dikişmiş. Özellikle ilk bir hafta zor oluyor yüzüm balon gibi şişmişti sürekli buz koyun. İki hafta sonunda neredeyse normale dönüyorsunuz
Kisiden kisiye degisiklik gosteriyo bi arkadasimin baya sismisti bana bisey olmadi ayni donemde cerrahi cekim yaptirmistik. Oncelikle dikisler alinana kadar agiz hijyeninize ozen gostermeniz lazim agzinizi mutlaka tuzlu suyla gargara yapin her bosey yiyip ictiginizde mutlaka agzinizi suyla calkalayin dikislerin enfeksiyon kapmamasi lazim yoksa cene kemigi enfeksiyon kapiyor oda inanilmaz bir bogaz agrisina sebep oluyor. Bazen 1 haftada dikisler curuyup dusuyor bazen dusmuyor genelde 1 hafta sonra aliniyor dikisler siz 1 hafta sonrasina randevu alin dusmezseArkadaşlar gömülü 20lik dişim ameliyatla alındı. Üniversite hastanesinde ameliyat oldum. Sorun şu ki biraz korkum var 3. Gün diş hala inmedi ,yemek de yiyemiyorum
Randevu verilirken doktor adını bile söylemiyolar ameliyat yapan gerçekten çene cerrahı mı bilmiyorum. Üni . Hastaneleri böyle mi oluyor ? Ve de adam bana buz koy bile demedi ben internetten araştırarak koymam gerektiğini anladım. Dikiş atıldı ve dikiş alıncak mı onu da bilmiyorum. O an aklıma hiç gelmedi sormadım onlar da bişi demedi. İnternette hep alınıyor yazıyor. Ne yapayım sizce
Ameliyat benimki de. Pipet neden kullandınız ? Hastaneyi aradım 1 hafta sonra gel dikişlerin alınması lazım dedi. Bu gargara ve antibiyotik 1 kutu mu kullandınız ? Bitince tekrar aldnız mı
Üni.hast.(marmara üniv) Gömük diş alınmadan 1 hafta önce ve alındıktan sonra antibiyot tedavisi gerekli gördü hekim (2gömük aldırdım bende)..benim doktor cerrahi bölüm şefiydi o dönem abimin tanıdığı olması sebebiyle randevusuz gitmiştim 13 yıl oldu..Arkadaşlar gömülü 20lik dişim ameliyatla alındı. Üniversite hastanesinde ameliyat oldum. Sorun şu ki biraz korkum var 3. Gün diş hala inmedi ,yemek de yiyemiyorum