Slm kızlar annemin doğum günü yaklaşıyor ve ben ona bu ürünü almayı düşünüorum.ben sürekli diyetteyim anneminde tansiyon prob. var bu ürünün 1 kaşık yağ ile mucizeler yaratıomuş.kimii memnun kimisi değil.kullananlar var mı aranızda memnun mu?sizce almaya değer bir ürün mü?
Ben kullanıyorum çok memnunum.İllaki 1 kaşık yağ kullanmanız gerekmiyo isterseniz daha çok koyabiliyordunuz fritöz gibi düşünün üstelik sadece kızartma değil daha bi sürü emek de yapabiliyor.
bu yaz neredeyse bütün yemekleri actifry ile yaptım diyebilirim. patates, kabak, patlıcan... vb çok az yağ ile kızartıp, sarımsaklı domates sosu ve yoğurt ile servis ettim. mandar soteledim, köfte kızarttım. kocam balık yaptı.
bu bayramda irmik helvasını denemeyi düşünüyorum, birlikte verdikleri tarif kitabında var.
patatesi 20 dk - 30 dk arasında kızartıyor, tabi nasıl sevdiğinize bağlı. ben nar gibi kızarmış severim o yüzden yarım saat kızartırım. patatesine göre de değişebiliyor, son aldığım patates 20 dakikada istediğim gibi oldu.
bende yeni aldım fiyatı 400 tl 10 ay taksit yaptılar. patates kazratması süper oldu. dışarda yediklerimiz gibiydi. hiç bu kadarını beklemiyordum. hatta iyi olmazsa geri veririm demiştim. ama memnun kaldım.
birde önceleri tavada kızartıyordum. mutfak çok kötü oluyordu. şimdi termemiz kaldı :) ve en güzelide bu ürünü kullanıcada bunu temizlemek zor olurmu acaba diyordum. frötözler gibi olmasa diyordum. çoook fark var arada.
bende kullanıyorum evlendiğimden beri. çok memnumun. kızartma kokusu çekmiyorum artık. patates kızartması olmadan yaşayamam diyebilirim o yüzden inanılmaz rahatım. hazır patates alıyorum çoğu zaman 5 dk hazır oluyor ve hiç yağ kullanmıyorum.
bende 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum ve çok memnunum. sadece kızartma değil yemek bile yapabiliyorsunuz. pilav, irmik helvası, kestane.kabak tatlısı vs vs.
bende yenı kullanmaya basladım ama buyuk kolaylık...patatesı soy dogra at 45 dakıka zaten hemen gecıyoo farketmıyosun bıle....sımdı butun yemeklerımı neredeyse actıfry da yapıyorum...
ozellıkle tavuk kusbası koyuyorum 1 kg ayarlıyorum 10 dakıkayaaa yanına bı pılav salata anı gelen mısafırlere bıle muhtesem sofralar hazırlıyorumm...kesın tavsıyee eederım..